MertY. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Güncelleyelim. 10 ayın sonunda Türkçe problemleri çözüldü artık gönül rahatlıyla alınabilir/denenebilir. Vodafone'un RED10 tarifesi kapsamında bana 3 aylık bedava üyelik verdiler... Playstation 4'te direkt aplikasyonu var, oradan izliyoruz... Gerçekten güzel icat, böyle giderse üyeliği paralıya çeviricez gibi. İmanımız gevredi be, yok mkv olmasın yok avi olsun yok alt yazı yok senkron... Dünya varmış dedim, kendimizi VIKINGS'e verdik çılgınlar gibi izliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2016 Bir saat önce, Mert Yürüyen yazdı: Vodafone'un RED10 tarifesi kapsamında bana 3 aylık bedava üyelik verdiler... Playstation 4'te direkt aplikasyonu var, oradan izliyoruz... Gerçekten güzel icat, böyle giderse üyeliği paralıya çeviricez gibi. İmanımız gevredi be, yok mkv olmasın yok avi olsun yok alt yazı yok senkron... Dünya varmış dedim, kendimizi VIKINGS'e verdik çılgınlar gibi izliyoruz Mkv nin nesini beğenmiyon? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2016 Şimdi, Onur Sezgin yazdı: Mkv nin nesini beğenmiyon? Yahu bi tane maraba tv almış işte evlilik hevesiyle hızlı hızlı oynatmıyor işte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2016 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Yahu bi tane maraba tv almış işte evlilik hevesiyle hızlı hızlı oynatmıyor işte 2011 de 46' bi samsung aldim, hala o var evde... evlilik oncesi yani harbiden mkv oynatmiyor, boyle enayi alet gormedim... @Onur Sezgin @Yakup Çağatay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2016 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: 2011 de 46' bi samsung aldim, hala o var evde... evlilik oncesi yani harbiden mkv oynatmiyor, boyle enayi alet gormedim... @Onur Sezgin @Yakup Çağatay Eskiler oynatmıyordu maalesef. Yenileri canavar Ama olsun Semsung iyidir TV'de. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 17 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: harbiden mkv oynatmiyor al bi "raspberry pi 3" 135 lira herşeyi oynatsın tv. hemen şurda bi demonstration var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Bizim emektar Philips bozulunca (kendisi birak mkv'yi herhangi bir videoyu bile oynatmiyordu) Sony 55XD8505 aldim gecenlerde.. Resmen coğavar.. Netflix diyince: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Bir saat önce, Alperen G. yazdı: Bizim emektar Philips bozulunca (kendisi birak mkv'yi herhangi bir videoyu bile oynatmiyordu) Sony 55XD8505 aldim gecenlerde.. Resmen coğavar.. Netflix diyince: Baba para sende be, bu foruma fazlasin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Baba para sende be, bu foruma fazlasin [emoji4] Artik ifsa olduguma gore saat basligina patek'leri, zenith'leri filan koyabilirim dikkat ettiysen çoğul ekiyle bahsediyorum... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 4700 TL cik. Onun yerine 102 ekran 3 tane Bimden lcd alıp yanyana koyup izlemek daha mantıklı [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Şimdi, Alperen G. yazdı: Artik ifsa olduguma gore saat basligina patek'leri, zenith'leri filan koyabilirim dikkat ettiysen çoğul ekiyle bahsediyorum... Size baba diyebilirmiyim amcaaaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Size baba diyebilirmiyim amcaaaa [emoji4] Hahahahahahahah....Hayir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 3 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: Size baba diyebilirmiyim amcaaaa Geç kaldın bro, artık baba diyeni var adamın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Şimdi, Alperen G. yazdı: Hahahahahahahah.... Hayir... Yazı etkili olmadı bide buna bakarak okusan ? --6 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Mertcan Çelik yazdı: Geç kaldın bro, artık baba diyeni var adamın Boşver şimdi onu.. netflix premium a dört kişi ortak girebiliyor muyuz? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2016 Geç kaldın bro, artık baba diyeni var adamın Simdilik baaa diyebiliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap