Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 20169 yıl comment_390381 AE 1.0 ST line a 3 yıldız vermiş. http://www.autoexpress.co.uk/ford/focus/97708/ford-focus-st-line-2016-review Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 20169 yıl comment_390382 Şimdi, H. Cenk yazdı: AE 1.0 ST line a 3 yıldız vermiş. Aklın yolu bir, İngiltere'de de, sportiflik gösterişle olmaz güçle olur. Geçenlerde Autocar da dizel MCA testinde dört yıldız verse de ekşi ötesi bir inceleme yazmıştı. Sonuç: Ben demiyorum, vallahi, Autocar diyor, hem de Focus'un anavatanında... Kasım 18, 20169 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20169 yıl comment_393139 Bugün hürriyette en arka sayfada ST line reklamı vardı. race red focusta 18 jant , bixenon ve far yıkama vardı. Hiç bir yerde satılan model resimdekinden farklı olabilir denmiyordu. Aklımdan şahsuvaroğlunu gidip ST line ı görmek sonra da Otosan dava açmak geçti. Resimdekinden farklı model olacağı hiç bir yerde yazmıyor. Almak için gittim ama modelde farklı jant var farlar ve tampon farklı. Taksiyle gittim geldim zaman kaybettim deyip 500 TL tazminat davası istemek aklıma gelmedi değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20169 yıl comment_393140 Şimdi, H. Cenk yazdı: Taksiyle gittim geldim zaman kaybettim deyip 500 TL tazminat davası istemek aklıma gelmedi değil ... çakalll bkn.tevekkeli sana kanım ısındı diye mırıldanmak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20169 yıl comment_393145 Bugün hürriyette en arka sayfada ST line reklamı vardı. race red focusta 18 jant , bixenon ve far yıkama vardı. Hiç bir yerde satılan model resimdekinden farklı olabilir denmiyordu. Aklımdan şahsuvaroğlunu gidip ST line ı görmek sonra da Otosan dava açmak geçti. Resimdekinden farklı model olacağı hiç bir yerde yazmıyor. Almak için gittim ama modelde farklı jant var farlar ve tampon farklı. Taksiyle gittim geldim zaman kaybettim deyip 500 TL tazminat davası istemek aklıma gelmedi değil [emoji3] Hak edermi eder yap abi anason iyi gider o parayla Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20169 yıl Yazar comment_393219 31 August 2016 - 02:32 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Sonuç: Bu arabanın olmazsa olmaz eksiklerinden biri otomatik park sistemi ve park sensörleri diğeri ise çok renkli iç ambiyans aydınlatma. Sunulması gereken opsiyon ise 18” jant. Tabii en büyük eksiği olan 125 beygirden güçlü seçeneğin olmamasını saymazsak. Bunlar olmadığı sürece fiyatlar yüksek olarak değerlendirilmeye devam eder. Bir hata yoksa fiyatı Titanium seviyesine çekilmiş. İyi iyi https://www.focusclubtr.com/topic/1508-yeni-ford-focus-tüm-zamanların-fiyat-listesi-yorumsuz/?page=4#comment-393132 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın