Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Cengiz Kasap

Üye
  • Toplam İleti

    56
  • Katılım

  • Son ziyaret

Cengiz Kasap Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Kastamonu
  • Arabam:
    2007 Focus Trend TDCİ CVT
  • Meslek:
    Tekniker
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

2.466 profil görüntüleme

Cengiz Kasap's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

23

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. Cengiz bey merhaba bir sorum olacak,

     

    benim aracım 2009 focus trend. Hız sabitleyici servise sordum direksiyon vs 2500TL maliyeti olur dediler. Yurt dışından tuşları getirip montaj yaptırıp bilgisayarda yükleme yapsak acaba sistem çalışı rmı?

     

    Saygılarımla 

  2. Soket bumudur bu dortlu

    20170107_131018.jpg

  3. Cengiz bey sellamlar bendede ayni aractan var hiz sabitleme takiyorum direksiyonu  montajladim tesisatta kontak yaninda 4 soket var sen bu soket 8 olmasi lazim degilmiydi yoksa tesisatmi cektiniz gem modulune yardimcu olurmusun sayfilarimla

  4. cengiz bey merhabalar yeni 2009 tdcı trend focus aldım. hız sabitleyici takmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz parca temını ve montaj kısmı için. ilginiz için simdiden tesekkürler

    1. Cengiz Kasap

      Cengiz Kasap

      Parça teminine yardımcı olamam ama montajda yardım edebilirim.Ya çıkma direksiyon alacaksınız yada yurtdışından sipariş vereceksiniz.Forumda Ali Çehri satıyor ama fiyatı nedir ne değildir bilgim yok...

    2. Veli Ataş

      Veli Ataş

      Teşekkür ederim bn ali cehri ye ulasayim parçayı temin edeyim sizinle tekrar dan iletişime gecerim. Peki performansı nedir düzgün çalışıyor mu?

    3. Cengiz Kasap

      Cengiz Kasap

      Evet çalışıyor..

  5. cnegiz bey cc montajıiçin yardım ve cc tuşlarına ihtiyacım var bana ulaşabilireniz sevinirim.teşekkürler5058156308

  6. Serkan kardeşim...Aynı aracım var sıkıntır yok.Kafana takma.ben forumda anlattım tesisat kablosunu nereye çekeceğini...Rahat ol Arkadaşlar yakın olan çevre illerde montaj ,cc tuşları ve yazılım konusunda ve multimedya ürünleri montajında yardımcı olabilirim.
  7. Tosya'lıyım...Sürekli maçlara gelirim
  8. O ne demek derken?Gauge testinde düğmeler aktif işte..
  9. Gauge menüsünde cc tuşlarına bastığımızda kontorl etmiştim önceden...Fakat sonrasında bir daha kontrol etmedim...
  10. Gauge testinde off düğmesi çalışıyormuş.Diğerleri çalışmıyormuş.Yukarıda yazmısın.O yüzden kontrol etmedim.Maalesef elimde de yok arkadaş yıllık izinde gelsinde Ali beyden alıp deneyelim...
  11. Yok ulaşamadık...Tesisat kontrolü tamam .Herşey normal ama çalışmıyor...
  12. Hemşerim, rampa aşağı gazdan ayağını çektiğinde araç devir saati yükselir,fakat kesinlikle vites büyütmez.Ben buna çözüm olarak rampa aşağı hızlanmak istersem manuel seçeneğini kullanıyorum.Mesela Çuha doruğundan aşağı inerken ayağını gazdan al araç bağırmaya başlar ama salmaz çünkü kompresör sağlamsa bırakmaz aracı.
  13. 2007 Focus CVT TDCİ aracım var.Aracımda vuruntu başladı.Artık o kadar çok belli ediyordu araçtaki herkes rahatsız oluyor.Sorun sabit hızda olsa da,hızlanma sürecinde de olsa da gaz basılıyken mevcut olup,ayak gazdan çekili yapmıyor.Sanki torpido,şanzıman çıkacak yerinden.Artık sık yapmaya başladı.Gittiğim ustalar,şanzıman arızası koydular.Ama sadece bir iki tane arıza tespit cihazı(üniversal olanlar)aşağıdaki arızayı verdi. Acaba son ustanın yol testinde söylediği eksantrik mil sensörü arızasını doğrular nitelikte çıkan fotoğraftaki arıza kodu doğru olabilir mi?Zira en yakın servis 130 km de.Ama çekiciyle gitmesi gerekli çünkü anlık ,aşırı vuruntu yapıyor.
  14. Emrullah bey kusura bakmayın birkaç gündür kontrol edemedim siteyi...Bünyamin kardeş anlatmış.Aynen dediğini uygulayın.
  15. Yakup bey çalışıyordu..2 ay çalıştı.Pin girişlerini falan kontrol ettim sıkıntı yok ...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.