Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Paypal Türkiye'den çekiliyor (ve Tekrar Geri Geliyor)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Güzel zaten ama bahanelere girerek yapılması bana güzel görünmedi.

İşte gittiği için, olamadığı için, ona kalmasın diye vb.

Yardım yapmak için bunların olmasına gerek yok yani. Niyesini sorgulasam en başta derdim :) Sadece anlayamıyorum dedim sebebi de anlamsız gelmesi. 

Bak o bambaşka bir konu ama. Kimin ne yapıp yapmadığını zaten bilemeyiz, dolayısyla konumuz dışı oluyor. Ben de tam aksine kötü bir durumdan bile olumlu bir sonuç çıktı diye bakıyorum. 

1 dakika önce, Doğan Kurban said:

Eee benim 60 usd gittimi. İlla alışveriş mi yapacas

Alışveriş yapamazsın abi hesabına aktar.

• Yanıt 99
  • Görüntüleme 24,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ekşi Sözlük'te Paypal hesabında kalan bakiyelerin, LÖSEV'e bağışı için bir kampanya başlamış bile.   https://eksisozluk.com/paypal-hesaplarimizla-loseve-bagis-kampanyasi--5120574?day=2016-05

• Cok iyi oldu cokda iyi guzel oldu taam mi. Bu kafada yonetilirken ne bekliyorsun? Yakinda Turk Lirasi tedavulden kalkar akce kullaniriz.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Semih O. said:

Bak o bambaşka bir konu ama. Kimin ne yapıp yapmadığını zaten bilemeyiz, dolayısyla konumuz dışı oluyor. Ben de tam aksine kötü bir durumdan bile olumlu bir sonuç çıktı diye bakıyorum. 

%100 benim yazdığım da tamamen genel bir görüş için buraya özel yazmadım :D Sokakta bu tür şeyler için didinen arkadaşların yüzüne bile bakmayan toplum var ortada. Garip bir işleyiş mevcut kafalarda. Ben utanıyorum vallahi böyle umursamazları gördükçe. 

5 dakika önce, Doğan Kurban said:

Eee benim 60 usd gittimi. İlla alışveriş mi yapacas

Hesabına çekmeyi denesene bi, yukardaki ekran k.k. ile alışveriş ekranıydı.

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Doğan Kurban said:

Sınırlandırmayı kaldırsınlarda denerim

60 dolar sınırın çok üstünde ki sınır yok diyorlar zaten. Onu önce TL yapacaksın site üzerinden sonra aktaracaksın.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 dakika önce, Yakup Çağatay said:

%100 benim yazdığım da tamamen genel bir görüş için buraya özel yazmadım :D Sokakta bu tür şeyler için didinen arkadaşların yüzüne bile bakmayan toplum var ortada. Garip bir işleyiş mevcut kafalarda. Ben utanıyorum vallahi böyle umursamazları gördükçe. 

Ben de konuyu dile getirdiğim için üzerim alınıyorum. Herkesin aklındakini pratiğe dökme biçimi farklı elbet ama sana gerekmediğini düşündüğün birşeyin başka birine faydası olması fikri utanılacak bir fikir değil bence. Tartışmak için yazmıyorum ama konu sivil toplumculuk, sosyal yardımlaşma, sosyal devlet vs. olacaksa kusacak çok şeyim var. Utanılacak o kadar çok şey var ki. Çok da takılmamak lazım.

Yanıtlama zamanı:
27 dakika önce, Yakup Çağatay said:

60 dolar sınırın çok üstünde ki sınır yok diyorlar zaten. Onu önce TL yapacaksın site üzerinden sonra aktaracaksın.

Doğan abi senelerdir kullanmadığı için hesabına güvenlik sınırlandırması yapmışlar, onu kaldırmaya uğraşıyo.

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Ozan Kar said:

Doğan abi senelerdir kullanmadığı için hesabına güvenlik sınırlandırması yapmışlar, onu kaldırmaya uğraşıyo.

Heheh :D o da güzel. Yazdıysa çözülür yarına, yoğunlardır şimdi

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Heheh :D o da güzel. Yazdıysa çözülür yarına, yoğunlardır şimdi

çoktan yazdı sanırım.

Yeni hesap açıyorum şimdi ama kartı onaylamaz muhtemelen :) 

edit: ekledim kartı :D yarın bi ürün var kazanırsam görcez bakalım olcak mı. Ama en azından ebay için doğrudan ebaya kart girmek daha mantıklı sanırım.

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Mertcan Çelik said:

Sanal kart işi bu kadar rahatken hala paypal'a gerek var mı be ya?

Ödedikten sonra o paranın ne olacağı ile ilgili bu durum. PayPal ile sorunlarını çözebiliyorsun. Banka ile çözemezsin.

Olay kartını paylaşmak değil yani sadece.

Yanıtlama zamanı:
16 saat önce, Ozan Kar said:

olay siteyle bitmiyor, rezil bi ptt varken paketler kaybolabiliyor, ve ürün sana ulaşmazsa paypal direk refund ediyor.

Money back guarantee icin illa paypal lazim degil biliyorsundur herhalde.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.