Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201115 yıl comment_5939 Focus'u test edelim focus'u C-Max güzel zati Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201115 yıl comment_6059 Bayideki görevliye sorduğumda bana haziran ayında sony teyplerin geleceğini söyledi?????? Sadece Sony yetmez,gösterge arası ekranın büyümesi ve kör nokta uyarı sisteminin de gelmesi lazım...Bu nedenle Fordun sitesine usanmadan,bıkmadan,sıkılmadan mesaj atmaya devam edin..Eminim bu çok etkili olacaktır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl comment_6224 Sadece Sony yetmez,gösterge arası ekranın büyümesi ve kör nokta uyarı sisteminin de gelmesi lazım...Bu nedenle Fordun sitesine usanmadan,bıkmadan,sıkılmadan mesaj atmaya devam edin..Eminim bu çok etkili olacaktır... evet.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6634 Fordun Türkiye Sitesinde hala Otomatik Start Stop yalnızca 1.6 Ecoboost motorda mevcuttur diyor...Yani şimdi bunu mu esas alıciiz yoksa satılan 1.6 115 Ps TDCI sıfır arabayı götürüp servise mi,ustaya mı kontrol ettiriciiz kardeşim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6641 Abicim galiba siz tam okumuyorsunuz bizim yazıları. Kimse kesinb bir açıklama yapmadı..Sdece olanı gördük ve ilettik..teyit bekleniyor.Site de bir hareket olmaz şuan.Kesinleşince yazarlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6644 Son 2 ay içerisinde bu 6. kez Erzurum forda gidişim ve hiç bir zaman hiç bir aracın bagajını göremedik. Ben değil ama arkadaşım ısrarcı olunca onun bakması için adam aracın arka koltuğunu yatırıp burdan bakın dedi komedi filmi devam etti yani:) Erzurum Fordun Allah iyiliğini versin affetmeyin şikayet Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6650 Abicim galiba siz tam okumuyorsunuz bizim yazıları. Kimse kesinb bir açıklama yapmadı..Sdece olanı gördük ve ilettik..teyit bekleniyor.Site de bir hareket olmaz şuan.Kesinleşince yazarlar Okuyorum okuyorum,zaten kesinleşmediği için yazdım ya,acaba başka bir yerden kesin teyid alındı mı diye... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6654 E ozaman oyle sor sende paşam. Yani oyle bisey soruyon ki bazen kim olsa cevaplayamaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6657 E ozaman oyle sor sende paşam. Yani oyle bisey soruyon ki bazen kim olsa cevaplayamaz Kinaye yapıyorum Yakupcum,anlasana...Yani espri ve sitemi karıştırıp içine birazda gerçeği karıştırıp üzerine şakayıda soslayarak muhabbete renk katıyorum...Aslında cevabı zaten belli,cevap bazen önemli değildir böyle durumlarda,daha çok düşünceler kulaç atar engin denizlerde....Şiirsel oldu dimi.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6658 Ama gercek ile espri ayırt edilebilince guzel bana göre : Neyse klavye sizin Keyifli forumlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6670 Ama gercek ile espri ayırt edilebilince guzel bana göre : Neyse klavye sizin Keyifli forumlar Canım,gerçekle espriyi de ayırtedemiyorsa insanlar ne yazsan alınırlar,o zaman buraya nasıl yazarız,ne yazarız bilmiyorum ki... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl comment_6903 şimdi fatmagül arasında focusun reklamı geçti de .. aklıma geldi.. bu şehiriçi güzvenlik sisteminde araç fren yapıyor bizim yerimize .. o sırada gaza basıyorsak biz gaza basıyorkende fren yapıyormu acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl comment_6905 şimdi fatmagül arasında focusun reklamı geçti de .. aklıma geldi.. bu şehiriçi güzvenlik sisteminde araç fren yapıyor bizim yerimize .. o sırada gaza basıyorsak biz gaza basıyorkende fren yapıyormu acaba ? Birde buraya bakın tabi canım , dalma esnasında bu durum yaşanır zaten :S dimi ? Motor gazı kesiyordur muhtemelen Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl comment_6911 teşekürler.. ama konuşmaları okudum.. soruma cevap yok... videoları izlemedim orda cevap varmı ki... zannetmiyorum ama.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın