Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Bayram Kaya

Üye
  • Toplam İleti

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Bayram Kaya Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Antalya
  • Arabam:
    '15 Focus 1.6 Tdci Titanium
  • Meslek:
    Mat.Öğretmeni
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

408 profil görüntüleme

Bayram Kaya's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Boyada tahribat olduğundan emin değilim ama boyada beyaz rengin yerine sarımsı küçük lekeler yerleşmiş gibi en azından alıp bi denemek lazım. Bu kil malzemesinin markası falan söz konusu mu yoksa hepsi aynı mı
  2. Ben aracı ikinci el almıştım hatta alırken buradan kronik olduğuna kanaat getiripte aldım yoksa km hilesinden kuşkulanmıştım. Neyse ilk etaptaki Yakup bey ile yapılan ortak girişimi kaçırınca kendim servisten ret kağıdını aldım fotoğraflarını çekip dilekçeye ekledim ve yaklaşık 3 hafta önce hakem heyetine başvurdum. sonucu geldiğinde buradan paylaşırım. Dilekçeyi biraz ilk konuyu açan arkadaştan kopyaladım biraz kendim ekledim. Aşağıda ise başvuru ve dilekçeye eklediğm resimler var fotoğrafçıdan çıkartıp verdim.
  3. konuyu tekrar gündeme getiriyorum... Benimde ön tamponda çok küçük noktalar halinde sarı lekeler bulunuyor ve bir ara gaz yağıyla bel altını silerken geçmedi. Sanki böyle böcek çarpması oluşanlar gibi. Acaba kil bunlara da işe yarar mı yoksa başka bir şey mi denemek gerekiyor
  4. Teşekkür ederim. Hiç başka bir şeyle uğraşmadan buradaki emsallerle birlikte hakem heyetine gideceğim artık. Gerçi ilk defa yapacağım böyle bir şeyi ama umarım sonucu güzel olur.
  5. Sonunda cevap neden gelmedi diye heyecanlanırken ret cevabını almış bulunmaktayım. Vatana millete hayırlı olsun... --1 dakika sonra eklendi-- bilmiyorum servise göre değişiyor mu ama benim direksiyonun sol tarafı bundan daha kötü durumda ve ret yedi.
  6. Benim araçta da 3 kez şöyle bir problem belirdi. Antalya da bulunduğum için klima her daim açık yani arabayı stop ederken yada çalıştırırken kendi kendine çalışmaya başlıyor. Fakat(3 defa oldu bu) araç çalışmasına rağmen klimada auto modunda çalışmaya başladıktan 5 dk sonra bile bakıyorum soğutmuyor. Daha sonra kendim klimayı açıp kapatıyorum soğutmaya başlıyor. Daha servise gidemedim ama gidince herhalde tahminleri olacaktır.
  7. Peki teşekkür ederim en iyisi bugünden arayıp yarın geleceğimi bildireyim neymiş durum bir öğreneyim. --39 dakika sonra eklendi-- Durum anlaşıldı fotoğrafların güneş sebepli net çıkmaması otosanın düzeltme istemesi sonucunu doğurmuş.Ben sormasam servisin göreceği yok anlaşılan. Yeniden soyulan bölgenin fotoğraflarını çekip gönderdim.
  8. Benimki 6 iş günü oldu servis bulunduğum yere 80 km ve özel sebeplerden sürekli gidemiyorum. Yarın gittiğimde en iyisi gidip sıkıştırayım. Bir de ret geldiği anda ret nedenine yönelik bir evrak veriyorlar mı?
  9. Ben 22.07.2017 cumartesi günü servise başvurumu yapmıştım. Servisten ret cevabı ne kadar zamanda geliyor acaba. bir buçuk hafta bana biraz uzun bir süreç gibi geldi. Yoksa sizlerde de bu süreç bu şekilde uzadı mı
  10. Bende bugün Fethiye servisine başvurumu yaptım adam umutsuz konuştu. Eğer ret gelirse Otosan merkezi arayacağım oda Olmazsa sizin gibi heyete başvuracağım. Size sorum şu burada emsal karar olarak neyi göstereceğiz acaba yani resmî bir evrak falan varmı forumda.
  11. ilk telefon görüşmemde çok net konuştu eleman olmaz 5000km falan. Ama sanırım başka da bir yol yok. Teşekkür ederim. Gelişmelerden haberdar ederim.
  12. Şimdi ben daha bugün aradım servisten direksiyon simiti değişiyor mu diye, arabamıda zaten daha dün aldım.. Alırkende buraya bakarak kronik bir sıkıntı olduğuna kanaat getirerek aldım zaten. Yalnız ben Fethiye Ford servisini aradım bana direksiyon simiti için 5000 km garanti olayı var ve bunun yazılı belgesi olduğunu söylediler. Daha arabanın sigortasını bile yaptırmadığım için bu konuya yoğunlaşamadım ama üstatlardan eğer bu konuda beni zorlarlarsa ne yapmam gerektiğini öğrenebilirsem bende ona göre bir yol haritası çizebilirim..
  13. Buradaki konuyu görmeden bir soru sormuştum direksiyon simidi hakkında görüyorum ki birçok kişi aynı dertten muzdarip. Ben bu arabayı almak istiyorum ve kafamdaki tek soru işareti buydu acaba soyulması km yüksekliğinden mi km falan mı düşmüş acaba diye.Ama ikna oldu kronik bir sıkıntı oluşuna. Alacağım araba 2015 ben soyulmuş halde alsam ve servise gitsem bana daha büyük sıkıntı çıkarırlar mı sizce.
  14. Merhabalar arkadaşlar bende 2006 focus ghia var artık miadını doldurdu. Bu yüzden 2015 dizel focus 3 titanium almak istiyorum. Bugün bir adamla konuştum adam daha 40000 deki arabasında direksiyon simidinin soyulduğunu söyledi. bende işkillendim bu kadar para vereceğiz km si ile oynanmış olabilir mi diye. 1) Focus 3 lerde daha 40000de böyle bir kronik sıkıntı varmı yaşayanlarınız oldumu? 2) Km si oynanmış olan aracı anlama şansımız nedir?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.