Olcay Sert Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2015 bilindiği gibi moose test geyik testi araçların yola aniden geyik fırlayışla yaptıkları manevraları taklit eder mesela çoğumuzun kullanmakta olduğu focusun test sonucu 76km dir. amma velakin mercedes gibi premium bi arabanın 64km ile anca geçebildiğini görünce sizlerle paylaşmak istedim önce mercedes videosunu koyayım şimdibe bizim focus gelsin bakiiim kaynak : http://teknikensvarld.se/mercedes-c-350-e-gor-bort-sig-i-algtestet-201279/ 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Focus'u yaptıklarında izlemiştik merco yeni çıktı asıl önemli test ise yüklü olduklarında verdikleri tepki. Sonuç olarak bu testler candır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 testler zaten araçta dört kişi ile yapılıyor ilk videoda daha net görünüyor. bana yüklüler gibi geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Evet evet öyleler böyle olması güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Merso fena çuvallamış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Hibrit ile standart versiyon arasında ağırlık ve denge farklı mutlaka vardır onu da gözardı etmemek lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Hmmm ben onu dusunmemistim pardon jeep duzeltmemisti bakalim merso duzeltecek mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Bu testleri gördükçe bir yandan lastik basıncı ve lastik seçiminin önemini hatırlıyorum, özellikle yük endeksinin bu tür durumlarda ne derece öne çıktığı belli oluyor, yüklü bir arabanın bu tür bir manevrada örneğin yukarıda Focus videosunda sol ön ve arka tekerleğine inanılmaz bir yük bindiği ne kadar da belli oluyor, tahmini o an ki maruz kaldığı yük miktarı nedir acaba ? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Tabii öne çıkan bir konuda iyi kasko şirketine poliçe kestirmek.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 tahmini o an ki maruz kaldığı yük miktarı nedir acaba ? Yürüyen aksam ve lastikler "X2" tolerans ile imal ediliyor ... söz gelimi yük endeksi 120 olan lastik normalde 1,400Kg yük altında çalışmak için tasarlanmış olsa da X2 gereği 2,800Kg'da dahi iflas etmemesi için tasarlanıyor. Anlık yük olayına gelince araç yürüyeni / lastik ve jantları (çok kısa süreler için) inanılmaz (örnek:24G) güçler ile başetmek zorunda kalabiliyor. Ama tabi ki burada "anlık" etkilerden bahsediyoruz. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Testteki focus'ta kullanılan jant ve lastiğin ölçüsü ne acaba. Sanki 18 janta benziyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 17 inch olma ihtimali yüksek. Testteki focus'ta kullanılan jant ve lastiğin ölçüsü ne acaba. Sanki 18 janta benziyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Bu tür bağımsız grupların yaptıkları testlerde karşılaştırma yapmak için lastik marka ve modeli, lastik basıncı, araç yük oranı, parkurun birebir uyumluluğu gibi değişik faktörlerin örtüşmesinin sağlanması lazım. Yani aynı gibi görüne iki videoya bakarak kesin sonuça varmak doğru olmaz.Testi yapan sitede Mercedes sözcüsünün açıklamasında de testin ABD standartlarında 75 km/h hıza kadar başarı ile tamamlanıp onaylandığı, ancak farklı testler değişken parametreler nedeniyle aynı sonucun elde edilemeybileceği okur gibi oldum. Tabii hibridin ağırlığı ve farklı yük dağılımı bir handikap olabilir. Ben Mercedes'te sorumlu pozisyonda olsam ilgili mühendisleri çağırır "ne iş?" diye fikirlerini sorar sonra "gidin şu aracın ESP ayarlarını adam edin bizi de dünyaya rezil etmeyin" derdim. Ayrıca pahalı araçların hepsi ucuz olanlardan iyi yol tutar diye bir kural da yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 katılıyorum ... üstelik biz (Ford) bu testi -ince- stepne ile geçemedik ... test tekrarında ENCAP bize "Ya ESP'yi standart koyun ya da tam boy stepne takın" seçeneği verdi (...evet, bu testin bir de stepne ile yapılanı var ... geçemezsen yıldız kaybediyorsun) bunun üzerine Ford EU tüm seride ESP'yi standart hale getirdi. NCAP ve ENCAP testlerini geçmek ve 5 yıldız almak hiç de kolay iş değil, ezmeyin Mercedes'i ... eminim Stuttgart tayfası acilen önlem almıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hamza Atmaca Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Mercedes E den başlar diyenler doğru yolda anlaşılan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap