Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 'deki Paspas sorunu

Featured Replies

• Yanıt 181
  • Görüntüleme 42,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kesin çözüm bir branda alıp arabayı sarmalayıp sağlam bir park yerinde bırakmaktır. çirkin çirkin ayağınıza dolanan malzemeler ile koruyun, koruyun ki sizden sonraki sıfır arabaya biniyor gibi olup

• Merhabalar, orjinal kauçuk paspaslar kalite ve görünüş olarak çok güzel ama malum memleket şartlarına göre hiç iyi değil. Adamlar Avrupa temiz sokaklarına tasarlamışlar sanırım. Yeni aracım bir haftal

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Yakup bu araç bayiden çıkarken paspassız çıktığını Çağrı merkezindekilerde söylediler . Ne fark eder 1 ay 1 sene. Amaç hizmet ise,amaç mağdur etmemek ise yapılması gereken bellidir. Ben hep lastik hem

Yanıtlama zamanı:

Cok punto :D

Sabri maşallah diyorum ve tebrik ediyorum :)

Yanıtlama zamanı:

Kaucuk paspas mı arıyorsunuz siz?

Öyle kalitesiz bir şey ki o kauçuk paspaslar.

Kaucuk olandan 2 tane aldim servisten. Biri universal dedikleri her araca uyan, digeri de orijinal focus 3 paspasi. Suan universali kullaniyorum. Eskiyince orijinale gecerim.

Yanıtlama zamanı:

Kaucuk olandan 2 tane aldim servisten. Biri universal dedikleri her araca uyan, digeri de orijinal focus 3 paspasi. Suan universali kullaniyorum. Eskiyince orijinale gecerim.

İste yeni elbise alırsın, özel günde giyerim dersin? Ne kadar yaşayacağını bilmezsin...

Kullan kullan keyfini çıkart,

Yanıtlama zamanı:

kauçuk paspas üretilmiş zaten ben şubatta aracımı aldığımda kauçuk paspasta almıştım..

Yanıtlama zamanı:

kauçuk paspas üretilmiş zaten ben şubatta aracımı aldığımda kauçuk paspasta almıştım..

Bence subatta aldim F3un orjinal paspasi uretilmedi denildi

Yanıtlama zamanı:

Bence subatta aldim F3un orjinal paspasi uretilmedi denildi

Üretildi, ben de aldım.. Şu Ford'un çağrı merkezi var, orayı ara, bayi kıllık çıkarmazsa veriyorlar ücretsiz..

Yanıtlama zamanı:

C-max icin bu banada demislerdi c-max icin var ama tavsiye etmem uymaz demislerdi

Yanıtlama zamanı:

Üretildi, ben de aldım.. Şu Ford'un çağrı merkezi var, orayı ara, bayi kıllık çıkarmazsa veriyorlar ücretsiz..

Alperen abi aramistim 444FORDu bizimle alakasi yok bayiyle konusmaniz gerek demislerdi biz gonderemiyoruz gibi bisi demislerdi hatirlamiyorum

Yanıtlama zamanı:

Alan var

Evet Alperen abide almis. Ne diyolarda aliyorlar bayiyimi aradilar yoksa 444FORDumu

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.