Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 (düzenlendi) Üzüntümü dile getirdim bizde yapabilseydik iyi olmAzmıydı böyle güzel araçlar çok geç kalmadıkmı benimki eleştiri değil tespit Hocam bu görüşe katılmamak elde değil,hani üretim yapılamıyor ama mevcut vergi düzeni çok büyük bir zulüm kısaca değinip konuyu kirletmeyeyim Diyelim ben ecnebiyim ve araba üreteceğim 1)Bir arsa satın aldım 2)ARGE yaptım 3)Fabrika kurdum 4)Binlerce mühendis maaşı 5)Onbinlerce işçi maaşı 6)Reklam 7)Nakliye 8)Kar vs uzatmayayım Bunların hepsi yüksek maliyetli şeyler ve bunların hepsini alt alta koyup topladığımızda Mustang için konuşursak diyelim 40.000 dolara göndermişim Türkiye adında bir devlete ama o devlet hiç bir şey üretmeden vatandaşa diyor ki dur bakalım,bu araba bu sınırdan içeri geçerse sende bu arabayı alırsan ben senden deli dumrul misali 79.000 de ben isterim,malesef böyle Bilindiği üzere ÖTV denen zulüm deprem nedeniyle toplanmış fakat para depreme değilde yollara harcandı Neyse baktım da Mustang sizinmiş,Hocam güzel günlerde kullanmanızı dilerim ve görüntü harika Ekim 10, 2015 Burhan Bakar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun ozden Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Haklısın zaten otomobil konuşalım diğer arkadaşlara saygısızlık etmek istemem ayrıca teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun ozden Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Bant çektirip, kaliperleri boyattınız sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun ozden Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2015 Evet egzos yapıldı bant ve kaliperler Kağan abi merhaba mustangı maslakta bilgisayara bağladılar ve arabada limitör oldugunu söylediler 145 mil de sınırlandırıldığını istersem açabileceğini söyledi bu konuda fikrini alabilirmiyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 sakın... bunların şaft mili çok dandik. Limitör şaft milini korumak için var.. 145 iyimiş eski mustangte limitöre 115 milde idi. Amerikada satılan fiestanın son hızı mustang baz modelden yüksekti. Youtube da eski kasa için limitörü iptal edip sürüş esnasında şaftı dağılan araç videosu bulabilirsiniz. 5.0 ı boşuna yapmıyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 234 km/h yetmiyor mu? Yasal olarak böyle yol da yok 5.0'da 250 km/h limitli zaten. 2.3 lt 350 ps'lik Focus RS son hız ise 266 km/h Focus ROCKS 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun ozden Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 320 hp lik aracın son hızını 235 km olması biraz üzücü öyleyse mustangla ilgili teknik bilgi verilirken yabancı sitelerde otomatik olan için 252 km diyor bir yanlışlık olmasın Ayrıca ford bu yeni modelde teknik alt yapıyı ve kalite çıtasını çok yükseltiğini söylüyor 160 lık bir golfün sizinle beraber gitmesini pek istemezsiniz sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 320 hp lik aracın son hızını 235 km olması biraz üzücü öyleyse mustangla ilgili teknik bilgi verilirken yabancı sitelerde otomatik olan için 252 km diyor bir yanlışlık olmasın Yanlışlıklık var ama bizde değil baktığınız yabancı sitelerde. Türk'lere ve bu siteye güvenin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun ozden Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Avrupa versiyonlarda performans paket olanlarda teknik bilgi ve max hız farklı yazıyor kişisel düşüncem son hızın bukadar düşük olmamasıyönünde bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 yav ben anlayamadım... 234 km hız nasıl düşük oluyor? hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız kullanın orası ayrı tabi... her arabanın da kendine has dertleri oluyormuş yahu, bunu da ilk kez gördüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun ozden Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Amacımız son hız yarıştırmak değil tabi tr ford aracın son hızını ne olarak yazıyor merak ettim arkadaşlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Amacımız son hız yarıştırmak değil tabi tr ford aracın son hızını ne olarak yazıyor merak ettim arkadaşlar Yukarda söylediğim gibi hepsi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun ozden Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Dizel bmw 184 hp lik arabalarda son hız 234 km bu hızlar artık olağan otolarda bir yanlışlık var dememin nedeni 240. Km yi geçtim bu araçla yoksa orasını burasını kurcalamak değil amaç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Dizel bmw 184 hp lik arabalarda son hız 234 km bu hızlar artık olağan otolarda bir yanlışlık var dememin nedeni 240. Km yi geçtim bu araçla yoksa orasını burasını kurcalamak değil amaç Kadran hatası oluyor her araçta o da ortalama %5 ile %10 arasında. Sizin gördüğünüz hız gerçek hız değil, teknik olarak verilenler gerçek hız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap