Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20169 yıl comment_392861 Değilmiş malesef.. Ama koddan ona benzer bişi çıkıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20169 yıl comment_392862 Saglik olsun Bakalim diger ustalar ne yorum yapacak... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20169 yıl comment_392865 Tam neyin ne olmadığını anlamadım şimdi burada AV6N-19G481-AF, keyless modülü. Ancak o gri soket onunla ilgili değil. Sanki bagaj kapağına giden kablonun ara soketi gibi ama emin değilim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20169 yıl Yazar comment_392866 Diğer usta gelmiş Ben o soketi görünce değil dedim zati Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20169 yıl comment_392867 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: Tam neyin ne olmadığını anlamadım şimdi burada AV6N-19G481-AF, keyless modülü. Ancak o gri soket onunla ilgili değil. Sanki bagaj kapağına giden kablonun ara soketi gibi ama emin değilim. Murat bey o kablolar arabanin ön tarafindan bi yerden geliyor... Fakat devami yok... ikinci resimdeki giri soketin yuvasindan cikmis hali... Bu resimdeki kirmizi ok ile isaretledigim yerde de soketin diger girisi var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20169 yıl comment_392873 Siyah kutu gibi olan confrat beyni Yüklediğiniz ilk resmin altındaki gri soket muhtemelen %99 çeki demirinin oraya giden fren lambalarının 2. Resimdeki soketinde anahtarsız girişle alakası Yok bir şeyin konnektörü imiş fakat verdiğiniz kod yeterli değil siz confrat beyninin üzerinde renkli soketler var onları çekip yükleyin bir bakalım inceleyelim yardımcı olmaya çalışalım ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20169 yıl comment_392874 Siyah kutu gibi olan confrat beyni Yüklediğiniz ilk resmin altındaki gri soket muhtemelen %99 çeki demirinin oraya giden fren lambalarının 2. Resimdeki soketinde anahtarsız girişle alakası Yok bir şeyin konnektörü imiş fakat verdiğiniz kod yeterli değil [emoji20] siz confrat beyninin üzerinde renkli soketler var onları çekip yükleyin bir bakalım inceleyelim yardımcı olmaya çalışalım ... Çekmesi gereken yer örnek Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20169 yıl comment_392876 Şimdi, Serdar yaman yazdı: Çekmesi gereken yer örnek Onu cekmistim --0 dakika sonra eklendi-- yine ters gitti resim Hemde okunmuyor yazilar sanirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20169 yıl comment_392877 Onu cekmistim --0 dakika sonra eklendi-- yine ters gitti resim Hemde okunmuyor yazilar sanirim. Ters yeri çekmişsiniz uclarından gördüğüm kafarıyla renkler gözüküyor confrat beyin dolu bu iş olur 6 pinli kapı kolunu buldunuz mu gerisi kolay [emoji6] Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20169 yıl comment_392882 Az önce kapi kolunu arastirirken Focus ön kapi kolu buldum ve soketide benim o bajdaki kapi kolu soketine benziyor kablo sayisi 6 adet degil.Resmini ve linkini yolluyorum. http://www.ebay.com/itm/FORD-FOCUS-ST-OEM-DRIVER-LEFT-FRONT-DOOR-OPENDER-HANDLE-RED-CM51A224A37FA-116-/281952178956 --1 dakika sonra eklendi-- Hani acaba diyorum Ford benim arabaya kiyak cekmis olabilirmi Biz oraya kadar kabloyu cektik bi zahmet gerisinide sen bi soketle hallet demis olabilirmi --12 dakika sonra eklendi-- bu linktekide 3 kablolu http://www.ebay.ch/itm/FORD-FOCUS-ST-HATCHBACK-OEM-FRONT-DRIVER-SIDE-LEFT-EXTERIOR-DOOR-HANDLE-YELLOW-/391642845666?hash=item5b2fbb91e2:g:7U0AAOSwB09YNcsJ Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 20169 yıl comment_392915 8 saat önce, Fatih U. yazdı: Az önce kapi kolunu arastirirken Focus ön kapi kolu buldum ve soketide benim o bajdaki kapi kolu soketine benziyor kablo sayisi 6 adet degil.Resmini ve linkini yolluyorum. http://www.ebay.com/itm/FORD-FOCUS-ST-OEM-DRIVER-LEFT-FRONT-DOOR-OPENDER-HANDLE-RED-CM51A224A37FA-116-/281952178956 --1 dakika sonra eklendi-- Hani acaba diyorum Ford benim arabaya kiyak cekmis olabilirmi Biz oraya kadar kabloyu cektik bi zahmet gerisinide sen bi soketle hallet demis olabilirmi --12 dakika sonra eklendi-- bu linktekide 3 kablolu http://www.ebay.ch/itm/FORD-FOCUS-ST-HATCHBACK-OEM-FRONT-DRIVER-SIDE-LEFT-EXTERIOR-DOOR-HANDLE-YELLOW-/391642845666?hash=item5b2fbb91e2:g:7U0AAOSwB09YNcsJ kapı kolu 6 kablolu olacak bulduğunuz kırmızı renk olan mk 2.5 kapı kolu 4 kablolu olanlar ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 20169 yıl comment_392922 Şimdi bence şöyle kontrol yapın. Resimde görülmüyor. En dipte kahverengi bir soket daha var (toplam 5 soket olacak keyless modüle giren). Bu soket sizde var mı, ve herhangi bir kablo bu sokete giriyor mu? Eğer bu soket kullanılıyor ise sizde taban tesisatı var demektir. Ancak bunlar olsa bile kapı içinde tesisat olmayabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 20169 yıl comment_392933 2 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Şimdi bence şöyle kontrol yapın. Resimde görülmüyor. En dipte kahverengi bir soket daha var (toplam 5 soket olacak keyless modüle giren). Bu soket sizde var mı, ve herhangi bir kablo bu sokete giriyor mu? Eğer bu soket kullanılıyor ise sizde taban tesisatı var demektir. Ancak bunlar olsa bile kapı içinde tesisat olmayabilir. Hatirladigim kadariyla keyless modüle 4 soket giriyordu En kisa zamanda kontrol edip sizlere geri dönüs yapacagim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20169 yıl comment_393188 Malesef benim Keyless modülde 4 soket var. Kahverengi soket yok. Yazilarinizdan anladigim kadariyla 4 soketli sekilde de kapi kolu montaji mümkün. Simdiden yardimlarinizin icin sagolun.(Yardimlarinizin devamini beklerim) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20169 yıl comment_393255 O zaman yapılması gerekenler için önceki mesajları incelemeniz gerekiyor Çok orjinal bir şey istemiyorum derseniz; kapı kolu + cat6 network kablosu da işinizi görüyor. Orjinal isterseniz, çıkma tesisat bulmanız gerek benim gibi.. Aralık 6, 20169 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın