Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2898 her kuşu halllettik bi leylek kaldı zaten......... Abi ,Sony dedik yok çokmadı,bağrımıza taş bastık sustuk,Start-Stop dedik o da nanay,kader diye sineye çektik,Kör Nokta diye aradık,o da hayal,kör olsun bu hahtımız dedik gık etmedik,Bagaja baktık cıncık kadar onuda görmemezden geldik...Gösterge arası ekran benim elektronik sudokunun ekranından beter onada sağlık olsun dedik,sonra benim eski Focus 2,5 umda bile olan Alarmında olmadığını farkedince artık dayanacak gücüm kalmadı...Tamam Focusta teknik iyileştirmeler harika,yol tutuş ve motor anlamında mükemmel gelişmekler var da,e be kardeşim donanım olarak bu arabayı niye eskisinden daha geriye götürüyorlar yahu.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2899 Ayrıca beim Focus 2,5 daki alarmın hiçte garip bir işleyişi yoktu,harekete duyarlı sensörleri vardı ve gayet caydırıcıydı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2900 Camları açıp eve çıkıyorsunuz ve çocuklar içine elini sokuyor sonra çalan alarmı evde duymuyorsunuz. Çok faydalı bir alarm değildi focus da ki.. Acı gerçekler Start-Stop sistemi Ecoboost motorlarda Standartdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2902 hepsinde haklısın rocker....ama türkiye burası ve ne verilirse onu alan bir halka alıştırılmış...o yüzden....beklemekten başka yol yok...bir ortaya çıksın satış rakamları zaten ford ona göre kendine çeki düzen verecektir...bütün o noktaları geçtim...hb için sadece o bagaj için kimse almaz cünkü couple bir araç olmuş ben asla bagaja bakmam ama türk halkı bagajı önemser...sanada c max ın yolları düşer diyim ben sana.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2905 Camları açıp eve çıkıyorsunuz ve çocuklar içine elini sokuyor sonra çalan alarmı evde duymuyorsunuz. Çok faydalı bir alarm değildi focus da ki.. Acı gerçekler Start-Stop sistemi Ecoboost motorlarda Standartdır. İyi de Yakup,Ben ecoboost almayacağım ki Dizel alacağım ve Avrupada dizellerde de start-stop standart...Eski Focus 2,5 da alarm 1 dakika adar ötüp sonrada susardı gerçekten de..nedenini anlayamazdım...Ama eskisindeki sistem kötü diye yenisinde alarmı kaldırmak değildir çözüm...O kadar para istenen arabada alarm da yoksa artık ne diyebilirsinki...Avrupadaki versiyonlardan bir fark daha işte...Sanki otosan eline makası almış arabanın orasını burasını kesmiş kırpmış sürekli... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2906 İyi de Yakup,Ben ecoboost almayacağım ki Dizel alacağım ve Avrupada dizellerde de start-stop standart...Eski Focus 2,5 da alarm 1 dakika adar ötüp sonrada susardı gerçekten de..nedenini anlayamazdım...Ama eskisindeki sistem kötü diye yenisinde alarmı kaldırmak değildir çözüm...O kadar para istenen arabada alarm da yoksa artık ne diyebilirsinki...Avrupadaki versiyonlardan bir fark daha işte...Sanki otosan eline makası almış arabanın orasını burasını kesmiş kırpmış sürekli... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2907 İyi de Yakup,Ben ecoboost almayacağım ki Dizel alacağım ve Avrupada dizellerde de start-stop standart...Eski Focus 2,5 da alarm 1 dakika adar ötüp sonrada susardı gerçekten de..nedenini anlayamazdım...Ama eskisindeki sistem kötü diye yenisinde alarmı kaldırmak değildir çözüm...O kadar para istenen arabada alarm da yoksa artık ne diyebilirsinki...Avrupadaki versiyonlardan bir fark daha işte...Sanki otosan eline makası almış arabanın orasını burasını kesmiş kırpmış sürekli... Öncelikle burası genel bir başlık ben veya bir kimse sizin hangi aracı istediğinizi bilemez haliyle şu yok bu yok derken eksik veya yanlış anlaşılabilen cümle ortaya çıkıyor ! biri düzeltmeli İkincisi Avrupa'da varmıymış ? Birde şunu anlamıyorum , artık bu kıyaslamayı yapmanın anlamı yok, bu fark tüm markalarda ve hayatımızın neredeyse herşeyinde var...Bu isyanlarla yaşayamayız..Çok örnek var..Avrupa gibi istemek için onlara gibi olmak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2908 bugün fiyat listesini iyice analiz ettim ve sonuç tit 180 ecoboost en akıllıca seçim olucak.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2913 Yav bu Ecoboost 180'lik park paketiyle,sunroofla falan bi kaç aya 48'e alınır mı?Çok mu iyimserim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2918 inşallah alınır... yoksa alamayacağız.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2920 bu arada.. şu SYNC, bizim my ford touch değil mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2923 bu arada.. şu SYNC, bizim my ford touch değil mi ? Evet o Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201115 yıl comment_2958 Avrupa'da start stop varmı gerçekten? Şimdi olmasa bile makyaj falan yediğinde gelmez mi start stop? O sistem dizelle problem çıkartabilir deme Yakup çünkü Citroen koydu,başka firmalar da koydu... Gelsin yaaa... Biri "gelecek" desin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201115 yıl comment_2966 Abi Citroen C4 izlenimi konusundada yazmıştım. Ondan sonra Yakup sistemin kapatılabilir olduğunu ve seri tekrarı halindede otomatik olarak kapandığı detayını eklemişti. Hatayın trafik durumu hakkında bir bilgim yok ama İstanbul trafiğinde o sistem o motoru mahfeder ne marş motoru bırakır ne akü ne şarj dinamosu. Ayrıca turbo araçların motor stop edilmeden önce soğuması içindeki yağın yanıp turboya zarar vermemesi ve yüksek devirlerde dönen türbinin düşük devirlere inmesini sağlamak amacıyla belirli bir süre beklenmesi gerekiyor hepimizin bildiği üzere. Zaten kalitesiz motorininde etkisiyle ülkemizdeki hemen hemen tüm dizel araçlarda turbo hastalığı var. Şahsi olarak ben start-stop sistemine pek sıcak bakmıyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın