Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 CEVAP: Kusursuz otomobilleri sıkıcı bulanlar ve istediklerini, istediği otomobilde bulmayı bekleyenleri sabır imtihanına tutmak için... Bu arada maliyet hesaplamaları yapanlar - ben bu ameli, kısmen hak verme olarak görüyorum ki kendi sınıfında yenilikleriyle tanınan(!) Focus'tan başka bir araçta kalmadı- ile Ford'u; tavan üzerinde "Alın size..." der gibi duran anteni ve pırıl pırıl çarşaf gibi duran kaputu delip üzerine zorla soktukları fıskiyeler -içgüdüsel mi davranıyorlar nedir- sebebiyle protesto ediyorum. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 zorla soktukları fıskiyeler Fıskiyeleri de yazacaktım ama birden Ford'a çok yüklenmek istemedim. Sonra Yakup kızıyor... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Fıskiyeleri de yazacaktım ama birden Ford'a çok yüklenmek istemedim. Sonra Yakup kızıyor... Fıskiyelerin nerede olduğu esasında çok önemli değil; fakat kullandıktan sonra ister istemez kaputa sızma, damlama yapıyor ve özellikle de güneş altında boyada leke bırakıyor. Önceki Focus'umda bulunan antifriz lekelerini bir türlü çıkaramamıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Yeni focus rsde bile kaput üstünde su fıskiyeleri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Bu fişkiyeyi kim koymuş oraya [emoji2][emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Allah size takıntılarınızla baş etme gücü versin... Bir dahaki aracınızda önce fışkiyeleri kontrol eder, gerekirse Ankara Belediyesine sorarsınız. Ben uzun anteni seviyorum, ayrıca buna uzun demek yanlış olur, neler var... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Allah size takıntılarınızla baş etme gücü versin... Bir dahaki aracınızda önce fışkiyeleri kontrol eder, gerekirse Ankara Belediyesine sorarsınız. Ben uzun anteni seviyorum, ayrıca buna uzun demek yanlış olur, neler var... Antene değil de yerleşime hasta oldum. İnsanın böyle bir yerde ancak yaşayası gelir. Apartumannn nesli olup çıktık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Apartumannn nesli olup çıktık. Kendi tercihimiz, ağlaşmaya gerek yok... Yeşili yok et, betonu dik. Sonra anten niye çekmiyor! (konuyla ilintilemek için) 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 O evler ufak fırtınalarda kibrit gibi dağılıp uçuşan ucuz amerikan evleri değil mi dökcen betonu vercen yukarı doğru, püfür püfür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Merhaba Arkadaşlar.. Piyasada rahatlıkla bulunan krom kaplama (10 cm civarındaki) anten kullanıyorum. Radyo da sorun yok. Tavsiye ederim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Sonra anten niye çekmiyor! Kendi adıma konuşayım. Benim hâlâ müstakil, bahçeli, garajlı bir evde yaşama şansım var. Dediğiniz gibi olsun. Bu ucube antenleri cânım arabalara takanlar takmış, bari biz kafaya takmayalım. Hem Cenk Bey'in dediğine göre teknik bir sebebi de var imiş... Peki kaput üzeri fıskiye ısrarının sebebi ne olabilir sizce? İşçilik, maliyet vs. deseniz belki de daha maliyetli. Artık bir araç önümden geçse hemen gözüm fıskiyelerine takılıyor. En son 2000 model Astralarda dahi kaput üzerinde olmadığını fark ettim. (Bunlar ne kadar saplantılı, manyak adamlar demeyin.Forumda benden sadece bir tane yok.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Bunlar ne kadar saplantılı, manyak adamlar demeyin.Forumda benden sadece bir tane yok Birden fazla olmanız bunu dememe engel değil ki... Bildik fıkradır; Temel Almanya'da otobanda araba kullanıyor, birden radyo anonsunu duymuş, "şu bölgeden şu bölgeye yolda ters yönde hareket eden bir araç vardır, sürücülerin azami dikkat göstermesi rica olunur " Temel başını iki yana sallamış ve homurdanmış "Ne bir tanesi hepsi tersten geliyor hepsi..." Kaput üzerindeki fışkiyelere gelince Ford elektronik sürücü destek sistemleri ile o kadar uğraşıyor ki böyle önemsiz detaylara vakti kalmıyor zahir... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Niye takılıyorsunuz böyle şeylere yahu, hiç anlamadığım bir şeydir bu; Anten kısa olsa ne olur uzun olsa ne olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 @Aydın Baran, hay ağzın bal yesin abi.. aynı şeyi yazacaktım.. bir de, telefon alıp, antutu, benchmark testlerine sokanları, led tv alıp milyon tane teste sokup hata arayanları anlamıyorum.. mutsuz olmak için insan kendine bu kadar eziyeti nasıl yapar merak içerisindeyim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Makyajlı c-max'da fıskıyeler gizlenmiş. Demekki ford bu konuda çalışıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap