Olcay Sert Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2015 haftasonu yeni focusu test edelim dedik ve genel izlenim olarak koltuklar daha sert ve bana daha az sarıyor gibi geldi süspansiyonlar bariz iyi ses yalıtımı ise bildiğin s60 olmuş, dizel olmasına rağmen benim benzinli kadar anca motor sesi alıyor yağlı ps ise tam anlamıyla mükemmel benim arabada arada bit titreme oluyor az gaza basınca bunda böle bişi olmadı ses sistemi 2012 ile aynı bi değişiklik göremedim. sync 2 resmen çoşmuş sesi ne kadar bozsamda beni anlamayı başardı test bittikten sonra aynı parkuru bide kendi arabamla gezdim farkları bu şekilde yazdım. bunun üzerine acaba focus 3 ler için iyi bir ses yalıtımı yapan yer varmıdır diye merak içindeyim 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Vw de batarsa zaten c sınıfı dizel otomatik en mantıklı Focus kalıyor :DD Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2015 VW batmazda tahtı baya bi sallanır ama avrupada trde koru korune vw alacak bi çok kişi var. Ama focus kasa değiştirirse arabayı değiştirmek gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şakir Sakızlı Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2015 Bu sürekli kasa değişimi olayını yapan firmalara ayar oluyorum. Başka ülkeleri bilmem ancak bizde al-sat yapıyorsan ya da on yıllarca arabana binmiyorsan çok kötü bir durum ortaya çıkıyor. Ufak makyajlar eyvallah... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 haftasonu yeni focusu test edelim dedik ve genel izlenim olarak koltuklar daha sert ve bana daha az sarıyor gibi geldi süspansiyonlar bariz iyi ses yalıtımı ise bildiğin s60 olmuş, dizel olmasına rağmen benim benzinli kadar anca motor sesi alıyor yağlı ps ise tam anlamıyla mükemmel benim arabada arada bit titreme oluyor az gaza basınca bunda böle bişi olmadı ses sistemi 2012 ile aynı bi değişiklik göremedim. sync 2 resmen çoşmuş sesi ne kadar bozsamda beni anlamayı başardı test bittikten sonra aynı parkuru bide kendi arabamla gezdim farkları bu şekilde yazdım. bunun üzerine acaba focus 3 ler için iyi bir ses yalıtımı yapan yer varmıdır diye merak içindeyim ses yalıtımı ile ilgili olarak el beceriniz var ise ben kendi aracıma uyguladım bariz faydası oldu ön çamurluk içlerine bitüself ön davlumbazlara firex kapı saçlarına içerden bitüself kapı pandizotlarının arkasına firex arka koltuk altı + bagaj alta bitüself üstüne firex arka çamurlukların iç taraflarına bitüself davlumbazlara firex bagaj kapağı iç tarafına bitüself pandizotunun iç tarafına firex malzeme uyguladım işlem uzun zaman alıyor fakat %80-90 oranında işe yarıyor . bitüself ürün ebatları bir rulo 20cm x10 m bir rulo 2 çamurluğu focus 3 hb için yapıyor yani toplamda 4 rulo bitüself alsanız yeter. firex biz iki arkadaş aldık rulonun yarısı fazlasıyla yetti . bitüself 55 tl x 4 =220 firex için 135 tl verdim 355 tl masrafla ses yalıtımın yaptım ama ciddi zaman alıyor bilginiz olsun . 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 ses yalıtımı ile ilgili olarak el beceriniz var ise ben kendi aracıma uyguladım bariz faydası oldu ön çamurluk içlerine bitüself ön davlumbazlara firex kapı saçlarına içerden bitüself kapı pandizotlarının arkasına firex arka koltuk altı + bagaj alta bitüself üstüne firex arka çamurlukların iç taraflarına bitüself davlumbazlara firex bagaj kapağı iç tarafına bitüself pandizotunun iç tarafına firex malzeme uyguladım işlem uzun zaman alıyor fakat %80-90 oranında işe yarıyor . bitüself ürün ebatları bir rulo 20cm x10 m bir rulo 2 çamurluğu focus 3 hb için yapıyor yani toplamda 4 rulo bitüself alsanız yeter. firex biz iki arkadaş aldık rulonun yarısı fazlasıyla yetti . bitüself 55 tl x 4 =220 firex için 135 tl verdim 355 tl masrafla ses yalıtımın yaptım ama ciddi zaman alıyor bilginiz olsun . Bi pazar günü ayirsam yeter diye dusunmustum bituself gerçekten yariyormu ozellikle puturlu yolda giderken önden gelen ses için. Bide lastikler 3 yıl 45000 den beri ustundeler önce turanzalari nokian ile degistirecegim yada baska yumusak hamurlu lastikle hala rahatsız ederse eger sizde faydasını girmus iiseniz bituself olayına girmem gerek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 Bi pazar günü ayirsam yeter diye dusunmustum bituself gerçekten yariyormu ozellikle puturlu yolda giderken önden gelen ses için. Bide lastikler 3 yıl 45000 den beri ustundeler önce turanzalari nokian ile degistirecegim yada baska yumusak hamurlu lastikle hala rahatsız ederse eger sizde faydasını girmus iiseniz bituself olayına girmem gerek. Bu uygulamayı yapmıştım, belki faydası dokunur. http://www.focusclubtr.com/topic/9450-mondeo-mk4-araç-iç-ve-dış-ses-yalıtım-uygulamaları/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2015 Bi pazar günü ayirsam yeter diye dusunmustum bituself gerçekten yariyormu ozellikle puturlu yolda giderken önden gelen ses için. Bide lastikler 3 yıl 45000 den beri ustundeler önce turanzalari nokian ile degistirecegim yada baska yumusak hamurlu lastikle hala rahatsız ederse eger sizde faydasını girmus iiseniz bituself olayına girmem gerek valla benim zaman vardı sadece tek lastik davlumbaz vs 4-5 Saat sürdü bilginiz olsun .kesinlikle işe yaradı her araca binen ne kadar sessiz diyor arkadaşlarımında var aynı araçtan lastik konusunda 3-5 fazla verin michelin alın yumuşak hamurludur ...ikinci tercihim goodyear olurdu ...kolay gelsin . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap