Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201610 yıl comment_372035 Şimdi, Yakup Çağatay said: Evet tabi onun için gerek yok ve bunun için CarPlay e de gerek yok zaten. Onu en basit örnek diye verdim zaten. Offline navigasyonda veya offline spotifyda carplay yine çalışacak. Önceki mesajından tersini anladım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201610 yıl Yazar comment_372036 Tabi canım. Offline harita aklıma gelmedi Sonuçta telde çalışıyorsa sorun yok abi orası ekran yansıtma gibi sadece malum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201610 yıl comment_372086 11 saat önce, Ozan Kar said: Onu en basit örnek diye verdim zaten. Offline navigasyonda veya offline spotifyda carplay yine çalışacak. Önceki mesajından tersini anladım. De o noktada başka bir saçmalık devreye giriyor, örn. iPhone'da Apple Haritalarından başkasını kullanamıyorsun ve o offline olmuyor diye biliyorum. Google Maps için illa ki Android Auto gerekli, onda da Yandex Haritalar kullanılamıyor diye okudum internetten. Ama ileride Sync 3'lü bir aracım olursa değiştirmem dediğim iPhone'dan Android bir cihaza geçerim orası net. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201610 yıl comment_372089 4 dakika önce, Cem Kamil said: De o noktada başka bir saçmalık devreye giriyor, örn. iPhone'da Apple Haritalarından başkasını kullanamıyorsun ve o offline olmuyor diye biliyorum. Google Maps için illa ki Android Auto gerekli, onda da Yandex Haritalar kullanılamıyor diye okudum internetten. Ama ileride Sync 3'lü bir aracım olursa değiştirmem dediğim iPhone'dan Android bir cihaza geçerim orası net. Uygulamalara yavaş yavaş destek gelir diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201610 yıl comment_372091 6 dakika önce, Ozan Kar said: Uygulamalara yavaş yavaş destek gelir diye düşünüyorum. Ben de öyle ümit ediyorum. Bu haliyle çok yavan kalıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201610 yıl Yazar comment_372112 Yavan talihsiz kelime. Bu işlerde para da konuşur. Firmalar da NAVİ satmak için uğraşacak daha sonra ortak noktalar bulunacak vs. Yandex biraz armut toplar. Apple CarPlay net olarak şuan sistem olarak daha ilerde. Harita harici, daha fazla özellik sunuyor. Bakınız; sistemler işte, daha ne demeli PodCast'ten tut iBook'a. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201610 yıl comment_372119 Sadece navi özelinde konuşmuyorum yavan derken. Kullanılabilecek uygulama sayısı ve verilen izinler son derece kısıtlı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 20169 yıl comment_378418 Tatilde otelde tesadüf almanya da yaşan biriyle tanıştım. Elektronik mühendisi ve ford'da multimedia test kısmında çalışıyor. SYNC3 ile gelecek olan panelde en önemli özelliğin şimdiki gibi kapasitif değil rezistif ekran olacağını söylemişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 20169 yıl comment_378419 Tatilde otelde tesadüf almanya da yaşan biriyle tanıştım. Elektronik mühendisi ve ford'da multimedia test kısmında çalışıyor. SYNC3 ile gelecek olan panelde en önemli özelliğin şimdiki gibi kapasitif değil rezistif ekran olacağını söylemişti. Arkadaşı buraya alsaydık [emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 20169 yıl Yazar comment_378423 24 dakika önce, Aşkın K. yazdı: Tatilde otelde tesadüf almanya da yaşan biriyle tanıştım. Elektronik mühendisi ve ford'da multimedia test kısmında çalışıyor. SYNC3 ile gelecek olan panelde en önemli özelliğin şimdiki gibi kapasitif değil rezistif ekran olacağını söylemişti. Evet 1 yıldır söylediğimiz gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 20169 yıl comment_378425 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Evet 1 yıldır söylediğimiz gibi Bak yeminle aklıma geldi kesin söylemiştir diye bu başlıkta göremedim hatta detaylı bilgi linki paylaşmışsın orada da göremeyince aha dur bende birşey paylayaşayım dedim, yine olmadı Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 20169 yıl Yazar comment_378427 2 dakika önce, Aşkın K. yazdı: Bak yeminle aklıma geldi kesin söylemiştir diye bu başlıkta göremedim hatta detaylı bilgi linki paylaşmışsın orada da göremeyince aha dur bende birşey paylayaşayım dedim, yine olmadı Evet yazmamışım. Sonuçta deneyim başlığı olduğu için http://www.focusclubtr.com/topic/11574-sync-3-avrupa-için-hazır/#comment-375303 Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20179 yıl Yazar comment_408013 Buradan Google'a selam olsun, hala Türkiye marketinde Andorid Auto'yu sunmadığı için. APK'yı indirdikten sonra, uygulamayı indirirken de markete uygun değil diye uyarıyor. Uğraş dur 1 saat özetle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20179 yıl comment_408084 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Uğraş dur 1 saat özetle. Androidçilerin en sevdiği şey değilmiydi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın