Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 12/21/2017 - 19:16 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Mümkünse benzinli olsun. yılların dizelcisi, iyi espri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Şimdi, Olcay Sert yazdı: yılların dizelcisi, iyi espri Hayır ciddiyim. Ayrıca 1,5 sene V12 kullanmış insanım. (Yurtdışı tabi) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: (Yurtdışı tabi) bu ayrıntı zaten ne demek istediğimi belirtiyore ağa dizel otomatik alırsın RS body kit koydukmu işlem tamam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Kuga'ya motor takviyesi Benzinli olarak sadece 1.5 Ecoboost ile satılan EU Kuga şimdi 2.0L EcoBoost motora da sahip. 2,0L EcoBoost 4x4 (iAWD) ve 6 ileri otomatik şanzımanla birlikte geliyor. 242 PS güç ve 394 Nm tork (Mondeo versiyonuna göre torku arttırılmış) 0'dan 100 km/h'e 8.8 sn'de hızlanıyor Son hız 212 km/h Tüketim 11,3 - 7,2 - 8,7 L/100 km (1.5 eb'ye göre %16 daha fazla tüketiyor) Fiyatı ise 1.5 EB A/T AWD'den 1,000 Euro fazla. Ülkemizde satılan 2.0 TDCI PWS AWD'den ise 2,000 Euro ucuz. 210 bin liradan Titanium satışa sunulur yani Not: Mk3 Kuga ST 2.0 EB 8 ileri A/T yükleniyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 15'den aşağı inmez o yakıt. Ama iyi gider Esasen bir SUV için hız çok gerekli bence ama güç iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 İşte budur, otomobil (kamyon da diyebiliriz) dediğin 2.0 dan başlar ? 4 dakika önce, Murat Kav. yazdı: 15'den aşağı inmez o yakıt. Ama iyi gider Esasen bir SUV için hız çok gerekli bence ama güç iyidir. 15-16 lt İstanbul trafiğinde bir şey yapmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: 15-16 lt İstanbul trafiğinde bir şey yapmaz. Benzinlik mi aldin hocam, hayirdir bu nasil hesap ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 54 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Benzinlik mi aldin hocam, hayirdir bu nasil hesap ??? Para var huzur var işte ne bileyim ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar ER Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2018 ford kuga vignale in ön sis far krom şeridini servisten parça olarak alabiliyor muyuz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2018 (düzenlendi) Sanırım petek şeklindeki plastik bölümü ile birlikte satılır. Servisten alınır, neden olmasın. Sadece daha önce gelmediyse peşinen fiyatını söyleyemeyebilirler. Eylül 11, 2018 Murat Kav. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2018 Merhaba, Kuga 1,5 tdci Psw için ne TR, Almanya ,İngiltere ne de İspanya ford siteleri konfigürasyon seçimine izin vermiyor. Neden olabileceği ile ilgili bilgisi olan var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2018 16 dakika önce, Turhan Onat yazdı: Merhaba, Kuga 1,5 tdci Psw için ne TR, Almanya ,İngiltere ne de İspanya ford siteleri konfigürasyon seçimine izin vermiyor. Neden olabileceği ile ilgili bilgisi olan var mıdır? Belirli ağırlığa gelince bu kombin Euro 6.2 emisyon şartlarını sağlamıyor. Bu sebeple bu kombinde sınırlama var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2018 Gayet net anlaşıldı. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2018 Sunroof opsiyonu iptal diye duyum almıştım ben de bu nedenden ötürü. Ama bu TR yi bağlamazki. Ben mi yanlış biliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2018 35 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Sunroof opsiyonu iptal diye duyum almıştım ben de bu nedenden ötürü. Ama bu TR yi bağlamazki. Ben mi yanlış biliyorum Adamlar fabrikadan çıkartmıyor büyük ihtimal böyle bir seçeceği vw gibi aynı duruma düşmemek için; öyle diyorlar. Bu arada biz de EU ile aynı şartlardayız. Seneye zaten hem hafiflecek hem de EcoBlue gelecek, tekrar gelir dolu dolu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap