Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2017 21 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Shadow black + sunroof +19", listeyi görürsen bakar mısın, var mıymış böyle bir araç (manyetik de olabilir, tekno şart değil, led drl olsun yeter) Bak neler yüklenmiş http://www.fordaksesuar.com/kuga/2016?intcmp=other:acc:sr:grid::select-vehicle Bagaj havuzunu beğendim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2017 (düzenlendi) Arabadan önce aksesuarları geldi Almanya detaylı katalog koymuş.. Güzel video. ST line alın diyor ford .. Ocak 26, 2017 Murat Kavuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Bu arabaya alt koruma plastiklerine krom uygulaması çok yakışıyor. Aksesuar olarak satılmasını isterdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Daha performanslı motorlar olamaz miydi? 12.7 sn nedir yahu? Pederin 2010 model connecti daha hızlı bundan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Bir saat önce, hüseyin ipek yazdı: Daha performanslı motorlar olamaz miydi? 12.7 sn nedir yahu? Pederin 2010 model connecti daha hızlı bundan E connect 1.8 ondandır ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: connect 1.8 ondandır ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 (düzenlendi) 3 saat önce, Turhan Onat yazdı: Bu arabaya alt koruma plastiklerine krom uygulaması çok yakışıyor. Aksesuar olarak satılmasını isterdim. Ford'un bunu aksesuar olarak satacağını hiç sanmıyorum. Çünkü benzer krom çıta vignale'de var. Hatta vignale'de bagaj kapağında da şık bir çıta var. Aksesuar olarak değil de yedek parçadan alınıp takılabilir. Alternatif olarak Çin kugası. Hatta ondaki sizin koyduğunuz resimdekinin aynısı sanırım. Onlarda da kromaj standart. Kaan abilerin Çin'den yedek parça getirme ihtimali nedir acaba Üstteki vignale, alttaki çin kugası .. --7 dakika sonra eklendi-- 1 saat önce, hüseyin ipek yazdı: Daha performanslı motorlar olamaz miydi? 12.7 sn nedir yahu? Pederin 2010 model connecti daha hızlı bundan Hocam, yeni megane sedan dizel EDC'nin 0-100'ü 12.5 saniye. Bu değer kuga için çok iyi. Ben 14 saniye üzerinde gelir diye düşünüyordum. 13 saniyenin altına indiler. Powershift için 12,4 saniye diyor. Euro 6 motor olmalarının da dezavantajını unutmamalı. Ocak 28, 2017 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 7 saat önce, hüseyin ipek yazdı: Daha performanslı motorlar olamaz miydi? 12.7 sn nedir yahu? Pederin 2010 model connecti daha hızlı bundan 180 ps iki motor var bir benzinli bir dizel, dahası var yani 1.5'in dahası olacak mı önümüzdeki 2 yılda göreceğiz. --56 dakika sonra eklendi-- 25 January 2017 - 18:40 tarihinde, Murat Kavuk yazdı: Shadow black + sunroof +19", listeyi görürsen bakar mısın, var mıymış böyle bir araç (manyetik de olabilir, tekno şart değil, led drl olsun yeter) Abi aşırı detaylı bakamadım ama yeterince baktım Titanium'larda hiç opsiyonlu gelen göremedim Sanırım 70 bin altında kalan limit bu. Opsiyonluların tamamı ST-Line ile geliyor şuan. Sadece PT ve Jant da göremedim. PT - XN vs vardı. Tekno ile gelen çok. İnci siyahı vardı Bu arada arabalar yola çıkmış, tahmini geliş Şubat 10 civarı. Test araçlarını otosan bayiilere vermeden lansman yapacak büyük ihtimal o da 1 Mart da, basın lansman tarihi netleşsin o zaman test araçlarının geri dönüşü netleşir. Fiyatı açıklamak için lansmanı bekleyebilirler belki ama ilk gelen bilgiler arasında 1.5 eb a/t awd'den 5 lira pahalı olacak var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 (düzenlendi) 44 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Titanium'larda hiç opsiyonlu gelen göremedim Sanırım 70 bin altında kalan limit bu. Opsiyonluların tamamı ST-Line ile geliyor şuan. Sadece PT ve Jant da göremedim. PT - XN vs vardı. Tekno ile gelen çok. İnci siyahı vardı Bu arada arabalar yola geçmiş, tahmini geliş Şubat 10 civarı, test araçlarını otosan bayiilere vermeden lansman yapacak büyük ihtimal o da 1 Mart da, basın lansman tarihi netleşsin o zaman test araçlarının geri dönüşü netleşir. Fiyatı açıklamak için lansman bekleyebilirler belki ama ilk gelen bilgiler arasında 1.5 eb a/t awd'den 5 lira pahalı olacak var. Vay arkadaş, ne ST Line'mış. Siyah olmaz ki ST-Line'a, kara böcük gibi durur, beyaz belki Ocak 28, 2017 Murat Kavuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 9 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Vay arkadaş, ne ST Line'mış. Siyah olmaz ki ST-Line'a, kara böcük gibi durur, beyaz belki Bu arada hem ST-line ile hem de Titanium ile parçalı deri standart (sanıyorum hepsinde öyle gördüm, Titanium kesin öyle de.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Bu arada hem ST-line ile hem de Titanium ile parçalı deri standart (sanıyorum hepsinde öyle gördüm, Titanium kesin öyle de.) Galiba titanyum kumaş-deri; st-line ise alcantara-deri ya da ona benzer bir şey.. Avrupada o şekilde görüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 9 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Galiba titanyum kumaş-deri; st-line ise alcantara-deri ya da ona benzer bir şey.. Avrupada o şekilde görüyorum. Aynen biri kumaş biri süet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Nural Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Kuga'yı bekliyoruz bakalım. Titanyum için ötvsiz Net fiyat tahmini ne olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2017 11 dakika önce, Mustafa Nural yazdı: Kuga'yı bekliyoruz bakalım. Titanyum için ötvsiz Net fiyat tahmini ne olur? Ötv'siz ama kdv'li mi? Çıplak fiyat olarak 70 bin TL altında kalacak sanırım. KDV'li 83 falan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2017 (düzenlendi) @Yakup Çağatay Kuga sayfaları çalışmıyor, güncelleme yapıyorlar galiba.. Şubat 2, 2017 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap