Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kesinleşen 2017 ötv Oranları Açıklandı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Burhan Bakar yazdı:

Alkole ve sigaraya da ÖTV yi yerleştirmişler 10-27,5 arası

Kötü alışkanlıklarla mücadele kapsamında. İyilik de yaramıyor.

Beyler hükümetin birikimlerinizde gözü var, bunlar daha iyi günler...

• Yanıt 74
  • Görüntüleme 12,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Hep beraber fakirleştiğimiz için 2.el fiyatını arttırmak istese de alıcı bulmakta zorlanacak.   Gelin bir oyun oynayalım, metindeki yanlışları bulunuz... Mesela: Çok değerli görüşl

• Süleyman Ünal
    Süleyman Ünal

Oooo bütün fakirler buraya toplaşmış, isyan ediyorsunuz bakıyorum.  Şükredin halinize en azından binecek arabanız var. Ben halimden memnunum, köprümüz var, duble yollarımız var... 

• Cem Boneval
    Cem Boneval

ÖTV zammını yok hükmünde sayan vatandaş umduğunu bulamayınca galeri sahibine sert çıktı: ''Sen kimsin yaa!'' ZAYTUNG

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Kötü alışkanlıklarla mücadele kapsamında. İyilik de yaramıyor.
Beyler hükümetin birikimlerinizde gözü var, bunlar daha iyi günler...

Şöyle özetleyebiliriz
82e7d7db5bfd308972d9f7d01fc86a86.jpg
Yanıtlama zamanı:

Vergisi yüksek olan ne varsa mecburiyet harici tüketmeme kararı aldım,biliyorum boş laf ama yeter artık göz göre göre öpüldüğümüz

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Skoda 2017 listesini yayımlamış.

Superb örneğin manuel dizelin/benzinlinin üst donanımını kaldırmış listeden, üst banda çıktığı için. 

Bakalım Passat'a ne yapacaklar.

Yanıtlama zamanı:

Böyle giderse -zaten eksik bulduğumuz- donanımlı araçları alamayacağız. Hatta bazı markalar klimasız falan araba çıkarırsa şaşırmamak lazım.:öp:

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

üst donanımını kaldırmış listeden, üst banda çıktığı için. 

O sanırım üst band olduğundan değil de 120 - 130 bin ₺ veren bir kişi manuel değil de otomatik ister diye düşündüklerindendir.

Yanıtlama zamanı:

ford 2017 fiyat listeleri açıklanmadı ama arkadaşım 2016 benzinli trend x aldı 66 bin tl, geçen bi konu için bayiye gitmiş 2017 benzinli trend x 74 bin tl olmuş hal böyle ise dizeller artık satın alınamayacak düzeye gelmiştir diye düşünüyorum.

Adem Kazıl tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Adem Kazıl yazdı:

ford 2017 fiyat listeleri açıklanmadı ama arkadaşım 2016 benzinli trend x aldı 66 bin tl, geçen bi konu için bayiye gitmiş 2017 benzinli trend x 74 bin tl olmuş hal böyle ise dizeller artık satın alınamayacak düzeye gelmiştir diye düşünüyorum.

Bunlar araba firmalarının hep numarası. Elindeki 2016 stoğu bitirmek için. Her sene takip ediyorum fiyatları her sene aynı senaryo. Önce fahiş fiyatlar uyguluyorlar sonra mart gelince yumuşuyorlar. Mesela 2013 aralık ayında Ford Focus Style 1.6 tdci liste fiyatı 58000₺ idi. Sonra Ocak ayında birden ötv %40'dan %45'e yükseldi diye liste fiyatı 72000₺ olmuştu. Sonra fiyatlar haliyle yine düşmüştü.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
O sanırım üst band olduğundan değil de 120 - 130 bin ₺ veren bir kişi manuel değil de otomatik ister diye düşündüklerindendir.

Bariz ortada hocam yoruma açık değil bana göre :) 125 ile 132 arası araba kalmadı zaten
--4 dakika sonra eklendi--
16 dakika önce, Adem Kazıl yazdı:

Sallamış veya ona sallamışlar :D Maksimum/taş çatlasın 2-3 bin lira zamlanacaklar. Şubat sonuna kadar kalan listeler de ayrıca pahalı veya indirimsiz olabilir onlar da sonra iner.

Yanıtlama zamanı:

Bir de bu var tabi 1.6 motor 2.0'dan pahalı. Almanya'da € olarak daha pahalı ama Türkiye gümrüğünden girince bir anda 2.0 motor büyük bir değer kaybedip fiyatı ucuzluyor. Herhalde Türkiye'deki 2.0 motorlardan parça çalıyorlar.:kıhkıh: 

oyun 2.JPG

oyun.JPG

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
11 dakika önce, Ali Danacı yazdı:

Bir de bu var tabi 1.6 motor 2.0'dan pahalı. Almanya'da € olarak daha pahalı ama Türkiye gümrüğünden girince bir anda 2.0 motor büyük bir değer kaybedip fiyatı ucuzluyor. Herhalde Türkiye'deki 2.0 motorlardan parça çalıyorlar.:kıhkıh: 

oyun 2.JPG

oyun.JPG

1.6 dizeller olduğundan çok çok çok pahalı satılıyorlar %90 tüm firmalar böyle, işlerine böyle geliyor :D Özetle 2.0 ucuzlamıyor, 1.6 pahalılaşıyor.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Adem Kazıl yazdı:

bu haber şaka falandır herhalde

Niye şaka olsun?

Büyük devlet olmak kolay mı?

Nereden gelir elde edeceksin?

Yağmalanacak bir şey kalmadı.

Borç boğaza kadar.

Sen de ucuz araba alıp keyif yapma hayalleri mi kuruyorsun?

Çok ayıpladım.

Bu arada bu bir tür nabız yoklama.

Tepki gelmezse yaparlar.

Gelirse revize ederler.

Ayrıca Kasım'a geliyoruz, yıl sonu satışlarını canlandırmak ve stokları bitirmek lazım, değil mi?

Ve fakat bütçede ibretlik tasarruf kalemleri var:

image.png

Mesela Diyanet'in ödeneği yedi bakanlıktan fazla.

Reis'in, göçmenlerin ve tüccarların ödeneği kat kat artmış, ulaştırma, tarım, sanayi, enerji, afetçiler ve MİT'in bütçesi kesintiye uğramış.

Yoruma gerek var mı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.