Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 20179 yıl comment_437184 Bu 1.5'in PSA'nın yeni 1.5'i ile ilgisi var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 20179 yıl Yazar comment_437185 10 dakika önce, Ali Danacı yazdı: Bu 1.5'in PSA'nın yeni 1.5'i ile ilgisi var mı? Yoktur, en azından resmi bir bilgi yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20178 yıl comment_448855 binek için çift turbolusu çalışılıyor şu anda. sorumluluk tr'de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20178 yıl comment_448860 Şu motor umarım ranger içinde düşünülüyodur. İnsanlar birazcıkda olsa MTV belasından az etkilenmiş olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20178 yıl comment_448870 1 saat önce, Zafer Akbs yazdı: Şu motor umarım ranger içinde düşünülüyodur. İnsanlar birazcıkda olsa MTV belasından az etkilenmiş olur. Listede o da var. Amaç DW10 serisi 2 litre motorlar ile Puma motor ailesini birleştirmek, Focus, Mondeo, S-Max, Kuga, Transit ailesi ve Ranger'larda tek motor kullanmak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20178 yıl comment_448871 9 dakika önce, İbrahim Dikmen yazdı: Listede o da var. Amaç DW10 serisi 2 litre motorlar ile Puma motor ailesini birleştirmek, Focus, Mondeo, S-Max, Kuga, Transit ailesi ve Ranger'larda tek motor kullanmak. Umarım, 170 PS/405 Nm Ranger, bir raptor olamasada TR de pickup severlerin ilgilisini çeker diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 20178 yıl comment_448903 11 saat önce, İbrahim Dikmen yazdı: Amaç DW10 serisi 2 litre motorlar ile Puma motor ailesini birleştirmek, Focus, Mondeo, S-Max, Kuga, Transit ailesi ve Ranger'larda tek motor kullanmak. Yani maliyet düşürme ve üretim verimliliği. Tabii güzel ülkem için ÖTV kazığı kullanımı önemli ölçüde etkileyecek bineklerde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 20188 yıl comment_460678 Bu,Ford'un yeni2.0 Litrelik Eco-Blue dizel motoru. Gördüğüm kadarıyla egzoz sisteminde ad-blue sistemi var. MK-4'te kullanılacak 1.5 Litrelik Eco-Blue motorunda da ad-blue sistemi olacak mı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 20188 yıl comment_460679 Adblue, ağır hizmet veren dizel makineler içindir. Otomobilde olacağına ihtimal vermiyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 20188 yıl comment_460680 Olmasın da zaten. Saçma sapan bir şey. Sürekli eklemek gerekiyor. Azalınca çekiş düşüyor. Gereksiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 20188 yıl Yazar comment_460683 18 dakika önce, Bülent Aydemir yazdı: Bu,Ford'un yeni2.0 Litrelik Eco-Blue dizel motoru. Gördüğüm kadarıyla egzoz sisteminde ad-blue sistemi var. MK-4'te kullanılacak 1.5 Litrelik Eco-Blue motorunda da ad-blue sistemi olacak mı acaba? İletiniz buraya taşındı. Profilden geçmiş mesajlarınızı kontrol edebilirsiniz, iletiler kaybolmaz genelde Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 20188 yıl comment_460684 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: İletiniz buraya taşındı. Profilden geçmiş mesajlarınızı kontrol edebilirsiniz, iletiler kaybolmaz genelde Mk-4 motorları altında tartışmak istediğim bir konuydu. 18 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Adblue, ağır hizmet veren dizel makineler içindir. Otomobilde olacağına ihtimal vermiyorum.. 2.0 litre motorlar ağır hizmet veren araçlarda kullanılacak büyüklükte bir motor değil. Dizel motorlar için özellikle AB ve Amerika'da uygulanan daha çevreci olma baskısı sonucunda küçük motorlara da ad-blue zorunluluğu gelmesine bence şaşırmamak gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 20188 yıl comment_460689 40 dakika önce, Bülent Aydemir yazdı: Mk-4 motorları altında tartışmak istediğim bir konuydu. 2.0 litre motorlar ağır hizmet veren araçlarda kullanılacak büyüklükte bir motor değil. Dizel motorlar için özellikle AB ve Amerika'da uygulanan daha çevreci olma baskısı sonucunda küçük motorlara da ad-blue zorunluluğu gelmesine bence şaşırmamak gerekiyor. Ağırdan kastım '' ticari '' maksatla kullanılan araçlar ( hafif ticari harici connect courier vs. ) Mesela Yeni transit de adbule sistemi mevcut. Otomobillerde bu sisteme gerek yoktur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 20188 yıl comment_460690 1 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Ağırdan kastım '' ticari '' maksatla kullanılan araçlar ( hafif ticari harici connect courier vs. ) Mesela Yeni transit de adbule sistemi mevcut. Otomobillerde bu sisteme gerek yoktur. Bazı markalar da (Mercedesler, vb. gibi) kullanılıyor. Gereklilik ülkelerin uygulayacağı emisyon standartlarına göre oluşacağını düşünüyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın