Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

H.Cenk'e Geçmiş Olsun


Cem Boneval

Önerilen Mesajlar

 

Geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkür...Tek elle yazmak zor. Vücudun sol yarısında bol asfalt yanığı dediğimiz  sıyırıklardan var. 
Yol boş olsun diye sabah erken çıktım. Bağdat caddesine girdim. Suadiyenin oralarda hızım 35 40 kilometre falandı hafif Yokuş  aşağı  idi  yoksa  düz yolda  o hızlara  çıkamam  neyse yolun sağ şeridinde gidiyordum solumdan karşıdan karşıya geçen kediyi fark ettim. Sağa kaçamazdım kaldırım olduğu için. Sola kaçsam arabalar var ya düz hızlanacak yayavaşlayacaktım. Kedi yavaş gibiydi hızlanırsam geçerim diye düşündüm ve tek bir kez pedala yüklendim. Kedi beni fark etti ve hızlandı kediye göbekten girdim ve anında uçtum. ayakkabılar pedaldan nasıl çıktı bilmiyorum. omuz üstüme düştüm . kafam yere çarptı kasktan çatırt gibi bir ses geldi. Kask kırıldı. Kask olmasa kafatasim da kirilabilirdi veya en azından ciddi sıyrık veya yara olabilirdi.  doğrulmaya çalıştığımda köprücük kemiğinin kırıldığını Hemen fark ettim :( Bende mi beceriksizlik, talihsiz bir kaza mı yoksa üzerimde nazar mı var bilmiyorum :) şimdilik ameliyatsiz bandajla idare ediyorum ve ağrıyor bayağı. 

  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.