Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Psa,gerçek Dünya Yakıt Testi Sonuçlarını Açıkladı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
47 dakika önce, Servet Özkan said:

Abi siz hesaplayan adamlar moduna girdiniz fakat "Gercek Kullanim" diye birsey yoktur, cunku kullanim gorecelidir. Ayni arabayi sen kullanirsin 8 yakar ben kullanirim 10 yakar.

Velhasili takmayin kafayi bunlara.

Servet (bak öğrendim ismini :)) son derece haklısın. Ancak adam utanmadan 3.2 yazıyor, 1700 km falan diyor. Ankara'da sence kaç kişi bu değeri yakalar, %90, %50 ya da %0. Cevap basit, %0 kullanıcı bu değere ulaşır. Şimdi daha da bu hesaba itiraz etmeyelim mi?

Yanıtlama zamanı:

oooh 7 lt yakıyorum sefam olsun. Turbonun seni içeri gelmezse keyf almıyorum. Ne kadar yakarsa yaksın hiçte umrumda değil.

Yanıtlama zamanı:

Çok net bir sonuç ortaya çıkmış. Gerçek tüketim değerleri, fabrika karma tüketim verilerinden yaklaşık %35 daha fazla. Sonuçlar makul ve gerçekçi, bence.

Yanıtlama zamanı:
48 dakika önce, Murat Kavuk said:

Servet (bak öğrendim ismini :)) son derece haklısın. Ancak adam utanmadan 3.2 yazıyor, 1700 km falan diyor. Ankara'da sence kaç kişi bu değeri yakalar, %90, %50 ya da %0. Cevap basit, %0 kullanıcı bu değere ulaşır. Şimdi daha da bu hesaba itiraz etmeyelim mi?

Abi bosveeer bu tip degerlendirmeler bizim icin ilizyondan oteye gitmez.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Servet Özkan said:

+1

Sehir ici 7-8LT, sehir disi 10-12LT :)

Anlasilan sizde "yan cehennem yan, bes kamyon komurle geliyom yan" modeli kullaniyorsunuz hocam :D

Servet 10-12 lt nedir Mustang mı bu :)

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Servet Özkan said:

Bir ara yola cikalim istersen :)

Aynı araba var ikimizde farkı nedir ? Çift turbomu var seninkinde :) 

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Özer Aksu said:

Aynı araba var ikimizde farkı nedir ? Çift turbomu var seninkinde :) 

:D At kosar baht kazanir! Ki farklar mevcut.

Yanıtlama zamanı:
13 dakika önce, Özer Aksu said:

Servet 10-12 lt nedir Mustang mı bu :)

Mustang kullananlar da 20'nin altına düşemiyor aslında, geneli 25 civarı dolaşıyor :) 

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Serdar Eryürekli said:

308 1.2 130 hp benzinli için menzile 1700 km yazmışlar Peugeot'nun sayfasında. Diyecek bir şey bulamıyorum.

Evet sitesinde öyle yazıyor. Üstelik parkur Edirne'den Ardahan'a kadar. Gerçek yol koşullarında test etmişler.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Onlar reklam amaçlı yapılan şeyler benzerlerini ford da yaptı hatta bunları yarışları bile var. Forumda başlıkları mevcut.

Yukarda bahsedilen rekorlar için özel lastik, jant optimum sürücü yakıt hatta deliklerin bantla kapatılması gibi bir sürü ek şeyler var. Reklam işte yalan değil ama gerçek dışı

Yanıtlama zamanı:

Sabahları bizim sokağın rampasını çıkarken anlık tüketim 50 litreye kadar çıkıyor. O sırada bende hafif bir terleme ve gerilme yaşanıyor. 15'e falan düştü mü gerilim azalıyor. Ama yine de trafikte 11-12 arası devam ediyor. 10 dk öncesi veriyi hatırlayarak "buna da şükür" diyorum içimden. Yakıyor meret yakıyor. Bütün testler yalan gerçek olan benzin istasyonuna gittiğin zaman cebinden çıkan miktardır...

Yanıtlama zamanı:
On 11.03.2016 at 07:20, Hasan Seyyitoğlu said:

Benzin- dizel, atmosferik- turbo , araç sınıfı farketmeksizin kullandığım tüm araçlarda şehir içi değerlerim şehir dışı kullanımlarımlarından çok daha düşük. 

Bende şehir dışı ile şehir içi aynı, çünkü şehir dışında daha hızlı kullanıyorum. 

On 11.03.2016 at 09:47, Murat Kavuk said:

Tamam da Cem hocam, adam fabrika içi değeri demiyorki, şehir içi, şehir dışı, karma diyor. Şimdi ben bundan ne anlayayım 

Bak: 

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
17 saat önce, Cem Boneval said:

Bende şheir dışı ile şehir içi aynı, çünkü şehir dışında daha hızlı kullanıyorum. 

+1 

Sabit 6.5 lt. :) 

Bu arada anlık tüketimi ekrana asla getirtmem. Cidden psikolojik olarak kötü yönde etkiliyor, saçma sapan araba kullanmamı sağlıyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.