Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201510 yıl comment_333981 Gözü kör olsun böyük şehrin gelmiyor ki buralara Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201510 yıl comment_333995 42 dakika önce, Yakup Çağatay said: @H. Cenk abi videoları gizli yapmışsın, liste dışı yaparsan sadece link'i bulan izler bizim gibi yok yaa nasıl olduysa cepten yüklemede default gizli yüklüyor galiba. editledim linkleri Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201510 yıl Yazar comment_334048 Yok abi, pestilim çıktı bugün de yetmedi gerçi bu akşam başladım zaten, 45 dk falan şuan çıkan süre, 24 dakikasına kadar gelebildim. Yarın akşama kaldı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl comment_334070 E sırf sen arabanin içindesin yaa nerde bizim görüntüler Uzun olması bir sakınca değil bence. Daha uzun çekseydiniz diye yorum atilan çok reviewlar var Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl Yazar comment_334072 Onlar kolay. Ayrıca kısa olduğu için o ekranda olsa da göremezdin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201510 yıl Yazar comment_334139 Düzenlemeye tekrar başladım. Artık çok sürmez sanırım. Ve bitti. Tam olarak 38 dakika 36 saniye kadar oldu ve 11 gb. Şimdi video render ediliyor. Bu ancak sabah fırından çıkar Onlar bitene kadar yazı ve fotoğrafını hazırlarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201510 yıl comment_334256 ...bekliyos valla İşin gırgırı bir yana yayınlansa da seyretsek diye sabırsızlanıyoruz, eminim (geçen seferlerde olduğu gibi) gene iyi iş çıkardınız ... bu arada sormadan duramayacağım ... @Sabri Özer 'mi kullandı kuZu'yu? Diyeceksiniz ki neden? ...şöyle ... koltuk yan destekleri dışarı doğru esnemiş sanki, adam yarış koltuklarını 1,5 beden büyütmüş yahu (bkn.Özenle b@k atılır) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201510 yıl comment_334266 30 dakika önce, Kaan Yagizer said: ...bekliyos valla İşin gırgırı bir yana yayınlansa da seyretsek diye sabırsızlanıyoruz, eminim (geçen seferlerde olduğu gibi) gene iyi iş çıkardınız ... bu arada sormadan duramayacağım ... @Sabri Özer 'mi kullandı kuZu'yu? Diyeceksiniz ki neden? ...şöyle ... koltuk yan destekleri dışarı doğru esnemiş sanki, adam yarış koltuklarını 1,5 beden büyütmüş yahu (bkn.Özenle b@k atılır) O yan desteklerden çok çekmişimdir Fuarda Civic type-R'a çok zor binmiştim. Mustangin tam ayarındaydı koltukları beğendim Beğenmediğin bişey mi var sanki Sabri derseniz haklısınız Tüketim makul motor şanzıman başarılı zaten kasaya lafımız yok ağzımız yamulur. Tam bir dolu paket çok alınası fekat ve fekat 135.000$ too much Ben videoda da göreceksiniz boş alanda kullandım biraz rollinglerde Begüm asıl testtede Yakupdaydı ama pişman oldum normal yolda bir kullanmak isterdim aklımıza gelmedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201510 yıl Yazar comment_336477 Konfg'a eklemiş,vay be bugünleride gördük ya Yeni Ford Mustang, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.’nin ürün garantisi altında, Ford Yetkili Satıcıları, Bilaller (Antalya), Şahsuvaroğlu (İstanbul) ve Tur Oto (Ankara) tarafından satışa sunulmaktadır. Ammaa fiyat ? Yok Sen düzenle, fiyatı konuşuruz tatlım NOT: Her renk için tüm döşeme seçekleri sunulmamış, meraklıları için link: http://www.ford.com.tr/SBE/ConfigureVehicle Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201510 yıl comment_336561 fiyat listesi kolay ... sadece "beklemek" gerekiyor ... an itibarı ile Mart2016 için üretim siparişi alıyoruz, yani bu gün sipariş veren kuZu'nun koltuğuna en erken Haziran'da oturur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201510 yıl comment_336581 15 dakika önce, Serdar yaman said: Araba alıp 6 ay beklemek Jetta alıp 5 ay beklemektense Mustang'ı 6 ay beklemek daha normal sanki Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201510 yıl comment_336582 Araba alıp 6 ay beklemek [emoji3] Jetta alıp 5 ay beklemektense Mustang'ı 6 ay beklemek daha normal sanki [emoji3] Bana ters [emoji3] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın