Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ahmet Meşe

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ahmet Meşe Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Lüleburgaz
  • Arabam:
    Focus III Trend 1.6
  • Cinsiyet:
    Bay

Ahmet Meşe's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

6

Toplam Beğeni

  1. Ufak tefek kusurları olsa da, focusuma her baktığımda daha cok seviyorum. Sıfır araba almaya karar verdiğimde listemde birinci sırada Golf vardı. Ama şimdi bakıyorum da iyi ki focus almışım. Zira Golf çok sıradan geliyor gözüme artık.
  2. Benim paspaslar kauçuk ve uzerinde focus logosu var, acaba orjinal mi? Tercih hakkim olsaydi alırken hali tipi olanları tercih ederdim.
  3. 2011 HB Trend 1.6 benzinli, manuel vites, ay tozu gri, Eylül başında 39.000'e aldim.
  4. Benım trend de hiçbir sorun yaşamıyorum elektronik olarak.
  5. Bu başlığı ben acmistim, ancak yanlış anlaşılmasın ben genel olarak arabamdan memnunum. Su ana kadar baska bir sorunla karsilasmadim. Arabami kullanmaktan keyif aliyorum. Sıradışı bir tasarımı var bakmaya doyamiyorum. Mk1 de ilk çıktığında sıradışı bir tasarimdi, bir cok marka taklit etmeye calisti. Mk3 de sıradışı bence. Özellikle dikkatimi çeken özelliklerden biri de çok iri duruyor bir hb e göre. Hani biraz daha yüksek olsa arazi aracı olacak nerdeyse. Selamlar iyi forumlar.
  6. Bir ay kadar önce ses için servise gitmiştim. Sesle ilgili herhangi bir sorun tespit edilememiş, ancak sağ ön aks keçesinin yağ sızdırdığı tespit edişmişti. Dün sonunda servise tekrar gidebildim. Parça gelmiş değiştirdiler. Bu arada muabbet bir usta vardı, ona tekrar sordum bu ses olayını. Beraber bir de test sürüşüne çıktık. Bozuk yoldaki tıkırtıları dinledi. Bunlar normal herhangi bir sorun görünmüyor dedi. Parça değişimi esnasında da tekrar kontrol ettirmiştim. Görünürde de bir sorun yoktu. Son durum bu. Bakalım ilerde bişey çıkacak mı. Servislere bu sorundan gidip değişik parçları değişen arkadaşlar var. Ancak sorun devam ediyor takip ettiğim kadarı ile.
  7. Cuma aksami Luleburgaz Ford Tuzcular in internet sitesinden online servis formunu doldurdum. Bugun ogleye dogru telefon ettiler, 13.30 a randevu verdiler. Zamaninda gittim, rutin kayit islemlerinden sonra araci test surusune cikardilar. Donuste herhangi bir olumsuz ses gelmedigini soylediler, ben de bozuk yolda denediniz mi dedim. Evet ancak bir ses duymadik dediler. Sonra beraber lifte gittik. Araci kaldirdilar on takimlara baktilar herhangi bir gevsek oynayan ses yapacak bir sey bulamadilar. Son anda bir eleman bir yag sizintisi tespit etti, sizan yerin fotolarini cekti. Ben de nedir bu, sese bu mu neden oluyor diye sordum. Eleman sag aks kecesinde yag sizintisi var, bu sese neden olmaz dedi. Ne olacak simdi dedim. Parca sparis edicez gelince degistirecegiz dedi. Sonuc olarak sese neden olan bir ariza tespit edilmedi. Ancak sag aks kecesinde yag sizintisi tespit edildi. Garanti kapsaminda degisecek. Bilen arkdaslara sorum, bu parca sese neden olur mu. Veya aks kecesinde yag sizintisi varsa ne olur ilerde.
  8. Su an ford tuzcular luleburgaz dayim. Bakalim ne olacak. Sonuclari ve servisle ilgili izlenimlerimi ve dusuncelerimi paylasacagim.
  9. Arkadaslar ilginize ve tavsiyelerinize tesekkurler. İcim rahat etsin diye en kisa zamanda servise baktirmayi dusunuyorum. Sonuclari da burada paylasirim. Bu arada aracim HB ve aytozu gri. Burgaz da birde beyaz sedan gordum.
  10. Herkese selamlar. Foruma yeni üye oldum. Focus III ümü Eylül de Bursa dan aldım. Focus III trend 1.6 125 hp. Param ancak buna yetti. Bazen bir üst donanım olan style alsamıdım acaba diye de hayıflanmıyor da değilim. Genel olarak arabamdan memnunum ancak bozuk yollarda ve kasislerde ön takımlardan çok ses geliyor sanki. Lüleburgazda yaşıyorum burada yollar berbat ötesi. Normal yollarda pek fazla bi ses sorunu yok aslında ama bozuk yollarda çok tıkırdıyo sanki. Bu konuda bilgili ve tecrübeli arkadaşlardan cevap ve yorum beliyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.