Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

C-max Anahtarsız Giriş

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Değilmiş malesef.. Ama koddan ona benzer bişi çıkıyor.

• Yanıt 211
  • Görüntüleme 56,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Murat Kav.
    Murat Kav.

Bendeki kolları araca monteledik sonunda. Satacaktım ama beklenen sürede alıcı çıkmayınca, ben de kullandım  Sonuç itibariyle, ön iki kapıya anahtarsız giriş ekledik, bagajı da uğraştık ama o çalışmad

• Aslında 10 sene önce otosana girdim ben. Ama duygusal nedenlerden ötürü başlayamadan ayrıldık  

• @Serkan Karakoca Yeşil soketteki numaralandırmayı biraz değiştirdim, bendeki şemadaki renk tanımlarına göre.        

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Saglik olsun :)  Bakalim diger ustalar ne yorum yapacak...

Yanıtlama zamanı:

Tam neyin ne olmadığını anlamadım şimdi burada :) AV6N-19G481-AF, keyless modülü. Ancak o gri soket onunla ilgili değil. Sanki bagaj kapağına giden kablonun ara soketi gibi ama emin değilim. 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Murat Kavuk yazdı:

Tam neyin ne olmadığını anlamadım şimdi burada :) AV6N-19G481-AF, keyless modülü. Ancak o gri soket onunla ilgili değil. Sanki bagaj kapağına giden kablonun ara soketi gibi ama emin değilim. 

Murat bey o kablolar arabanin ön tarafindan bi yerden geliyor... Fakat devami yok... ikinci resimdeki giri soketin yuvasindan cikmis hali... Bu resimdeki kirmizi ok ile isaretledigim yerde de soketin diger girisi var.

bagaj 3.jpg

Yanıtlama zamanı:

Siyah kutu gibi olan confrat beyni 

Yüklediğiniz ilk resmin altındaki gri soket muhtemelen %99 çeki demirinin oraya giden fren lambalarının 

2. Resimdeki soketinde anahtarsız girişle alakası Yok bir şeyin konnektörü imiş fakat verdiğiniz kod yeterli değil :(

siz confrat beyninin üzerinde renkli soketler var onları çekip yükleyin bir bakalım inceleyelim yardımcı olmaya çalışalım ...

Yanıtlama zamanı:
Siyah kutu gibi olan confrat beyni 
Yüklediğiniz ilk resmin altındaki gri soket muhtemelen %99 çeki demirinin oraya giden fren lambalarının 
2. Resimdeki soketinde anahtarsız girişle alakası Yok bir şeyin konnektörü imiş fakat verdiğiniz kod yeterli değil [emoji20]
siz confrat beyninin üzerinde renkli soketler var onları çekip yükleyin bir bakalım inceleyelim yardımcı olmaya çalışalım ...

Çekmesi gereken yer örnek

0f6b39c55bb08b9262032071f58fe096.jpg
Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Serdar yaman yazdı:

Çekmesi gereken yer örnek

0f6b39c55bb08b9262032071f58fe096.jpg

Onu cekmistim3.jpg

--0 dakika sonra eklendi--

yine ters gitti resim Hemde okunmuyor yazilar sanirim.:blink:

Yanıtlama zamanı:
Onu cekmistim3.jpg
--0 dakika sonra eklendi-- yine ters gitti resim Hemde okunmuyor yazilar sanirim.:blink:

Ters yeri çekmişsiniz uclarından gördüğüm kafarıyla renkler gözüküyor confrat beyin dolu bu iş olur 6 pinli kapı kolunu buldunuz mu gerisi kolay [emoji6]
Yanıtlama zamanı:

Az önce kapi kolunu arastirirken Focus ön kapi kolu buldum ve soketide benim o bajdaki kapi kolu soketine benziyor:) kablo sayisi 6 adet degil.Resmini ve linkini yolluyorum.

http://www.ebay.com/itm/FORD-FOCUS-ST-OEM-DRIVER-LEFT-FRONT-DOOR-OPENDER-HANDLE-RED-CM51A224A37FA-116-/281952178956

1.jpg

2.jpg

--1 dakika sonra eklendi--

Hani acaba diyorum Ford benim arabaya kiyak cekmis olabilirmi:)  Biz oraya kadar kabloyu cektik bi zahmet gerisinide sen bi soketle hallet demis olabilirmi:)

--12 dakika sonra eklendi--

bu linktekide 3 kablolu:)

http://www.ebay.ch/itm/FORD-FOCUS-ST-HATCHBACK-OEM-FRONT-DRIVER-SIDE-LEFT-EXTERIOR-DOOR-HANDLE-YELLOW-/391642845666?hash=item5b2fbb91e2:g:7U0AAOSwB09YNcsJ

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Fatih U. yazdı:

Az önce kapi kolunu arastirirken Focus ön kapi kolu buldum ve soketide benim o bajdaki kapi kolu soketine benziyor:) kablo sayisi 6 adet degil.Resmini ve linkini yolluyorum.

http://www.ebay.com/itm/FORD-FOCUS-ST-OEM-DRIVER-LEFT-FRONT-DOOR-OPENDER-HANDLE-RED-CM51A224A37FA-116-/281952178956

1.jpg

2.jpg

--1 dakika sonra eklendi--

Hani acaba diyorum Ford benim arabaya kiyak cekmis olabilirmi:)  Biz oraya kadar kabloyu cektik bi zahmet gerisinide sen bi soketle hallet demis olabilirmi:)

--12 dakika sonra eklendi--

bu linktekide 3 kablolu:)

http://www.ebay.ch/itm/FORD-FOCUS-ST-HATCHBACK-OEM-FRONT-DRIVER-SIDE-LEFT-EXTERIOR-DOOR-HANDLE-YELLOW-/391642845666?hash=item5b2fbb91e2:g:7U0AAOSwB09YNcsJ

kapı kolu 6 kablolu olacak bulduğunuz kırmızı renk olan mk 2.5 kapı kolu 4 kablolu olanlar ...

Yanıtlama zamanı:

Şimdi bence şöyle kontrol yapın. Resimde görülmüyor. En dipte kahverengi bir soket daha var (toplam 5 soket olacak keyless modüle giren). Bu soket sizde var mı, ve herhangi bir kablo bu sokete giriyor mu? Eğer bu soket kullanılıyor ise sizde taban tesisatı var demektir. Ancak bunlar olsa bile kapı içinde tesisat olmayabilir.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Murat Kavuk yazdı:

Şimdi bence şöyle kontrol yapın. Resimde görülmüyor. En dipte kahverengi bir soket daha var (toplam 5 soket olacak keyless modüle giren). Bu soket sizde var mı, ve herhangi bir kablo bu sokete giriyor mu? Eğer bu soket kullanılıyor ise sizde taban tesisatı var demektir. Ancak bunlar olsa bile kapı içinde tesisat olmayabilir.

Hatirladigim kadariyla keyless modüle 4 soket giriyordu^_^ En kisa zamanda kontrol edip sizlere geri dönüs yapacagim...

Yanıtlama zamanı:

Malesef benim Keyless modülde 4 soket var. Kahverengi soket yok. Yazilarinizdan  anladigim kadariyla 4 soketli sekilde de kapi kolu montaji mümkün. Simdiden yardimlarinizin icin sagolun.(Yardimlarinizin devamini beklerim:))

Yanıtlama zamanı:

O zaman yapılması gerekenler için önceki mesajları incelemeniz gerekiyor :) Çok orjinal bir şey istemiyorum derseniz; kapı kolu + cat6 network kablosu da işinizi görüyor. Orjinal isterseniz, çıkma tesisat bulmanız gerek benim gibi..

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.