Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371630 @Teoman Saraç Hocam, konuyu sedan focusa özel toparlıyorum. Diyelimki biz bunu sedan focusa uygulamaya kalktık. Bize ne lazım olacak? Öncelikle motorlu amortisöre ihtiyacımız yok, sedanda zaten yaylı ve kilit serbest kalınca kapak açılıyor. Diğer parçalara gelirsek; 1. Sistemin yönetimi için Anahtarsız Giriş Modülü gerekiyor. Bu modül, anten ve sensörlerden gelen bilgiyi toplayarak, BCM'ye (merkezi yönetim modülü), kilidi açma yönünde bilgi veriyor (Anahtar ile aynı komutu gönderiyor) Parça No: AV6N-19G481-AM (Makyajlı da F1CT-19G481-AE): Ne fark var henüz araştırmadım, aşağıda 3 numarada açıklanan parça için makyajlı modül gerekiyor olabilir, bizdeki modül de yeterli olabilir) 2. Ayak Sensörleri: Üst ve Alt olarak iki adet sensör var. CJ5T-14F680-BA ve CJ5T-14F680-DA 3. Sensörlerin bağlanacağı kontrol modülü. Bu modül anahtarsız giriş modülüne bağlanacak. CJ5T-14F679-DA 4. Bagaj sviçinden anahtarsız giriş modülüne bağlantı (kablo bağlantısı) 5. Bagaj sviçinin oraya, tamponun içine anten (DS7T-15K603-AA). Bu anten de anahtarsız giriş modülüne bağlanacak. Son olarak Anahtarsız Giriş modülümüzü CAN BUS üstünden BCM'ye bağlıyoruz (2 adet tesisat kablosu ile). Temmuz 11, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371633 Harikasin hocam. Ozaman ilk soruyu sormam gerekirmis. Bu sistem anahtarsiz calistirma olmayan araçlarda calismazmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl Yazar comment_371634 5 dakika önce, Teoman Saraç said: Harikasin hocam. Ozaman ilk soruyu sormam gerekirmis. Bu sistem anahtarsiz calistirma olmayan araçlarda calismazmi? Anahtarsız giriş modülü olmalı Teoman 80 Euro idi galiba Almanya fiyatı, bakmıştım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371637 30 dakika önce, Murat Kavuk said: Son olarak Anahtarsız Giriş modülümüzü CAN BUS üstünden BCM'ye bağlıyoruz (2 adet tesisat kablosu ile). zaten bağlı olması lazım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371639 3 dakika önce, Ozan Kar said: zaten bağlı olması lazım? Modül hiç yokmuş gibi anlattım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl Yazar comment_371640 10 dakika önce, Ozan Kar said: zaten bağlı olması lazım? Trend araçlarda Confrat modülü olmadığı için önce onu edinmek gerektiğini vurgulamış burada yazar ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371641 Amaaann.... iyiki bisi istedim.. hep bi olumsuzluk hep bi tas koymalar. Banane ben oynamiyom. Ben nuru usta ya gidiyom. Belki o çözüm bulur. Bu arada benim arac trend görünümlü tit. Belki vardır. Gorustugumuzde bakalim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371642 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Trend araçlarda Confrat modülü olmadığı için önce onu edinmek gerektiğini vurgulamış burada yazar ? yahu hep sorucam sorucam kaynıyo, confrat nedir, neden confrat? yazar burada ne demiş? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371644 This confrat arka sol çamurluk iç tarafında bagajda Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl Yazar comment_371645 18 dakika önce, Ozan Kar said: yahu hep sorucam sorucam kaynıyo, confrat nedir, neden confrat? yazar burada ne demiş? Çizer bize burda confrat ı resmetmiş ? 1 dakika önce, Serkan Karakoca said: This confrat arka sol çamurluk iç tarafında bagajda Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371646 40 dakika önce, Ozan Kar said: yahu hep sorucam sorucam kaynıyo, confrat nedir, neden confrat? yazar burada ne demiş? Serkan, keyless modüle konfrat diyor. Neden öyle diyor bilmiyorum Polonyalılarda Comfort modülü diyor. Sanırım birbiri ile alakalı. Makyajda modül komple değişmiş, Biraz küçülmüş ve araçta ön panele bir yere gelmiş. Eskisi gibi 5 değil, 2 soketli olmuş. Ama neyseki kugalardaki bizimle aynı modül ve ayakla açma bagaj kapağı için hala umut var. Kötü olan yukarıda şemadaki konektör numaraları makyajlı c-max için ve bizim c-max'a uymayacak. Kuganın şemasını da bulmak lazım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371647 Confrat beyni dediler bende devam ettirdim keyless wehicle modüle yazıyor üstünde yarın hatırlat Kuga şasi numarası vereyim Murat abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371648 9 dakika önce, Serkan Karakoca said: Confrat beyni dediler bende devam ettirdim keyless wehicle modüle yazıyor üstünde yarın hatırlat Kuga şasi numarası vereyim Murat abi Şasi no.su var da şema bulamadım henüz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201610 yıl comment_371738 Murat abi bu nedir ? Şimdi, Murat Kavuk said: Bu da lazım olabilir, buraya koyalım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın