Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Mesaj Yakup Ç. A. tarafından eklenmiştir

Burada talepte bulunduk sonuçları kontrol edebilirsiniz.

Direksiyon Simidi Soyulması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Benim araçta 13 bin km de yumuşak deri sorun yok şimdilik. Geçmeli direksiyon kılıfı mı alsam diyorum tedbiren ama bu halinden de vazgeçemiyorum.

• Yanıt 211
  • Görüntüleme 48,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• çağlar akça
    çağlar akça

merhaba arkadaşlar tüketici hakem heyeti direksiyonun değişmesi yönünde karar aldı. Yeni direksiyonumu geçen hafta takdırdırdım. 

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bu tür çözüm yerine müşteri memnuniyeti nezninde indirim/tekrar değişim talep edin (mail ile veya sosyal medya özel mesajları)  Tüketici hakem heyeti çözüm olmayabilir bu tür parçalar için.

• Ömer Şen
    Ömer Şen

Benimde aracım 2015 47bim km de direksiyonun üst kısmında soyulmalar var. Ben aracın 2. Sahibiyim önceli sahibinde yüzük varmıydı yokmuydu bilmiyorum ama acaba bunu güneş zarar vermiş yüzük takmıyorum

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

2015 temmuz çıkışlı bendede şuan için bir sorun yok inş olmaz Buarada 10000 km de

Yanıtlama zamanı:

Dayanamadım n11 den silikon direksiyon kılıfı aldım. Diğer kılıflar direksiyonu kalınlaştırıyor ama bu ince ve esnek orjinalliği çok bozmuyor. Çok kaliteli olmasada maksat tedbir iş görür.20170605_152024.jpg20170605_152019.jpg20170605_152002.jpg

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhabalar arkadaşlar bende 2006 focus ghia var artık miadını doldurdu. Bu yüzden 2015 dizel focus 3 titanium almak istiyorum. Bugün bir adamla konuştum adam daha 40000 deki arabasında direksiyon simidinin soyulduğunu söyledi. bende işkillendim bu kadar para vereceğiz km si ile oynanmış olabilir mi diye.

1) Focus 3 lerde daha 40000de böyle bir kronik sıkıntı varmı yaşayanlarınız oldumu?

2) Km si oynanmış olan aracı anlama şansımız nedir?

Yanıtlama zamanı:

Şimdi ben daha bugün aradım servisten direksiyon simiti değişiyor mu diye, arabamıda zaten daha dün aldım..

Alırkende buraya bakarak kronik bir sıkıntı olduğuna kanaat getirerek aldım zaten.

Yalnız ben Fethiye Ford servisini aradım bana direksiyon simiti için 5000 km garanti olayı var ve bunun yazılı belgesi olduğunu söylediler.

Daha arabanın sigortasını bile yaptırmadığım için bu konuya yoğunlaşamadım ama üstatlardan eğer bu konuda beni zorlarlarsa ne yapmam gerektiğini öğrenebilirsem bende ona göre bir yol haritası çizebilirim..

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Bayram Kaya yazdı:

Şimdi ben daha bugün aradım servisten direksiyon simiti değişiyor mu diye, arabamıda zaten daha dün aldım..

Alırkende buraya bakarak kronik bir sıkıntı olduğuna kanaat getirerek aldım zaten.

Yalnız ben Fethiye Ford servisini aradım bana direksiyon simiti için 5000 km garanti olayı var ve bunun yazılı belgesi olduğunu söylediler.

Daha arabanın sigortasını bile yaptırmadığım için bu konuya yoğunlaşamadım ama üstatlardan eğer bu konuda beni zorlarlarsa ne yapmam gerektiğini öğrenebilirsem bende ona göre bir yol haritası çizebilirim..

servise gidin, bu konudaki örnek gösterin. onlar fotoğraf çekip talep oluştursun. red gelirse otosana da örnek göstererek tekrar talep oluşturun.

Yanıtlama zamanı:
16 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

servise gidin, bu konudaki örnek gösterin. onlar fotoğraf çekip talep oluştursun. red gelirse otosana da örnek göstererek tekrar talep oluşturun.

ilk telefon görüşmemde çok net konuştu eleman olmaz 5000km falan. Ama sanırım başka da bir yol yok. Teşekkür ederim. Gelişmelerden haberdar ederim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

merhaba arkadaşlar tüketici hakem heyeti direksiyonun değişmesi yönünde karar aldı. Yeni direksiyonumu geçen hafta takdırdırdım. image.thumb.jpg.a75775e71930c0e53bae6fb81efc1441.jpg

Yanıtlama zamanı:

Benim düldülde de başladı. Yüzük bile takmıyorum. Arabayı da bakımından bakıma ve bana dokundurduklarında yıkatıyorum. Yani yüzük ve temizlik malzemelerinin alakası yok bu soyulmaların. Bende servise başvursammı yoksa Otosan a mı direk mail atayım. 

IMG_20170719_092044.jpg

Yanıtlama zamanı:

Yakında otosan tüm araç sahiplerine eldiven dağıtacak böyle giderse :D Bu ne kardeşim zımparamı yapıştırdınız parmaklarınıza diyecek. Çok merak ettim lpg li şahinlerin direksiyonları kadar dayanıyormu bizim direksiyonlar.

Yanıtlama zamanı:

Otosan a mail attım bakalım ne diyecekler. Hazır boştayım bide arayayım. Bakalum ne deyecekkeee. 

--26 dakika sonra eklendi--

Servise git dedileee

Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
37 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

Otosan a mail attım bakalım ne diyecekler. Hazır boştayım bide arayayım. Bakalum ne deyecekkeee. 

--26 dakika sonra eklendi--

Servise git dedileee

Servis foto çekecek.Otosana gönderecek.Otosan dur daha bu tam olmamış az daha kullansın diyecek. Sen 6 ay sonra bir daha gidecen.Ooo bu kullanıcı hatalı diyecek yan çizecek.Sonra sen sinir olacan abi. Baştan sinir ol bence.Tepelerine çök ve mutlaka kayıtlara işlet abi şikayetini.

Yanıtlama zamanı:

Atılgan a bi atiliim bari. Atılgan beni Otosan a bi ışınla diiim. Bakem noolcek. Hiç hakem heyetine gitmemişidim bide oraya gidiim bari 

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Emre Can Baral yazdı:

Herkese iyi sürüşler benzer problemler bende de baş göstermekte. Nasıl bir yol izleniyor netice alabilmek için?

Servise direksiyonunuzun garantiden değişmesi için başvuru yapın. Aracınızın model yılı ve km'si nedir?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.