Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201511 yıl comment_303115 Hangi sütundan bahsettiğinizi tam anlamadım ama ön cam ile sürücü yan camı arasında kalan sütunun yalıtımı çok kalın oludğu için bana bazen sorun yaşatıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201511 yıl comment_303284 Sola virajda ben çok sıkıntı çekiyorum . Bazen soldan geleni görebilmek için öne eğiliyorum mecburen . Direksiyonun sol tarafında kalan direğe ne deniyor bilmiyorum ama o çok kalın geldi bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl Yazar comment_303392 Hele hele karanlık yollarda ilave viraj farının olmaması ile iyice görmekte zorlanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303450 bazen sağ orta direk görüşte sıkıntı yapabiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303451 bazen sağ orta direk görüşte sıkıntı yapabiliyor. Bazen değil,hep...hep... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303453 Bazen değil,hep...hep... Ama o kale direkleri çook gol kıurtardı[emoji4] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303456 Orta direk gözünüze girecek kadar geri yaslanmayın, dikleştirin koltukları. Hem çok yatırırsanız, uykunuz gelebilir A sütünundaki görüş açısında genel olarak fransızlar daha iyi. Özellikle citroenin bazı tasarımları bunun üzerine kurulu gibi. Ama bu sorunu sıfırlamak mümkün değil, çünkü orada bir direk olmak zorunda. Belki tweeter falan oralara konulmaması gerekir ama çok detay konular. Köşeleri yavaş dönün derim. Karanlık yollarda sisleri açmaktan çekinmeyin. Hatta güvenliğiniz için açın. Hızlı gidiyorsanız uzunları da açın. Focusda öyle yapardım, sorun olmazdı. (C-max'da hem köşe lambaları hem zenon var, sıkıntı olmuyor..) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303459 Hiç bir aracın görüş açısı kusursuz değildir. Tavanı taşıyan ve kaza anında deformasyona direnmesi gereken sütunlar özellikle aerodinamik gereksinimlerin dayattığı açılar nedeniyle hem görüş alanına daha fazla giriyor hem de yük taşıyabilecek kalınlıkta imal edince görüşü olumsuz etkileyebiliyor. Focus'ta da bu istisna değil. Öncelikle A sütunu ileri sola ve sağa dönüş yönünde engelleyici olabiliyor, küçük bir baş hareketi ile kör alanı görmek kolaylıkla mümkün olabiliyor, yani çok abartılacak bir yanı yok. B sütunu ise koltuğun durumuna göre özellikle sola çıkarken yan arka görüşü engelleyebiliyor ki bu bence öne olan engellemeden daha ciddi boyutta, en azından benim koltuk konumumda. Ben bu sorunu da uygun ayarlanmış yan ayna ile gidermeye çalışıyorum, şimdiye kadar da ciddi bir sorunum olmadı. C sütunu da özellikle geri park manevralarında sıkıntı yaratbilir ama kamyoncu usulü yan aynalarla park edince bu da görmezden gelinebiliyor. Bu sorunlar modern otomobillerin hepsinde var ve Focus'a özgün değil. Hatta A sütununun için OLED ekran dışına da kamera koyarak bunu çözmeye çalışan üreticiler var (mesela Jaguar) A, B, C neyi temsil ediyor? Kameralı sistem Karanlık yollarda sisleri açmaktan çekinmeyin. Hatta güvenliğiniz için açın. Hızlı gidiyorsanız uzunları da açın. Sis farlarının etki mesafesi çok kısa, hava şartlarının zorlaması dışında kullanılması anlamsız, hele ki karşıdan trafik varsa; uzun farı ise karşıdan trafik olmadığı takdirde DAİMA kullanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303474 Hiç bir aracın görüş açısı kusursuz değildir. Tavanı taşıyan ve kaza anında deformasyona direnmesi gereken sütunlar özellikle aerodinamik gereksinimlerin dayattığı açılar nedeniyle hem görüş alanına daha fazla giriyor hem de yük taşıyabilecek kalınlıkta imal edince görüşü olumsuz etkileyebiliyor. Focus'ta da bu istisna değil. Öncelikle A sütunu ileri sola ve sağa dönüş yönünde engelleyici olabiliyor, küçük bir baş hareketi ile kör alanı görmek kolaylıkla mümkün olabiliyor, yani çok abartılacak bir yanı yok. B sütunu ise koltuğun durumuna göre özellikle sola çıkarken yan arka görüşü engelleyebiliyor ki bu bence öne olan engellemeden daha ciddi boyutta, en azından benim koltuk konumumda. Ben bu sorunu da uygun ayarlanmış yan ayna ile gidermeye çalışıyorum, şimdiye kadar da ciddi bir sorunum olmadı. C sütunu da özellikle geri park manevralarında sıkıntı yaratbilir ama kamyoncu usulü yan aynalarla park edince bu da görmezden gelinebiliyor. Bu sorunlar modern otomobillerin hepsinde var ve Focus'a özgün değil. Hatta A sütununun için OLED ekran dışına da kamera koyarak bunu çözmeye çalışan üreticiler var (mesela Jaguar) A, B, C neyi temsil ediyor? Kameralı sistem Sis farlarının etki mesafesi çok kısa, hava şartlarının zorlaması dışında kullanılması anlamsız, hele ki karşıdan trafik varsa; uzun farı ise karşıdan trafik olmadığı takdirde DAİMA kullanın. Cem abiyi özlemişim. Birde diz mesafesine yorum alsak Mayıs 6, 201511 yıl volkan onder tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201511 yıl comment_304667 Astra j den focus3 geçince görüş açıları okadar muhteşemki anlatamam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201511 yıl comment_307631 açıkçası biraz görüş sorunu var,ama tehlike olabilecek seviyede değil. kardeşimde peugeot 308 var, açı harika,, sanki araç camsız ön taraf çıplak gibi cok ferah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201511 yıl Yazar comment_308012 açıkçası biraz görüş sorunu var,ama tehlike olabilecek seviyede değil. kardeşimde peugeot 308 var, açı harika,, sanki araç camsız ön taraf çıplak gibi cok ferah. Fransızlar bu konuda iyi Renault'da baya ferahtı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201511 yıl comment_311776 Evet özellikle sola keskin virajlarda biraz sıkıntı, yine b sütunu da F2 lere göre oldukça önde. sanırım aracın iç mekanı; göğüs arkaya doğru uzatılıp,koltuklar geriye doğru çekilmiş gibi. Bir de o far anahtarı yok mu? İnsanın tam sol dizine geliyor. Onun mantığını hiç anlayamadım. Bu ara boyum 1.83 cm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201511 yıl comment_311786 Evet özellikle sola keskin virajlarda biraz sıkıntı, yine b sütunu da F2 lere göre oldukça önde. sanırım aracın iç mekanı; göğüs arkaya doğru uzatılıp,koltuklar geriye doğru çekilmiş gibi. Bir de o far anahtarı yok mu? İnsanın tam sol dizine geliyor. Onun mantığını hiç anlayamadım. Bu ara boyum 1.83 cm. koltuğu olması gerektiği kadar geri alırsanız far anahtarıyla işiniz kalmaz. yanlış pozisyonda kullanıyorsunuz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201511 yıl comment_311910 arkada oturanların inip binmesi konforları çok sıkıntı o zaman Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın