Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20169 yıl comment_384707 1 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Hayırlı olsun. Çok kullanışlı ve gerekli bir opsiyon. Dtc atıyor mu sinyal kolu ilgili . Elm ile baglandigimda bende arka kapılarda sinyal yok diye dtcler gördüm DTC atmıyor. Savaş usta atmalı diyor, kugada da atıyormuş mesela, ama atmıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20169 yıl comment_384708 DTC atmıyor. Savaş usta atmalı diyor, kugada da atıyormuş mesela, ama atmıyor [emoji4] Atması gerekir bir ara Elm ile bağlanıp bakmanızı öneririm . Sonuçta bu 4 kapı için geçerli diğer kapılarda sinyal alamayınca dtc atması gerekir . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20169 yıl comment_384712 DTC atsa ne olur? atmasa ne olur? Aynı modulden haberlesiyor. Bir araçta hata kodu üretirken diğerinde üretmemesi ilginç Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20169 yıl comment_384718 Tekrar tekrar baktık işlem esnasında. En sonda zaten hepsini resetleyip tekrar kontrol ettik. Herhangi bir DTC yoktu. ELM ile de bakmam, hata yok işte Yazılım ile ilgili bir fark olabilir, modüller aynı olsa da. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20169 yıl comment_384720 Tekrardan hayırlı olsun . 2 kapı iyi olmuş ben sağ kapıya takmadim görsel olarak duruyor sadece sol çalışıyor . Kabloyu kapıdan geçirmek büyük zul geldi. Kısmetse bi ara savaş ustanın yanına bende gidecegim birkaç yazılım işi var . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20169 yıl comment_384723 Ben Polonyadan kapı tesisatı almıştım. Resimde görülen iki soketten beyaz olanı keyless ile ilgili kabloları taşıyor ve benim arabada yoktu. Bu soketleri ve üzerindeki pinleri kullanarak kapı körüğünü orjinaline uygun şekilde geçmeyi başardık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392502 Merhaba arkadaslar... C-Max anahtarsiz giris icin kapi kolu almaya karar verdim.Fakat piyasada genelde Focus kapi kolu mevcut.Focus kapi kolu ile C-Max kapi kolu birbirine uyumlumu?(Harf hatalari klavyemle alakalidir) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl Yazar comment_392508 Şimdi, Fatih Ulucan yazdı: Merhaba arkadaslar... C-Max anahtarsiz giris icin kapi kolu almaya karar verdim.Fakat piyasada genelde Focus kapi kolu mevcut.Focus kapi kolu ile C-Max kapi kolu birbirine uyumlumu?(Harf hatalari klavyemle alakalidir) Aynı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392510 Şimdi, Fatih Ulucan yazdı: Merhaba arkadaslar... C-Max anahtarsiz giris icin kapi kolu almaya karar verdim.Fakat piyasada genelde Focus kapi kolu mevcut.Focus kapi kolu ile C-Max kapi kolu birbirine uyumlumu?(Harf hatalari klavyemle alakalidir) Uyumlu kapı kolu 6 kablolu olacak buna dikkat edin ... bulduğunuz yerde varsa fazla bir arkadaşımda arıyor bilgi verirseniz sevinirim . Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392518 Hizli cevap icin Gürkan bey ve Serkan beye ayri ayri tesekkürler... Serkan bey benim buldugum siteler eBay.com ve eBay.co.uk. http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=FORD+FOCUS+ST+HATCHBACK+OEM+FRONT+DRIVER+SIDE+LEFT+DOOR+HANDLE+BLACK+BV6T14F302+&_sacat=0 Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20169 yıl comment_392856 Selam arkadaslar... Gecen gün anahtarsiz kapi kolu hayali icin bagajdaki confrat beynini kontrol ederken , beynin üstünde 4 kablolu soket(adaptör) dikkatimi cekti... Simdi o soket bana kapi kolu montaji icin yardimci olabilirmi? Soket modeli Pbt-GF15. (ilk resim otomatik ters dönüyor nedenini anlamadim ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20169 yıl comment_392857 Daha bilgili arkadaşlar var ama bu dediğiniz zaten anahtarsız giriş. Koduda üstünde yazan AV6N-19G481-AF bunu aratırın. Sanırım bu gerekli olan confrat modülü.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20169 yıl comment_392859 Şimdi, Teoman Saraç yazdı: Daha bilgili arkadaşlar var ama bu dediğiniz zaten anahtarsız giriş. Koduda üstünde yazan AV6N-19G481-AF bunu aratırın. Sanırım bu gerekli olan confrat modülü.. Cevap icin sagolun.Agzinizdan bal damliyor Simdi bi kapi kolu ayarladikmi tesisat vs gerekmeden islem tamam samirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20169 yıl Yazar comment_392860 Şimdi, Teoman Saraç yazdı: Sanırım bu gerekli olan confrat modülü Fatih bu confrat yani keyless modülü değil... --0 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Teoman Saraç yazdı: Sanırım bu gerekli olan confrat modülü Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın