Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Veysel K.

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Veysel K. tarafından yazılan her şey

  1. arkada oturanların inip binmesi konforları çok sıkıntı o zaman
  2. Arkadaşlar sağ aks dan gelen sızıntı: Keçenin dışı saç yani metal, şanzuman da metal servis metali metale çakarak yerleştiriyor ve iki metalin arasından araç ısındıkça yağ inceliyor ve oradan dışarı çıkıyor. Tek çare bahsedildiği gibi sıvı conta ile yerine çakılması. Tecrübe ile sabittir. focus 3 te de 1 de de aynı sorun var.
  3. Evet özellikle sola keskin virajlarda biraz sıkıntı, yine b sütunu da F2 lere göre oldukça önde. sanırım aracın iç mekanı; göğüs arkaya doğru uzatılıp,koltuklar geriye doğru çekilmiş gibi. Bir de o far anahtarı yok mu? İnsanın tam sol dizine geliyor. Onun mantığını hiç anlayamadım. Bu ara boyum 1.83 cm.
  4. Nikelajlı parça hava yastığına bağlı onunla birlikte değişiyor, aracın servis kayıtlarına da hava yastığı değişimi diye geçiyor, sonuçta kara bi leke; bir daha düşünmek gerek. Aynı durum bende de vardı sol tarafta hafif kalkma vardı sürekli elime takılıyor tedirgin ediyordu. Şu ikisi birbirine karışan sert plastik yapıştırıcılar ile o kalkan kısma ince bir şerit halinde uyguladım kalkan kısmın içine doğru doldurarak. 1 yıldır hiç bi sıkıntı yok.
  5. Fan sesi yine. Eğer fan ünitesinin sesini kesebilirseniz focus 3 sorunsuz sessiz bi alt takima ve kutuya sahip
  6. Acikcasi bende çok kararsizim değişim zamanim geldi 205 mi 215 mi diye çok düşünüyorum ama 205 agir basıyor
  7. Fan in yeri çok ters şöyle söyleyeyim gaz pedelinin oradan kolunuzu ilerleterek tam dik yukari dogru uzatin bi taraftan da o kusma isik tutun zaten orada silindirik siyah parcayi görürsünüz. Sallayin lokur lokur ses yapar. İste size yolları kabus eden ses... artik silindirik kisim ile göğüs duvari arasina sikişti rabildiginiz kadar sivaci sungeri uygulayan ve tekrar sallayin ses gelmeye ne kadar yapin çünkü iyi uygulamazsaniz tekrar yapiyor. Arkadasim hasan beyin 5000 deki arabasına bile uygulamak zorunda kaldik. Şimdiden kolay gelsin
  8. Arkadaslar araniza yeni katildim , o söylediğimiz sesin aynisi benim aracimda da vardi. Stabilzede yamada luku luku luku liki liki gibi sanki kutusesi gibi sanki on takim gibi. Sesin kaynagini bulmak için çok ugrastim, kafaya çok taktik. Ve sonunda ses klimadan geliyordu. Stabilize de ses gelirken klimayi kapatin eğer ses geçiyorsa sorun klima fanindan geliyor. Eğer SeS kesilmiyorsa alt takimla alakalidir. Gelelim bizim sese, fan kisminin klima komplexine baglandigi yer geçmeli ve boşluklu. Oda fan hava uflerken likirti yapiyor. Fan ile arabanin motor düvari arasına sünger sikistirarak gecirebildim. Su an hic bi likirti kalmadi. İlgilenenlere...
  9. Özellikle hizli girilen 90 100 km ile virajlarda f3 on numara. 2 yil f2kullanicisi olarak ,6aydir f3 TDCİ ile ayni yollardayiz. Hem yol tutuş + konfor olarak f3 çok tatminkar. 2006 ghi im çok sertti her yamayi çukuru hidsettirirdi.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.