İlker Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 5 saat önce, Doğan Kurban yazdı: 147 deki değeri ben 1-9 arası denedim. Hemen hepsinde bir fonksiyon var. Genelde çift sayılar dolu tekler boş kodlamalar 01 02 03 olarak denemeniz lazım dediginiz gibi tek sayılar olumsuzluk misal korna çalma kapalı çift sayılar olumlulugu temsil ediyor ama bazı sayfalarda geçerli bazen 03 açık anlamınada gele biliyor denedinizde 04 ün sadece kitlemede çaldıgını biliyoruz. diger kodlamaların birinde hem kitleme hem açılma olması lazım ona denk geldinizmi ? onu buldugunuz anda kapı acıkken çift kornayıda aktif etmiş oluyorsunuz ama kodu kaç bilinmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 Yapalı epey zaman oldu. Aklımda kaldığınca, Foccus 147. Sıra, " Audible Misslock Feedback" 04 yapınca, Kitlemede kısa korna, 06 yapınca çift kitleme,2. Basışta kısa korna şeklinde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2019 dün baktım bende 147yi 04 yapmışım, öyle de bırakmışım (alarmla birlikte farklı kombinasyonları da denemiştim). yani mca öncesi kimde nasıl çalışıyor belli değil anladığım kadarıyla. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit.Çakır Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2019 Kardeşimin 2012 model trend x aracında bu özellik için denemeler yapmama rağmen bir türlü yapamadım. Acaba forscan ile yapmaya çalışsam aktiflesirmi? Aktiflesme ihtimali varsa nasıl yapılacak bilen anlatabilirse çok memnun olurum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2019 Ben de 2012 ve 2013 de yapamadım. Üzerine düşmek lazım sakin kafayla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atilla Yıldıztepe Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2025 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2025 üzerinden çok zaman geçmiş ama ben yaptım. kapı kilitlenince tek korna, açık kapı var ve kilitlenememişse çift korna çalıyor. Ayrıca hız göstergesinde selamlama ekranında ST logosu yaptım (denemek içindi değiştirebilirm ama güzel oldu). Başkaca denemelerim de olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap