Ramazan K Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Bende Elm ve kablosu yok. Ankarada bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Varsa nasıl irtibata geçebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Ooo forumun yarisi Angaraliiii. Bi seslen bakalim... Birde sormasi ayip kac tl ye aldin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan K Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Direksiyon için 300 TL ödedim. Eğer çalışırsa eski Trend direksiyonu istiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet KARATAŞ Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Sarp hocam teşekkürler ilginiz için bir direksiyon bulmaya çalışayım eğer bulamaz isem sizle irtibata geçerim aparat için. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Direksiyon için 300 TL ödedim. Eğer çalışırsa eski Trend direksiyonu istiyor. Airbag beraber demistiniz. Airbag+direksiyon mu 300 tl? Bu isin piri Sarp. Onla iletisime geç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan K Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Airbag olarak kendi airbagimi kullanacağım. Sadece simit ve cruze control tuşu için 300 TL ödedim. Sistem çalışmazsa iade edeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Videoda Trend X direksiyonu airbag kablo grubuyla alırsanız herhangi bir modifiye yapmanıza gerek yok diyordu. Ben o şekilde aldım. Eski kablomu kullanmadım. Hocam msjlarda karışıklık var. Aldiginiz direksiyonda airbag varsa calismasi gerek. Ama sizin simdi dediginiz kendi airbagi kullandiginiz. Eger eski airbag i taktiysaniz modifiesiz olmaz. Ama orj direksiyon ve airbag ise olur. Olay çözüldü. Once airbagi aldm demistiniz onun için elm dedik. Simdi ise kendi airbagi kullanacagim dediniz sorun bu. Modifiyesiz olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan K Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Şimdi Ozan beyin yanından ayrıldım. Sorun çözüldü. Elm ile açıldı. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Haydi hayırlı uğurlu olsun.. olduk 4 kişi, yok mu arttıran 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan K Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Teşekkür ederim Sarp bey. Sizin videonuz olmasa aklıma bile gelmezdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Veriyoruz virüsü böyle böyle ya dur bakalım başımıza iş açmazsak iyidir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2016 Sarp beyden aldığımız cesaret ile bizde Çakır Oto Ankara dan siparişi verdik Cruise Control ve kablo yu yarın gelecek bakalım becerebilecekmiyiz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 Bugün biraz uğraşarak cruise control aparatını monte ederek elm ile gerekli ayarları yaptıktan sonra aktif hale getirdim. @Sarp D. Uygur beyin videosu çok yararlı oldu. Teşekkürler Sarp bey. Kablo modifiyesi @Sarp D. Uygur beyin yönlendirmeleri doğrultusunda yapılırsa zor değil. Eğer Trend direksiyon kesilecekse uygun alanı kesmek önemli. Çok keserseniz CC aparatı ile direksiyon arasında aralık kılıyor. Az keserseniz de aparat oturmuyor. Airbag kapağını açmak çok zorladı ancak ınatla sabırla uğraşarak Trend araçta Cruise Control sahibi olduk. Cruse Control aparatı Çakır Oto Ankara 150 TL Modifiye edilecek kablo :25 işçilik : Sabır, biraz dikkat, biraz el becerisi, azim, vee bingooo. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 Bugün biraz uğraşarak cruise control aparatını monte ederek elm ile gerekli ayarları yaptıktan sonra aktif hale getirdim. @Sarp D. Uygur beyin videosu çok yararlı oldu. Teşekkürler Sarp bey. Kablo modifiyesi @Sarp D. Uygur beyin yönlendirmeleri doğrultusunda yapılırsa zor değil. Eğer Trend direksiyon kesilecekse uygun alanı kesmek önemli. Çok keserseniz CC aparatı ile direksiyon arasında aralık kılıyor. Az keserseniz de aparat oturmuyor. Airbag kapağını açmak çok zorladı ancak ınatla sabırla uğraşarak Trend araçta Cruise Control sahibi olduk. Cruse Control aparatı Çakır Oto Ankara 150 TL Modifiye edilecek kablo :25 işçilik : Sabır, biraz dikkat, biraz el becerisi, azim, vee bingooo. Keşke 200 e deri tit direksiyonu taksaydınız. Cc da üzerinde geliyordu. Teoman taktı hatta 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 2 dakika önce, Doğan Kurban said: Keşke 200 e deri tit direksiyonu taksaydınız. Cc da üzerinde geliyordu. Teoman taktı hatta @Doğan Kurban Hocam direksiyon bulamadım, cc aparatını da bulunca cesaret edep kestim direksiyonu kabloyu modifiye ettim oldu. İlerleyen süreçte uygun direksiyon bulursam onu da değiştirirm zaten direksiyon biraz yıpranmış durumda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap