Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Mustang Türkiye'de (Ön İnceleme)

Featured Replies

• Yanıt 346
  • Görüntüleme 67,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

... ve vahşi at koşmaya başlar. hemen bir sabıka fotoğrafı ekleyelim ... önden ve yandan     son olarak ... Yorumsuz        

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Soru : Mustang marşına nasıl basılır? Cevap : Ağzınız kulaklarınızda ...    

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Her cm ile yola indi SABRİ'cim        

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Kağan abi umarım beni anlıyorsun mustang bir yaşam tarzı otomobilden öte bir his seninde harikabir yazınvardı bu konuda birigelir vurur arabama katil olurum gibi devam eden ancak bende bir hız canavarı değilim fakat bukadar agrasif ve sportif tasarımı olan aracımında son hızda bir passat ki hiçsevmem markayı yada bir3.20 bmw ile yan yana gitmesini kolay hazmedemem açıkçası onlarda son hızda bu limitlere ulaşıyor hiçbir mustang sahibide istemez sanırım 

Yanıtlama zamanı:

Kağan abi umarım beni anlıyorsun mustang bir yaşam tarzı otomobilden öte bir his...

Bende bir telefon numarası olacaktı, bulup özel mesaj ile paylaşırım. O arkadaşlar "hissinizin" volümünü arttırır ... merak etmeyin. 

Yanıtlama zamanı:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Tayfun ozden tarafından düzenlendi

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar belki takip eden vardır diye daha önce paylaşmadığım bir bilgi olarak benim mustang aracımın yakıt tüketimi 2.3 ekobost genelde yoğun trafikte kullanmak zorunda kalıyorum 15 litre uzunyolda ise 12 litre 

Başka mustang sahibi arkadaşlardan kendi değerlerini paylaşmasını bekliyorum

Yanıtlama zamanı:

Dün otomotiv kariyerimin en uzun bekleme süreli Mustang siparişini aldım. 2016 Conv. için teslim tarihi (tahmini) Nisan 2016 ... vay be! dedim kendi kendime. Bu aşk, bu sabıra saygı gösterilmez mi? :rocks:

Yanıtlama zamanı:
Dün otomotiv kariyerimin en uzun bekleme süreli Mustang siparişini aldım. 2016 Conv. için teslim tarihi (tahmini) Nisan 2016 ... vay be! dedim kendi kendime. Bu aşk, bu sabıra saygı gösterilmez mi? :rocks:

Vay beeeeee valla helal olsun saygıyla eğiliyorum

Yanıtlama zamanı:
On 01.11.2015 20:31:48, Tayfun ozden said:

Başka mustang sahibi arkadaşlardan kendi değerlerini paylaşmasını bekliyorum

Greymarket + resmi ithalat araç sahipleri genelde (sakin / ortalama kullanım ile) 12lt/100km şehir içi tüketim ortalaması tutturduklarını ifade ediyor. Kuşkusuz trafiğin yoğunluğu bu miktarı +/- etkiliyor ama kullanıcıların tüketim beyanları üç aşağı, beş yukarı 12lt civarında. 

Kaan Yagizer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

2 gündür deniyorum hakikaten sakin kullanımda 12 lt civarı biraz haraket istediğinde 15 lt genede makul değerler kaan abi paylaşımların için sağol bilgilerinden faydalanmak için bir sorum olacak aracın katalizörünü iptal etmek emisyondan başka nelere sebep olabilir 

Yanıtlama zamanı:

Kat'a dokunma derim :)  (fazla basit oldu sanki...)

küçük güç artışı sağlar ama tüketim biraz(cık) artar ... çevre için zararından bahsetmeme gerek bile yok. Düzgün yapılmazsa "arıza ışığı" ile dolaşır, kat'sız emisyon'dan geçemezsiniz. Ben olsam elimi sürmezdim..

Yanıtlama zamanı:

bunların dışında bir fayda yada zararı yok sanırım tşk

Yanıtlama zamanı:

..işte yararlı bir eser.

IMG_20151105_143817_hdr.jpg

Brembo Racing Kit ...

önler 6 , arkalar tek piston. Ön ve arka havalandırmalı diskler ... yararlı olmasının dışında acaip sexy duruyorlar.

(resimdeki araç GT 5,0) 

http://www.americanmuscle.com/frpp-6piston-brake-kit-0514.html 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.