Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus 3 Klima Problemi.


Alpaslan Dağlıoğlu

Soru

Herkese selamlar. Aracım  benzinli 2014 focus 3 trend x. Bir süredir klimada bir problem var. AC tuşuna basıyorum, ışığı yanıyor fakat klima devreye girmiyor. Aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda düzeliyor. Sorun yaklaşık 6 aydır devam ediyor. İlk zamanlar arasıra yaparken şimdi daha sık yapmaya başladı. Servise götürdüğümde ise tahmin edebileceğiniz gibi sorunsuz çalıştı ve bir şeyi yok diyerek gönderdiler. Bazen çalştırdığımda aracın devrinde de dalgalanma oluyor. Stop edecekmiş gibi devri düşüp yükseliyor. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmıdır, çözüm bulabilmişlermidir, yazarsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 8 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Benim klimada az soğutuyor gaz falan basıldı bayağı eksikmisti ama sorun devam ediyor. Bazi focuslarda  bu sorun varmış Otosana mail atmışlar sorunu bulmaya çalışıyorlarmış.Çözüm bulununca benim aracada işlem yapacaklar bakalım.Dana önce arkadaşta c max 2.5 vardı onda da aynı sorun vardı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Klima devreye girmiyor derken? Üflemiyor mu yoksa soğutmuyor mu?

Dalgalanma muhtemel klimadan değil fanından kaynaklı. Tabi kompresörden kaynaklı da olabilir. 

 

Eğer soğutmuyorsa klima kompresörü olabilir, gaz eksik yada kaçak olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Aynı sorunla bende karşılaştım servis klima kompresörü ve klima valfini garanti kapsamında bedelsiz değiştirdiler garantiniz bitmeden servise uğrayın yoksa  3'000 tl gibi bir parayı telaffuz ediyorlardı serviste  

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Genel bir başlık olduğu için buraya yazmayı uygun gördüm. Birkaç gün önce klimayı açtığımda sanki balans vardı ve gürültülü çalışmaya başladı. Özellikle yüksek kademede çok kötüydü. Sonrasında hemen kapattım tabi. Bugün tekrar açtığımda o titreşimli balans yoktu fakat sanki bir şeye sürtüyor gibi bir ses geliyordu. Henüz vakit olmadığından servise veya bir ustaya gösteremedim. Daha önce bu sorunu yaşayan veya fikir verebilecek olan arkadaşlar var ise görüşlerini belirtirse sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.