Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Ford Edge Türkiye Donanım Ve Fiyat Listesi

Yakup Ç. A.

Recommended Posts

Beklenen Ford Edge Türkiye’ye geliyor. Bu konuda Ford Edge‘in donanım ve fiyat listesini paylaşacağız. Bu liste Türkiye’de ilk kez tarafımızdan yayınlanmaktadır.

19” alüminyum alaşım jant, anahtarsız giriş / çalıştırma ve akıllı bagaj kapağı, 12 hoparlörlü Sony müzik sistemi, 10 yönlü elektrikli ısıtmalı-soğutmalı (sürücü koltuğu hafızalı), 2. Sıra ısıtmalı Premium Deri Döşeme, 2. Sıra Hava Yastıklı Emniyet Kemeri, açılabilir panaromik cam tavan.

Tamamı:  http://anasayfa.focusclubtr.com/ford-edge-turkiye-donanim-fiyat-listesi/

Yeni Ford Edge TR 15.jpg

• Like 1

Aktif ses sistemini bu kuZu'da kullanıyor olacağız, bakalım ne kadar başarı sağlanacak?

(bkn.hep beraber göreceğiz)

(bkn'ekine ... ek : teknik olarak bir şey görmeyeceğiz/duymayacağız ... yani duymuyorsak sistem -başarı ile- görevini yerine getirmiş olacak ... söyler ve yazarken biraz saçma geliyor ama ... öyle işte)  :blink:

• Like 1

Bunu sahsuvaroglunda kaan abi ile konuşmuştuk deri opsiyon ile gelecekti ,sanırım standart olacak . Rakiplerine göre çok yakışıklı bir araba başarılı olur umarım . 

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Bu arabaya ilgi yüksek görünüyor. Genelde böyle yeni arabaları sonrasında takip ederim sonuç olarak böylesini pek görmedim.

Blog kısmına gelen organik ziyaretçi aramalarından bir kesit. 

Screen Shot 2016-07-07 at 22.14.02.png

Ama şu gecikmeleri bir anca önce aşmak lazım. 

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Bugün hastaneye geldim ismi lazım değil  ünlü bir aileden olup aileden zengin bir dr arkadaşımız var. Yeni bir premium SUV almış dediler. Baktım Jaguar F-pace miş. EDGEe rakiptir herhalde (boyut , motor vs) . Oooo 650-700 vermiştir dedim. Yoo 300 bine aldı dediler. Aaa bir baktım Fpace 2.0 dizelmiş ve fiyatları 280-350 arasında. Şimdi o fiyatlara EDGe mi alırsınız F-pace mi bir karar verin. 

FP_17MY_162_GEE_GALLERY-device_desktop-1

Edited by H. Cenk
  • Like 3