Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.0 Ecoboost Otomatik Focus Satışı Başladı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

fordun sitesinde sanki 1.0 ecoboost otomatik fiyatını görür gibi oldum.

• Yanıt 123
  • Görüntüleme 26,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Sevgili Yakup, biz senin kurduğun bu çatı altında bulunmaktan, görüş alışverişi yapmak ve bilgilenmekten çok memnunuz. Bunun ciddi bir özveri sonucu elde edilen ve takd

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Focus 1.0 ile 1.2tsi karşılaştırsak performans olarak daha yakın olur gibi geliyor. 1.4TSİ 125bg en azından psikolojik olarak önde zaten.    Focus 1.0L EcoBoost 125PS A/T 5K Titanium 82.000

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Şunu bilir ve yazarım: Bu onu mu seçeyim, bunu mu seçeyim konusu çok ama çok abartılıyor. Sanırsın ki hayat memat meselesi...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
10 dakika önce, Adem Kazıl said:

fordun sitesinde sanki 1.0 ecoboost otomatik fiyatını görür gibi oldum.

doğrusun...

ateş beni çağırıyor şuanda

Yanıtlama zamanı:

Darısı 1.5 Ecoboost manuel ve otomatiğin başına diyerek.
Tüketimi: 7.4 - 4.4 - 5.5 (lt/km) (Başlat/Durdur ile)

0-100: 12 sn - Maksimum h.: 192 km/h

Teknik Detayları: http://fcstr.com/TeknikDetay
Fiyatı: 82.000 (Titanium Do.Se.)

24 şubat 2014'e yani bu başlığın ilk mesajına gidelim :D 

FocusClubTr--1393200582.png

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Mert Yürüyen said:

doğrusun...

ateş beni çağırıyor şuanda

test etmeden ateşe atma kendini :D

I fell into a burning ring of fire 

I went down down down 

And flames get higher 

:D:D

Yanıtlama zamanı:

@H. Cenk yok yok... o "mallıklar" geride kaldı... test etmeden, hatta arabayı şahsuvaroğlundan kaçırıp kaçırıp gezmeden o işlere asla girmem :)

ama işin garibi ortada araba yok, fiyat var, şaşırdık mı, hayır tabi ki :)

1.5 PS Tit dediğiniz dizelse ok, ama benzinli beklentiniz ise doğuş otoya doğru koşmaya başlarım şuanda :) 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mert Yürüyen said:

@H. Cenk yok yok... o "mallıklar" geride kaldı... test etmeden, hatta arabayı şahsuvaroğlundan kaçırıp kaçırıp gezmeden o işlere asla girmem :)

ama işin garibi ortada araba yok, fiyat var, şaşırdık mı, hayır tabi ki :)

1.5 PS Tit dediğiniz dizelse ok, ama benzinli beklentiniz ise doğuş otoya doğru koşmaya başlarım şuanda :) 

dizel tabii ki benzin olsa AT yazardım ;) (böyle de ezerim biri yağlı çift kavrama şanzıman, diğeri FORDun GMle ortak yaptığı 15 senedir kullandığı şanzıman ki 2-3 yıl içinde üretimi tamamen bitecek ) 

İnsafsız fordun bize nasıl çömkürttüğünün göstergesiydi benim verdiğim rakamlar. 

Not: böyle bir fiil vardır umarım yoksa da tam uydu sanırım :) 

Yanıtlama zamanı:

Tarih 5 Eylül 2015  burada

1.0 EB otomatiği mevcut manuel fiyatına getirmeleri gerekir demiştim ama olmamış.

Tutmaz, satmaz bu fiyata.

Minimum 5 kağıt inmeleri lazım ayrıca her donanıma koyacaksın abi başka türlü cıks olmaz. Buraya yazdık deriz artıkın :P 

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Tarih 5 Eylül 2015  burada

1.0 EB otomatiği mevcut manuel fiyatına getirmeleri gerekir demiştim ama olmamış.

Tutmaz, satmaz bu fiyata.

Minimum 5 kağıt inmeleri lazım ayrıca her donanıma koyacaksın abi başka türlü cıks olmaz. Buraya yazdık deriz artıkın :P 

aynen... 

yine bir "miş gibi" hareketine girilmiş. 1.0 otomatik getirmMİŞ gibi yapalım demişler, en azından buradan bakınca böyle görünüyor yani kusura bakmasın kimse.

1.0 süper bir motorun var... ama sen hala atmosferik dayıyorsun piyasaya, bana biri bunu anlatsın ya, hani dandik bir motor olsa bu 1.0 anlyıcam ama kullanan bilir, gerçekten süper alet.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mert Yürüyen said:

aynen... 

yine bir "miş gibi" hareketine girilmiş. 1.0 otomatik getirmMİŞ gibi yapalım demişler, en azından buradan bakınca böyle görünüyor yani kusura bakmasın kimse.

1.0 süper bir motorun var... ama sen hala atmosferik dayıyorsun piyasaya, bana biri bunu anlatsın ya, hani dandik bir motor olsa bu 1.0 anlyıcam ama kullanan bilir, gerçekten süper alet.

Bakalım belki geçiş aşaması olur 1.6 pws bitince bunları filo'lar seve seve alacak :D:zha: O zaman piyasası da olur.

Yanıtlama zamanı:
aynen... 

Nedense çok keyifleniyorum sen 1.0 övdükçe

Bu arada 1.0 motorun neden bu kadar önemsenmediğinin açıklaması varmı. 1.6eb nin verdiği keyfi veren ama daha avantajlı bir seçenek olmasına rağmen ecoboost un ben hiç reklamını görmedim. Bir sebebi varmı bunun acaba

Yanıtlama zamanı:

1.0 geliyor muş gibi yapıyorlarsa 2.0 EcoBoost tu hiç beklememek lazım :/:angry:

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Olcay Sert said:

1.0 geliyor muş gibi yapıyorlarsa 2.0 EcoBoost tu hiç beklememek lazım :/:angry:

bunun bahsi bile yok :) 

7 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Bakalım belki geçiş aşaması olur 1.6 pws bitince bunları filo'lar seve seve alacak :D:zha: O zaman piyasası da olur.

evet sonucunda hala şirketlerde ciddi miktarda ( en azından kendi şirketimden örnek vermiş olayım, işkembeden atmamak adına) benzinli otomatik focus var... MCA 3 sene gitse (filo standardı) sonrasında bunlar muhtemelen 1.0'a döner (mi acaba?).

neyse ya, filosu batsın... valla sinir oldum yine. ne zaman gelio bu küçümen ekoboz? @Kaan Yagizer abi sipariş verdiniz mi hiç? az bi mıncıklasaydık :smiley2k:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.