Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Gözü kör olsun böyük şehrin gelmiyor ki buralara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 42 dakika önce, Yakup Çağatay said: @H. Cenk abi videoları gizli yapmışsın, liste dışı yaparsan sadece link'i bulan izler bizim gibi yok yaa nasıl olduysa cepten yüklemede default gizli yüklüyor galiba. editledim linkleri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Mustang BUSTED! 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Yok abi, pestilim çıktı bugün de yetmedi gerçi bu akşam başladım zaten, 45 dk falan şuan çıkan süre, 24 dakikasına kadar gelebildim. Yarın akşama kaldı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 E sırf sen arabanin içindesin yaa nerde bizim görüntüler Uzun olması bir sakınca değil bence. Daha uzun çekseydiniz diye yorum atilan çok reviewlar var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Onlar kolay. Ayrıca kısa olduğu için o ekranda olsa da göremezdin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Bekleyiş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Düzenlemeye tekrar başladım. Artık çok sürmez sanırım. Ve bitti. Tam olarak 38 dakika 36 saniye kadar oldu ve 11 gb. Şimdi video render ediliyor. Bu ancak sabah fırından çıkar Onlar bitene kadar yazı ve fotoğrafını hazırlarım. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 ...bekliyos valla İşin gırgırı bir yana yayınlansa da seyretsek diye sabırsızlanıyoruz, eminim (geçen seferlerde olduğu gibi) gene iyi iş çıkardınız ... bu arada sormadan duramayacağım ... @Sabri Özer 'mi kullandı kuZu'yu? Diyeceksiniz ki neden? ...şöyle ... koltuk yan destekleri dışarı doğru esnemiş sanki, adam yarış koltuklarını 1,5 beden büyütmüş yahu (bkn.Özenle b@k atılır) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 30 dakika önce, Kaan Yagizer said: ...bekliyos valla İşin gırgırı bir yana yayınlansa da seyretsek diye sabırsızlanıyoruz, eminim (geçen seferlerde olduğu gibi) gene iyi iş çıkardınız ... bu arada sormadan duramayacağım ... @Sabri Özer 'mi kullandı kuZu'yu? Diyeceksiniz ki neden? ...şöyle ... koltuk yan destekleri dışarı doğru esnemiş sanki, adam yarış koltuklarını 1,5 beden büyütmüş yahu (bkn.Özenle b@k atılır) O yan desteklerden çok çekmişimdir Fuarda Civic type-R'a çok zor binmiştim. Mustangin tam ayarındaydı koltukları beğendim Beğenmediğin bişey mi var sanki Sabri derseniz haklısınız Tüketim makul motor şanzıman başarılı zaten kasaya lafımız yok ağzımız yamulur. Tam bir dolu paket çok alınası fekat ve fekat 135.000$ too much Ben videoda da göreceksiniz boş alanda kullandım biraz rollinglerde Begüm asıl testtede Yakupdaydı ama pişman oldum normal yolda bir kullanmak isterdim aklımıza gelmedi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Konfg'a eklemiş,vay be bugünleride gördük ya Yeni Ford Mustang, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.’nin ürün garantisi altında, Ford Yetkili Satıcıları, Bilaller (Antalya), Şahsuvaroğlu (İstanbul) ve Tur Oto (Ankara) tarafından satışa sunulmaktadır. Ammaa fiyat ? Yok Sen düzenle, fiyatı konuşuruz tatlım NOT: Her renk için tüm döşeme seçekleri sunulmamış, meraklıları için link: http://www.ford.com.tr/SBE/ConfigureVehicle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 fiyat listesi kolay ... sadece "beklemek" gerekiyor ... an itibarı ile Mart2016 için üretim siparişi alıyoruz, yani bu gün sipariş veren kuZu'nun koltuğuna en erken Haziran'da oturur. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 Araba alıp 6 ay beklemek [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 15 dakika önce, Serdar yaman said: Araba alıp 6 ay beklemek Jetta alıp 5 ay beklemektense Mustang'ı 6 ay beklemek daha normal sanki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 Araba alıp 6 ay beklemek [emoji3] Jetta alıp 5 ay beklemektense Mustang'ı 6 ay beklemek daha normal sanki [emoji3] Bana ters [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap