Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201511 yıl comment_292721 Neyin önemli olduğunu sana mı sorucaz Evet... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201511 yıl Yazar comment_292722 Beğenip beğenilmemesini sizden öğrenecek değiliz, biz iyi biliriz hangisi beğenilir hangisi beğenilmez. [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201511 yıl comment_292727 Beğenip beğenilmemesini sizden öğrenecek değiliz, biz iyi biliriz hangisi beğenilir hangisi beğenilmez. [emoji1] Simdi bu begenilme meselesini cog garistirdilar. Ha nasil garistirdilar?ben bu sekil begenirim, bu bayan bu sekil begenir, su sekil begenir. Kimsenin kimseye garismaya hakki yok. Herkesin ozgurlugu bidir. Ha begenmek 3D Printerdan gelmis olabilir amma lakin ki ogle degildir. Eee yorumlamam buğadar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201511 yıl comment_292736 Bunlar tırı vırı, nano teknolojiyle üretilen araba bekliyorum ben. Renklerini nanitlerin değiştirebildiği, çizikleri kendiliğinden onarabildikleri, arabayı bi anda üstü açık modele çevirebildikleri. Yazıcıdan araba çıkacakmış vs vs komik şeyler bunlar. Not: Bak bu dediğimi yazın biyere adım nostradamusla yan yana yazılır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201511 yıl comment_292762 Bunlar tırı vırı, nano teknolojiyle üretilen araba bekliyorum ben. Renklerini nanitlerin değiştirebildiği, çizikleri kendiliğinden onarabildikleri, arabayı bi anda üstü açık modele çevirebildikleri. Yazıcıdan araba çıkacakmış vs vs komik şeyler bunlar. Not: Bak bu dediğimi yazın biyere adım nostradamusla yan yana yazılır. Ama şimdi Servetim bu dediğin olursa, boya Değeri takıntılı Olanları düşünemiyorum.. ilanlarda da deprem olur yaw:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201511 yıl comment_292763 Ama şimdi Servetim bu dediğin olursa, boya Değeri takıntılı Olanları düşünemiyorum.. ilanlarda da deprem olur yaw:) Dimi Bozulan naniti bulmayan hepsi karınca gibi çalışan memurdan araç. Ama koltuğun üzerinde kilim var falan ahahahahah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201511 yıl comment_292765 Dimi Bozulan naniti bulmayan hepsi karınca gibi çalışan memurdan araç. Ama koltuğun üzerinde kilim var falan ahahahahah. Aynaya cd de takılmalı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201511 yıl comment_305666 Nedense her 3d yazici haberi duydugumda urperti geliyor. Silah uretimi vs yaparlar diye,bir de son kullaniciya kadar yayginlasmaya baslarsa iste o zaman kotu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın