Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 20178 yıl comment_445836 Alt tarafı pirelli. Sanki petlası yardın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20178 yıl Yazar comment_445981 Bujileri ertesi gun cikardim, ulkemizdeki pompa yakiti icin uygun degil. Misfire almadan araba kullanmak mumkun degil. Gercek 98 oktan yakit bulabilseydim sorun yasamazdim, sanirim. Her depoda kimyager gibi ethanol, tolien vs karistiramam ben, isim olmaz. Short shifter cok iyi oldu, tavsiye ederim. Fotografta okla gostermeye calistigim karter havalandirma borusunin girdigi yerden arabanin hesapsiz hava aldigini farkedip aradaki O-ringli parcayi cikartip yumusak hortumlu, kelepceli bir duzenek yaptim, epey saglam ve kalici oldu. Fotograflamak aklima gelmedi ama atla deve degil kolayca yaparsiniz sizde. Dusuk devirlerde sabit kullanimda Maf-Map korelasyon hatasi alan EB sahibi birileri bu hatayla karsilasir diye cozumunu yazayim istedim. CAI kitin tadilatini yapip montajini yaparsam bu boruyu tekrar tasarlayip montaj yapmam gerekecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20178 yıl comment_449395 @Servet Ö.Sana doğum günü başlığı açmamışlar herhalde.. Doğum günün kutlu olsun, sağlıklı mutlu yeni yaşlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20178 yıl comment_449402 Mobilden bağlandığım için tarih göremedim. Cenk abi yazdığına göre doğrudur Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20178 yıl comment_449424 Doğum günün kutlu olsun Nice mutlu yıllara broboost herşey sevdiklerinle birlikte gönlünce olsun [emoji512][emoji512][emoji512] Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20178 yıl comment_449431 Forum da bir arabaya en çok at sığdıran adama, nice Mutlu uzun yıllara doğum günün kutlu olsun Servet, Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20178 yıl comment_449433 bir doğum günü kutlamada benden nice yaşlara Servet Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın