Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Mustang Türkiye'de (Ön İnceleme)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Gözü kör olsun böyük şehrin gelmiyor ki buralara :ranting2:

• Yanıt 346
  • Görüntüleme 66k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

... ve vahşi at koşmaya başlar. hemen bir sabıka fotoğrafı ekleyelim ... önden ve yandan     son olarak ... Yorumsuz        

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Soru : Mustang marşına nasıl basılır? Cevap : Ağzınız kulaklarınızda ...    

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Her cm ile yola indi SABRİ'cim        

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
42 dakika önce, Yakup Çağatay said:

@H. Cenk abi videoları gizli yapmışsın, liste dışı yaparsan sadece link'i bulan izler bizim gibi :P 

yok yaa  nasıl olduysa cepten yüklemede default gizli yüklüyor galiba.

editledim linkleri

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yok abi, pestilim çıktı :D bugün de yetmedi :P gerçi bu akşam başladım zaten, 45 dk falan şuan çıkan süre, 24 dakikasına kadar gelebildim. Yarın akşama kaldı :( 

56676866183e7_ScreenShot2015-12-09at01.3

Yanıtlama zamanı:

E sırf sen arabanin içindesin yaa nerde bizim görüntüler :D Uzun olması bir sakınca değil bence. Daha uzun çekseydiniz diye yorum atilan çok reviewlar var

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Düzenlemeye tekrar başladım. Artık çok sürmez sanırım. 

Ve bitti.

Tam olarak 38 dakika 36 saniye kadar oldu :) ve 11 gb.

Şimdi video render ediliyor. Bu ancak sabah fırından çıkar :D Onlar bitene kadar yazı ve fotoğrafını hazırlarım.

56686f13a6df3_ScreenShot2015-12-09at20.0

Yanıtlama zamanı:

...bekliyos valla :)

İşin gırgırı bir yana yayınlansa da seyretsek diye sabırsızlanıyoruz, eminim (geçen seferlerde olduğu gibi) gene iyi iş çıkardınız ... bu arada sormadan duramayacağım ... @Sabri Özer 'mi kullandı kuZu'yu? Diyeceksiniz ki neden? ...şöyle ... koltuk yan destekleri dışarı doğru esnemiş sanki, adam yarış koltuklarını 1,5 beden büyütmüş yahu :smiley2k:  (bkn.Özenle b@k atılır) 

Yanıtlama zamanı:
30 dakika önce, Kaan Yagizer said:

...bekliyos valla :)

İşin gırgırı bir yana yayınlansa da seyretsek diye sabırsızlanıyoruz, eminim (geçen seferlerde olduğu gibi) gene iyi iş çıkardınız ... bu arada sormadan duramayacağım ... @Sabri Özer 'mi kullandı kuZu'yu? Diyeceksiniz ki neden? ...şöyle ... koltuk yan destekleri dışarı doğru esnemiş sanki, adam yarış koltuklarını 1,5 beden büyütmüş yahu :smiley2k:  (bkn.Özenle b@k atılır) 

O yan desteklerden çok çekmişimdir :D Fuarda Civic type-R'a çok zor binmiştim. 

Mustangin tam ayarındaydı koltukları beğendim :D Beğenmediğin bişey mi var sanki Sabri derseniz haklısınız :D Tüketim makul motor şanzıman başarılı zaten kasaya lafımız yok ağzımız yamulur. Tam bir dolu paket çok alınası fekat ve fekat 135.000$ too much :) 

Ben videoda da göreceksiniz boş alanda kullandım biraz rollinglerde Begüm asıl testtede Yakupdaydı ama pişman oldum normal yolda bir kullanmak isterdim aklımıza gelmedi.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Konfg'a eklemiş,vay be bugünleride gördük ya :D 

Yeni Ford Mustang, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.’nin ürün garantisi altında, Ford Yetkili Satıcıları, Bilaller (Antalya), Şahsuvaroğlu (İstanbul) ve Tur Oto (Ankara) tarafından satışa sunulmaktadır.

Ammaa fiyat ? Yok :D  Sen düzenle, fiyatı konuşuruz tatlım :zha: 

NOT: Her renk için tüm döşeme seçekleri sunulmamış, meraklıları için link:

http://www.ford.com.tr/SBE/ConfigureVehicle

567aeb5eb47db_ScreenShot2015-12-23at20.4

Yanıtlama zamanı:

Mustang%202016.jpg

fiyat listesi kolay ... sadece "beklemek" gerekiyor ... an itibarı ile Mart2016 için üretim siparişi alıyoruz, yani bu gün sipariş veren kuZu'nun koltuğuna en erken Haziran'da oturur. 

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Serdar yaman said:

Araba alıp 6 ay beklemek emoji3.png

Jetta alıp 5 ay beklemektense Mustang'ı 6 ay beklemek daha normal sanki :D

Yanıtlama zamanı:
Araba alıp 6 ay beklemek [emoji3]

Jetta alıp 5 ay beklemektense Mustang'ı 6 ay beklemek daha normal sanki [emoji3]

Bana ters [emoji3]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.