Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201610 yıl comment_343666 Autobild'den alıntıdır. 11 farklı ve yeni modeli 2000 m irtifada önce buzda slalom, sonra derin karda tırmanma ve son olarak da karlıbuzlu dağ yolunda sürüş testine tabi tutup sıralamışlar. Genel başarı sıralaması ve her bir kategorideki sıralama aşağıdaki tabloda. Çoğunlukla ESP vb. traksiyon kontrolu devre dışı iken daha iyi performans almışlar. Tucson AWD yetenekleri açısından ciddi bir hayal kırıklığı olmuş. Jeep arazi genleriyle başarılı. VW'nin birinciliği ise Autobild'e has bir klasiktir, aşırı ciddiye alınmamalı. Bana yine de ilginç geldi. Kaynak http://www.autobild.de/artikel/4x4-autos-im-wintertest-8569655.html Şubat 3, 201610 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201610 yıl comment_343669 Tucson'u biraz karalamaya mı çalışıyorlar ne... Her konuda en kötüsü çıkmış. Listede Kuga neden yok acaba... Şubat 3, 201610 yıl Ramazan Çakır tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201610 yıl comment_343677 O kadar SUV içine bir tane SW otomobil koyup onu da birinci seçmeleri çok trajikomik olmamış mı ? Adı ne olursa olsun Golf o sınıfta değil bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201610 yıl Yazar comment_343681 8 dakika önce, Hakan Saraylı said: O kadar SUV içine bir tane SW otomobil koyup onu da birinci seçmeleri çok trajikomik olmamış mı ? Adı ne olursa olsun Golf o sınıfta değil bence. Doğru ama bir şekilde VW'ye yaranmaları lazım, yeni Tiguan daha satışta değil, mecburen bunu almışlar. Bu arada yeni Tiguan sürüş izleniminde de arabayı yere göğe konduramıyorlar, pek bir beğenmişler, en azından karda... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201610 yıl comment_343704 GOlf'ün Q7'den daha iyi çıkması garip olmuş. 4Motion Quattro'ya ne kadar benzer acaba diye merak ettim. Araç sınıf ve boyut seçimleri bence de garip olmuş da yapacak bir şey yok artık. Videosu: Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201610 yıl Yazar comment_343705 Bu da Tiguan'ın videosu. Yok satacak... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201610 yıl comment_343713 yine çok çirkin bir araba yapmışlar karda gidemeseydi de yok satardı sayın hocam vw delisi çok memleketimizde Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201610 yıl comment_343714 Bu Volvo kar üzerinde gidiyor mu şimdi, gitmiyor mu ? Nasıl bir sonuç çıkarmamız gerekyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl Yazar comment_343757 13 saat önce, Turhan Onat said: Bu Volvo kar üzerinde gidiyor mu şimdi, gitmiyor mu ? Nasıl bir sonuç çıkarmamız gerekyor. Buz üzerinde slalomda vasat, bol karlı tırmanmada zayıf ve fakat ezilmiş buzlaşmış karlı dağ yolunda mükemmel. Yani performansı koşullara göre değişiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl comment_361680 benim anlamadığım tucson 11. sırayı vermişler bu listede . doğrudur. ama şu var o listedeki araçların en ucuzu o . diğerleri en az 2 kat en cok 5 6 kat pahalı araçlar. tuhaf değilmi bu araçlarla listeye girmesi. onun yerine seğment crv qq kuga crx sopartage ile yapılması lazım diye düşünüyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın