Semih O. Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2016 Hadi geçmiş olsun... https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/home ''Türkiye’deki Müşterilerimiz İçin Önemli Bilgilendirme PayPal olarak Türkiye’deki faaliyetlerimizi durdurduğumuzu üzülerek bildirmekteyiz.'' Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 13 dakika önce, Semih O. said: Hadi geçmiş olsun... http://m.hurriyet.com.tr/paypal-turkiyeden-cekildi-40111199 Cok iyi oldu cokda iyi guzel oldu taam mi. Bu kafada yonetilirken ne bekliyorsun? Yakinda Turk Lirasi tedavulden kalkar akce kullaniriz. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Günaydın . Paypal 'ın ülkemizden çekilmesi üzücü olmuş PayU gibi seçenekler var ama pek yaygın değil . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 12 dakika önce, Servet Özkan said: Cok iyi oldu cokda iyi guzel oldu taam mi. Bu kafada yonetilirken ne bekliyorsun? Yakinda Turk Lirasi tedavulden kalkar akce kullaniriz. Ben hep 50 galaktik kredilik alışveriş yapıyordum zaten... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 PayPal Türkiye'den çıkartılıyor denilse daha iyi olur Yandaş Turkish Pay yöntemleri çıktığı için artık adamlara izin mizin vermezler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Ekşi Sözlük'te Paypal hesabında kalan bakiyelerin, LÖSEV'e bağışı için bir kampanya başlamış bile. https://eksisozluk.com/paypal-hesaplarimizla-loseve-bagis-kampanyasi--5120574?day=2016-05-31&p=2 Yapılması gerekenler, Paypal hesabına giriş yapıp Gönder ve İste diyoruz. Gelen ekranda Arkadaşlar ve Ailenize para gönderine tıklıyoruz. [email protected] adresine belirlediğimiz meblayı gönderiyoruz. Ben hesabımda kalan bakiyeyi attım bile 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 bence ciddi vahim bir haber ne olursa olsun da BDDK reddettiğine göre bu işin ardında bir ekstrası vardır gibime geliyor da tabikide bilemeyiz. Gerçi sanalkart işleri bu kadar gelişmişken sadece paypal ile yapılabilen pek bir şey kaldı mı onu da sormalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Paypal ile iş yapan çok insan vardı. Vergi kaçıran da tabii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 2 saat önce, Servet Özkan said: Cok iyi oldu cokda iyi guzel oldu taam mi. Bu kafada yonetilirken ne bekliyorsun? Yakinda Turk Lirasi tedavulden kalkar akce kullaniriz. Bulutu anlatamamış ama "havuz"dançok iyi anladıkları kesin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 6 saat önce, Servet Özkan said: Cok iyi oldu cokda iyi guzel oldu taam mi. Bu kafada yonetilirken ne bekliyorsun? Yakinda Turk Lirasi tedavulden kalkar akce kullaniriz. Bunun bir de kanada başbakanı ile karşılaştırmalı olanı vardı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Az ama onlara kalacağına azda olsa biyere gitsin.. [email protected] alıcısına 1,60 USD gönderdiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Kamil Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 2 saat önce, Teoman Saraç said: Az ama onlara kalacağına azda olsa biyere gitsin.. [email protected] alıcısına 1,60 USD gönderdiniz Nereden kalmış bilmiyorum ama bende de 3 küsürat dolar kalmış. Anlamadığım için soruyorum göndermek için bu mail yeterli midir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Şimdi, Cem Kamil said: Nereden kalmış bilmiyorum ama bende de 3 küsürat dolar kalmış. Anlamadığım için soruyorum göndermek için bu mail yeterli midir? seçeneklerde para gönder var. bu maili yazıyoruz sonra 0,00 yazan yere tutar yazıyoruz (ustten kuru secıp) sonra gönder bu kadar.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2016 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap