Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajlı 2017 Mazda 3 Satışa Sunuldu…

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2017 Mazda3, 105 PS SKYACTIV-D 1.5-litre turbo dizel ve SKYACTIV-G benzinli motor 1.5-litre 120 PS motor seçenekleri, altı vitese sahip SKYACTIV-MT manüel ve SKYACTIV Drive otomatik şanzıman alternatifleri ve üç farklı donanımları ile 73 bin 263 TL başlayan anahtar teslim fiyatla satışa sunuluyor.

Fazlası: https://anasayfa.focusclubtr.com/2017-mazda-3-satisa-sunuldu/

2017 Mazda3 Hatchback ve Sedan serisinde, 105 PS SKYACTIV-D 1.5-litre* turbo dizel ve hafif SKYACTIV-G benzinli motor 1.5-litre 120 PS seçenekleri mevcuttur.

2017 Mazda 3.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ben Mazda'yı çok beğeniyorum.Focus almasaydım kesin Mazda 3 alırdım. Tamam motor seçenekleri açısından pek bir çeşitliliği yok ama dizaynı ve tasarımı çok çekici geliyor.Ve tabiki resimdeki kırmızı ayrı bir güzellik.

Yanıtlama zamanı:

Mazda yı bende severim. Ama 6 serisi daha çok hoşuma gidiyor.

CX5 2,5 motor en üst versiyonunu kullandım kısa süre, güzel araba ama kalkışta 2,5 motorun hakkını veremiyor sanki.

Aynı hissi Edge de de yaşadım, bende mi acayiplik yoksa :)

Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Tasarım felsefesi olarak beni yansıtan Marka. Umarım ülkemizde hak ettiği yeri bulmaz :)
İkinci eli artsın istemeyiz.

Yanıtlama zamanı:

mazdayı sevmiyorum diyeni görmedim,ama iş almaya gelince piyasası yok,parçası pahalı diyerek geri duruyoruz. bence en iyi japon.

Yanıtlama zamanı:

Hayır makyaj nerede ? Manken oğlanın dudaklarında mı ? :blink:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Alıntı

Son Mazda3’ün dış görünümü, güçlü üç boyutlu görünümlü yenilenmiş ızgarası, yeni ön sis far çerçevesi ve LED far teknolojisi  ile dikkat çekmektedir.  Her iki gövde stilinde de, panoramik dönüş sinyallerine sahip yenilenen kapı aynaları bulunurken, hatchback versiyonlarında yeniden tasarlanmış arka tampon yer almaktadır.

2017M3_HB_Action_BCN-25.jpg

2017M3_HB_Action_BCN-5.jpg

2017Mazda3_Interior_2.jpg

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Satış sonrası hizmetler konusunda bi parça gideri olsa, sadece tasarımı sebebiyle bile çok ciddi sayıda insanın alternatifleri arasına girecek kadar şık bir araç...

Ama Mazda, Türkiye'de Mermerler in distribütörlüğünde yaşanan sıkıntılardan sonra pazarda büyümeye dönük adam akıllı bi politika ortaya koy(a)madı...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.