Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201511 yıl comment_290495 Bence bu kolçak alınıp .aparatı takılmadan çukur olan bölüm çok usta bir şekilde tam dümdüz sıfır olacak şekilde kapattırılıp.bu kolçağı altında yükseklik olmadan arabamıza monte edersek.tam orjinale yakın bir görüntü elde etmiş oluruz..Kullanım açısında problem olacağınıda zannetmiyorum bütün arabaların orjinal kolçakları çok alçak.Çin sitesindeki kendi aparatıyla beraber takılmış resimi var aparatıyla biraz yüksek duruyor. Mart 5, 201511 yıl Şükrü Ersin tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201511 yıl comment_290595 Hmm anladım hocam, bende de focus 3 var fotoğraflara göre uyar gibi geldi. Ürün size gelince paylaşırsanız bizimle seviniriz Satıcıyla konuştum.Aracın resmini de yolladım.Uyumsuz dedi.Bende siparişi iptal ettim.Beğendiğim kolçaktı. Olmadı artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201511 yıl comment_290703 Satıcıyla konuştum.Aracın resmini de yolladım.Uyumsuz dedi.Bende siparişi iptal ettim.Beğendiğim kolçaktı. Olmadı artık Geldikten sonra olmasa daha kötü olurdu Güzel bir kolçaktı gerçekten, bence uyumlu olsa kökten çözüme kavuşurdu bu kolçak konusu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201511 yıl comment_290721 Geldikten sonra olmasa daha kötü olurdu Güzel bir kolçaktı gerçekten, bence uyumlu olsa kökten çözüme kavuşurdu bu kolçak konusu. Aslında gelse bir sekilde alt tarafını uydurabilirdim ama kim uğraşacak onla şimdi Baska bahara kaldı artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201511 yıl comment_290727 Baska bahara kaldı artık Hüseyin, bak n11 de aynı ürünün linkini vermiştim. Onu deneyebilirsin,hem de Bursa'dan gönderiyor. Olmazsa geri gönder. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201511 yıl comment_290731 Hüseyin, bak n11 de aynı ürünün linkini vermiştim. Onu deneyebilirsin,hem de Bursa'dan gönderiyor. Olmazsa geri gönder. Abi hiçbir açıklama yok adamın ilanında .Aynısı gibi duruyor zaten ki büyük ihtimal olmaz.Yine de üye olup soracam.Geri göndermeyle de uğraşamam açıkcası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201511 yıl comment_290751 Tamam o zaman Hüseyin. Sen daha iyi bilirsin kendini. Bana da olmaz gibi geliyor. Ama bir kurban bulup denetseydik fena da olmazdı hani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290767 Aslında gelse bir sekilde alt tarafını uydurabilirdim ama kim uğraşacak onla şimdi Baska bahara kaldı artık Yine de "acaba" soruları var demi kafanda n11 sitesinde detaylı fotoğraf olsa aslında düşünülebilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290768 Yine de "acaba" soruları var demi kafanda n11 sitesinde detaylı fotoğraf olsa aslında düşünülebilir N11 é yazdım ama adamın hiçbir bilgisi yok.Universal ürün bu her araca olur diyor. Tövbe tövbe Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290805 Hüseyin, aldım bir tane Omsa'dan... Delme yok. Usb yeri hazır. Kullanışlı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290807 Hüseyin, aldım bir tane Omsa'dan... IMG_20150307_141451.jpg Delme yok. Usb yeri hazır. Kullanışlı. Renk harici güzel durmuş.Siyah nasıl olur acaba? Tamam o zaman Hüseyin. Sen daha iyi bilirsin kendini. Bana da olmaz gibi geliyor. Ama bir kurban bulup denetseydik fena da olmazdı hani. Abi kendi kendini kurban etmişsin ama Mart 7, 201511 yıl hüseyin ipek tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290812 Fazla ışıktan öyle görünüyor. Normal gözle çok sırıtmadı. Konsol ve koltuk döşemesindeki bej ile uyumlu bile oldu. Siyahının deri kısmı parlak ve biraz fazla sırıttı, o yüzden tercih etmedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290813 Fazla ışıktan öyle görünüyor. Normal gözle çok sırıtmadı. Konsol ve koltuk döşemesindeki bej ile uyumlu bile oldu. Siyahının deri kısmı parlak ve biraz fazla sırıttı, o yüzden tercih etmedim. Usb nasıl duruyor hocam, dışarda falan mı kaldı yoksa kolçak içinden mi ulaşılıyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290815 Usb nasıl duruyor hocam Semih, USB olduğu yerde duruyor, kolçağın alt kısmında USB' ye denk gelen yere delik bırakmışlar. Direk "cuk" diye üstüne oturuyor ve USB bu deliğin içinde kalıyor. Ancak n11 deki "Delme Yok !" diye satılanları bilmiyorum onlarda bir ara kablo gerekebilir. Mart 7, 201511 yıl A.Coşar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290841 N11 é yazdım ama adamın hiçbir bilgisi yok.Universal ürün bu her araca olur diyor. Tövbe tövbe O da büyük ihtimal Çin'den felan getiriyordur. Gelince hem ona hem bize sürpriz olurdu Hüseyin, aldım bir tane Omsa'dan... IMG_20150307_141451.jpg Delme yok. Usb yeri hazır. Kullanışlı. Hocam sizdeki USB yeri kolçak takılan yer de mi? Bende torpido içinde Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın