Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus II Hız Sabitleme Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

sahibindende tuşları satan ali bey isimli arkadaşla telefonla konuştum elinde kalmadığını sipariş vermesi gerektiğini 1 ay sonra geleceğini söyledi. Bende aliexpresten bu tuşları ve birde kumandalı yedek anahtar siparişi verdim bi aksilik olmazsa yarın elimde olacaklar. kısmetse hafta sonu montajı yapacağım. Paylaştığınız bilgilere göre tesisatı kontrol ettim tesisat var. programlamayıda yapabilirsem benimde hız sabitleyicim olacak. Paylaşımlarınız için teşekkür ederim

• 2 hafta sonra...
  • Yanıt 346
  • Görüntüleme 121,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Göler
    Mehmet Göler

Aslında forum içerisinde sorunun çözümü var ancak anlatım yetersizliğinden bir türlü çözememiştim.Şimdi aşama aşama anlatayım. Tuş takımı ve direksiyonun altındaki soketten gem modülüne tesisat çekme

• Hüseyin Altuntaş
    Hüseyin Altuntaş

30 dolara aldığım hız sabitleyici düğmelerini monte ettim. Mükemmel çalışıyor. Hafta sonu 700 km yol yaptım. Bu kadar az maliyetli olan bir özelliğin bu araçlarda standart olmamasına şaşıyorum. Bilgi

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Yapılmayan işlem yoktur yapamayan usta vardır Yetkili servis elemanlarında ustalık %20 den fazla değil.. Onlar monte/demonte adamı Arızalıyı söker sağlamı takar faturayı keser yollar

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

30 dolara aldığım hız sabitleyici düğmelerini monte ettim. Mükemmel çalışıyor. Hafta sonu 700 km yol yaptım. Bu kadar az maliyetli olan bir özelliğin bu araçlarda standart olmamasına şaşıyorum. Bilgi paylaşımlarınız için herkese teşekkür ederim.

20150809_142525.jpg

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

30 dolara aldığım hız sabitleyici düğmelerini monte ettim. Mükemmel çalışıyoryi y. Hafta sonu 700 km yol yagibi. Bu kadar az maliyetli olan bir özelliğin bu araçlarda standart olmamasına şaşıyorum. Bilgi paylaşımlarınız için herkese teşekkür ederim.

20150809_142525.jpg

Hayırlı olsun, önemli bir bilgi eklemek istiyorum, tusları taktığımız kısım yumuşak sünger yapıda olduğu için  tuşa bastığımızda hafif yaylanıyor, bunun kolay çözümü vidaladıktan sonra vidaların üst kısmına ve alt vidaların alt kısmına ince metal parça sıkıştırırsanız taş gibi oluyor tuşlar, yani daha orjinal oluyor, ben o kısma maket bıçağının ucunu kırıp o parçaları koydum çok iyi oldu.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Elm cihazı geldi fakat switch bağlayamıyorum çunki 6 ve 14 pinlerinin arkasında kablo yok,sadece onlarda değil hiçbirinde yok ,acil yardım gerekli :)

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım. 2009 model SW Dizel 109 luk bir Focus' um var ben de aracıma cc takmak istiyorum gerekli malzemeleri yurt içinden veya forumdan temin edebileceğim arkadaşlardan yardım rica ediyorum veya yurt dışından ne kadar zamanda gelir hangi site daha güvenilirdir. Herkese kazasız belasız iyi günler dilerim....

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Muhammet Karabulut said:

Öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım. 2009 model SW Dizel 109 luk bir Focus' um var ben de aracıma cc takmak istiyorum gerekli malzemeleri yurt içinden veya forumdan temin edebileceğim arkadaşlardan yardım rica ediyorum veya yurt dışından ne kadar zamanda gelir hangi site daha güvenilirdir. Herkese kazasız belasız iyi günler dilerim....

Ebay olabilir bu tür sitelerde kullanıcı yorumları kısmından yüksek puanlı kişileri seçmeniz yeterlidir.

Kargo seçimi ve ülke ile süreleri değişir maksimum çin ve abd ile 20 gün diyelim ortalama. Avrupa daha az. Hızlı kargolar ise yurt içi şirketlerden bile hızlı gelebiliyor. :) Gerekli malzemeler eskiden takan arkadaşların dediği gibidir.

Yanıtlama zamanı:
37 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Ebay olabilir bu tür sitelerde kullanıcı yorumları kısmından yüksek puanlı kişileri seçmeniz yeterlidir.

Kargo seçimi ve ülke ile süreleri değişir maksimum çin ve abd ile 20 gün diyelim ortalama. Avrupa daha az. Hızlı kargolar ise yurt içi şirketlerden bile hızlı gelebiliyor. :) Gerekli malzemeler eskiden takan arkadaşların dediği gibidir.

İlginize teşekkür ederim Yakup Bey.

Yanıtlama zamanı:

Herkese merhabalar,bugün elm ile ccyi aktiflestirdim,50 km kadar yol yaptım sonuç mükemmel :) elmyi ihtiyacı olan varsa malettigim miktara verebilirim.Forumda bu konu hakkında beni aydınlatan herkese çok teşekkür ediyorum.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Gündüz Mert said:

Herkese merhabalar,bugün elm ile ccyi aktiflestirdim,50 km kadar yol yaptım sonuç mükemmel :) elmyi ihtiyacı olan varsa malettigim miktara verebilirim.Forumda bu konu hakkında beni aydınlatan herkese çok teşekkür ediyorum.

Ben alabilirim ama önce cc kitine sahip olmam lazım. Hatta daha sonra teknik destek bile talep edebilirim sizden.

Yanıtlama zamanı:
On 14.05.2015 10:40:42, Ali Cehri said:

Bu  arada elimde CC kontrol düğmelerinden adetli mevcut. isteyen olursa aylarca kargo beklemesine gerek yok. Denenmiş ürün gönderirim

Ali Bey hala elinizde CC kit varsa ben alabilirim, sizlerden imrendim aracıma takmaya karar verdim :-)

Yanıtlama zamanı:
19 saat önce, Muhammet Karabulut said:

Ben alabilirim ama önce cc kitine sahip olmam lazım. Hatta daha sonra teknik destek bile talep edebilirim sizden.

Yardımcı olurum elimden geldikçe hocam 

Yanıtlama zamanı:
On 04.11.2015 15:09:02, Gündüz Mert said:

Yardımcı olurum elimden geldikçe hocam 

Hocam cihazın fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz?

Yanıtlama zamanı:

Yardimci olmaya çalışan herkese teşekkür ederim çok guzel bir konu. Ankarada olup yardimci olacak bir arkadaşımız var mı neyse günahı öderiz. Çok fazla anladigim şeyler değil.

Yanıtlama zamanı:

Bende taktirmak istiyorum 2010 model focus trend x icin. sadece tus takımını almak yeterli mi? İlave başka birşey almam gerekiyor mu. http://m.ebay.com/itm/2015-car-speed-control-switch-cruise-control-system-kit-for-ford-for-focus-mk-2-/272044520459?nav=SEARCH

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.