Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus II Hız Sabitleme Montajı

Featured Replies

• Yanıt 346
  • Görüntüleme 123,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Göler
    Mehmet Göler

Aslında forum içerisinde sorunun çözümü var ancak anlatım yetersizliğinden bir türlü çözememiştim.Şimdi aşama aşama anlatayım. Tuş takımı ve direksiyonun altındaki soketten gem modülüne tesisat çekme

• Hüseyin Altuntaş
    Hüseyin Altuntaş

30 dolara aldığım hız sabitleyici düğmelerini monte ettim. Mükemmel çalışıyor. Hafta sonu 700 km yol yaptım. Bu kadar az maliyetli olan bir özelliğin bu araçlarda standart olmamasına şaşıyorum. Bilgi

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Yapılmayan işlem yoktur yapamayan usta vardır Yetkili servis elemanlarında ustalık %20 den fazla değil.. Onlar monte/demonte adamı Arızalıyı söker sağlamı takar faturayı keser yollar

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Diğer fotolarım ekran görüntülerde olsaydı iyiydi ama neyse bu gecelik yeter...

Yanıtlama zamanı:

gem müdülünden çekilen kabloda ön taraftaki pinlerde soldan 2.pine direksiyondan gelen +12 Volt bağlanmalı arka taraftaki pinlere ise sağdan 7 pine - ucu bağlanmalı.Şekilde ok yönünde gösterildiği gibi kaba bir tabirle değil.Zaten okun ucu nerde tam belli değil.Gem modülü yüklenmesinde hız seçimini manuel yapıyoruz.Fakat pcm yüklemesinde hız otomatik seçiliyor.Detaylar var.Mesela hiç kimse pcm veya başka bir yüklemeden bahsetmemiş.Hatta ve hatta bu işi yapmak isteyenlere başta kontrol olmak tüm adımları teker teker anlatalım.

süper anlatım olmuş. ellerine sağlık cengiz hocam.

bu değerli bilgileri word'e kopyaladım  :)

:claps:  hayırlı olsun  :sofeer:

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Cengiz Bey eline sağlık. 2008 öncesine takıp çalıştırabilen tek seni biliyorum hayırlı olsun. Ben 2008 sonrası kasaya takıyorum. Gem'e kablo çekme ihtiyacım olmadı şimdiye kadar. Sizden gem aktif etmeyi öğrenmem çok faydalı olacak.Zira aldığım paranın 3 te 1 ini sevse veriyorum :S

Ali Cehri tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Cengiz Bey eline sağlık. 2008 öncesine takıp çalıştırabilen tek seni biliyorum hayırlı olsun. Ben 2008 sonrası kasaya takıyorum. Gem'e kablo çekme ihtiyacım olmadı şimdiye kadar. Sizden gem aktif etmeyi öğrenmem çok faydalı olacak.Zira aldığım paranın 3 te 1 ini sevse veriyorum :S

Ali bey ,sağolun...Yardımcı olurum seve seve...

Yanıtlama zamanı:

Bu  arada elimde CC kontrol düğmelerinden adetli mevcut. isteyen olursa aylarca kargo beklemesine gerek yok. Denenmiş ürün gönderirim

Yanıtlama zamanı:

Ali bey bugün işyerimden arkadaşın aracına taktık.2009 Trend fakat pcm'de VID block hatası veriyor.Yedeğinde bin dosyası varmı?

Cengiz Kasap tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

malesef Hİç Yedek Almadım Cengiz bey. Serviste aktif ettirdiğimden. 

Yanıtlama zamanı:

mrb cengiz hocam, iş güç derken sonunda dün bende cc tuş kiti siparişi verdim, gelince anlatımlarınıza göre kendim takacam inşallah, sormak istediğim elm327 cihazın kablolu modeli var linkte göründüğü gibi http://urun.gittigid...lm327-164997326
bu cihaz işimi görür mü?
ayrıca bazı resimleri yükleyemedim demiştiniz cengiz hocam anlatımlarında (elmconfig program görüntüleri olması lazım), onları ekleyebilir misin?

Yanıtlama zamanı:

Aklıma gelmişken tuşları direksiyona takarken bi zorluğu var mı, kesme biçme işlemi var mı cengiz hocam, resimlerde gördüğüme göre sol tuşu takmadan önce direksiyonda takılacak yeri kesme işlemi olmuş biraz.

Yanıtlama zamanı:

Aklıma gelmişken tuşları direksiyona takarken bi zorluğu var mı, kesme biçme işlemi var mı cengiz hocam, resimlerde gördüğüme göre sol tuşu takmadan önce direksiyonda takılacak yeri kesme işlemi olmuş biraz.

Kesme işlemi yapıyoruz.Her iki tarafta da işlem yapılması gerekli.Fakat maket bıçağı işinizi görür.Üst kısımlar da özenti gereksiz,ama alt tarafta biraz hassaslık gerekli...Kestikten sonra düğmelere ikişer adet vida atılıyor.Kutu içeriğinde vidası var zaten...Arkadaşın aracında montaj toplamda 1 saatimi aldı.Yani işlem basit...

E-mailinizi verirseniz resimleri (elmconfig program görüntüleri) yarın atabilirim...Fakat bilgisayarınız windows 8 işletim sistemine sahipse usb tanımıyor.İşlemi win 7 ile yapmalısınız.

Yanıtlama zamanı:

E-mailinizi verirseniz resimleri (elmconfig program görüntüleri) yarın atabilirim...Fakat bilgisayarınız windows 8 işletim sistemine sahipse usb tanımıyor.İşlemi win 7 ile yapmalısınız.

o sizdeki elm ile ilgili bir durum olabilir. genelde win7 driverları win8dede çalışır gerçi. Win 8le devam etmek istiyosanız farklı driver deneyin. 

Yanıtlama zamanı:

Yok Ozan bey prolific usb sıkıntı çıkartıyor.Uyumluluk modu ile de denedim.Zira bilgisayar sizin gibi mühendis düzeyinde olmasa daileri düzeyde sayılır.Win 7 sorun çıkarmadı.Elmconfig 0.2.16 kullandım.

Yanıtlama zamanı:

sağol cengiz hocam. bilgisayarım windows 7 neyseki. mail adresimi mesaj olarak gönderdim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.