Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kolçak - Kol dayama Focus 3 için

Featured Replies

• 1 ay sonra...
  • Yanıt 338
  • Görüntüleme 123,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tahir Arıt
    Tahir Arıt

Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL

• internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı...   Ası

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Armster ll taktığım koldayama ses yapıyor taktirma niyeti olanların dikkatine...

Yanıtlama zamanı:

Evet titremeden dolayi ses meydana geliyor takarken silikonda sıktım ama yinede geliyor

Metehan Uyanık tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

arkadaslar kusura bakmayın sesı yapan flasbellegı koldayamanın altından cıkardım tam asagıdayken flas bellegın carpma sesıymıs :) . koldayamaya sorun yok kusura bakmayın yanlıs bılgı ıcın..

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

http://autos.yahoo.com/ford/focus/2012/se/virtual-tour.html

Yukarıdaki linkte bahsettiğim kol dayama var, orta konsolu ellemeden bağımsız bir şekilde takılabilir gibi gözüküyor. Sacede çakmak girişi bizde önde, ABD ' de arkada. (Daha rahat bardaklık kullanımı için sanıyorum)

merhaba yusuf bey çok zaman geçmiş ama kolçak alabildiniz mi 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Uygun olmayacaktır, vatandaş orjinalden çıkma parçayı veriyor. Bu parça uyması için oturacağı yerinde aynı şekilde olmuş. Yani sizdeki kısım buna uyumlu değil. O kısmı bulmak da ayrı bir olay.

120$ * 1.30 = 345TL

Kaldı ki oturacağı kısımda yok henüz elinizde.

Ankarada çıkmacılarda max 600-700TL ye tamamını alabilirsiniz ağrısız sızısız.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

ankarada cıkmacılarda hicbiyerde bulamazsın bu parcayı bendede 2011 model style focus var yurt dısından orjinal aractan cıkma kol dayamayı aldım.ve taktırdım sorunsuz birsekilde kullanıyorum.sıkıntı yasamazsın içindeki bej rengi dahil herseyi standart alıp getirtebilirsen kacırma derim

ali sait kardesim istersen mail adresini ver arabamdan resim cekip göndereyim kararı kendin ver

Yanıtlama zamanı:

@,

diğer arkadaşların görmesi açısından buradan paylaşırsanız daha iyi olur...

Yanıtlama zamanı:

ankarada cıkmacılarda hicbiyerde bulamazsın bu parcayı bendede 2011 model style focus var yurt dısından orjinal aractan cıkma kol dayamayı aldım.ve taktırdım sorunsuz birsekilde kullanıyorum.sıkıntı yasamazsın içindeki bej rengi dahil herseyi standart alıp getirtebilirsen kacırma derim

ali sait kardesim istersen mail adresini ver arabamdan resim cekip göndereyim kararı kendin ver

O kadar emin konuşmayın. 1-2 hafta oncesine kadar Elvan'da vardı titx aracın üzerinde. Bir arkadas aldı. Bir yerde daha varmış sanırım.

Güvende var dedi hatta seninkinden daha güzel dedi ama ilgilenmediğim icin bakmadım.

Tabii renk olarak dıyorsanız olabilir ama oda çıkabilir biryerlerden. Adamlarda MFT parçaları bile var.

Yanıtlama zamanı:

Aynı orjinal bej rengi kolçağı amerakida buldum ancak adam göndermiyor amerika içine kargo yapabilirim ancak diyor. Aldığınız kolçağın resmini bizimle paylaşır mısınız

Ve nerden nasıl tedarik ettiniz detay verebilir misiniz

Yanıtlama zamanı:

resimleri cekip yüklerim bu arada benim aldığım kiside amerika dısına göndermiyordu arkadasımın bi yakını amerikada olduğu icin onun adresine ürünü kargolattım.daha sonra ordaki postaneden ürünü bana gönderdi kendisi.

Yanıtlama zamanı:

Aynı orjinal bej rengi kolçağı amerakida buldum ancak adam göndermiyor amerika içine kargo yapabilirim ancak diyor. Aldığınız kolçağın resmini bizimle paylaşır mısınız

Ve nerden nasıl tedarik ettiniz detay verebilir misiniz

bkz: www.borderlinx.com

Yanıtlama zamanı:

Bende kazali titanium focus3 ten cikma bulmustum el freni ile beraber komple 900 tl.den asagi inmedi almadim. Arayinca bulunuyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.