Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus II Hız Sabitleme Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Mavi uzun gem soketi mevcut ama beyaz ve k.rengi pinlerin yeri boş oraya giren pinler bir sokete bağlanmalı diğer türlü de olur ama sağlam olmayabilir pin ve kablo birbirine temas eder sadece kenetlenmezler gibime geliyor.

• Yanıt 346
  • Görüntüleme 123,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Göler
    Mehmet Göler

Aslında forum içerisinde sorunun çözümü var ancak anlatım yetersizliğinden bir türlü çözememiştim.Şimdi aşama aşama anlatayım. Tuş takımı ve direksiyonun altındaki soketten gem modülüne tesisat çekme

• Hüseyin Altuntaş
    Hüseyin Altuntaş

30 dolara aldığım hız sabitleyici düğmelerini monte ettim. Mükemmel çalışıyor. Hafta sonu 700 km yol yaptım. Bu kadar az maliyetli olan bir özelliğin bu araçlarda standart olmamasına şaşıyorum. Bilgi

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Yapılmayan işlem yoktur yapamayan usta vardır Yetkili servis elemanlarında ustalık %20 den fazla değil.. Onlar monte/demonte adamı Arızalıyı söker sağlamı takar faturayı keser yollar

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar dugme ve program 200 maloldu yeni yaptirdim daha 20.06.2016 da

ford cikmacida 100 dugme eger direksiyon istiyorsaniz 400 istiyor

40 km hiza ulasinca devreye giriyor

Benim arac 2007 tdci cvt alt yapi komple hazirdi aldigim dugmeleri kendi direksiyonuma montaj yaptim 2 kabloyu da sitedeki bilgilerden faydalanarak pimleri dogru yere taktim ve proglamlayan ustaya gittim 5 dk da proglamladi ve sistem aktif hale geldi.su an hem otomatik hemde cc control keyfini bir arada yasiyorum. Yaptirdigim yerin numarasini isteyen arkadasa verebilirim.bana ulasin yeter.

Yakup Çağatay tarafından düzenlendi
Cep silindi.

Yanıtlama zamanı:

Evet 40 km de devreye giriyor

Yetkili servis benim arabada 2 saat ugrasti yapamadi

Yanıtlama zamanı:

Elm ve tesisat için yardımcı olabilecek arkadaş bi telefonunu bana pm atabilir mi ?

Yanıtlama zamanı:

Tuşlar geldi montajı yaptım ama PCM modülünden etkinleştirme işleminde yazdırmaya çalıştığım zaman bu hatayı veriyor bir türlü beceremedim

there is non-empty VID block found in the PCM. To write a new VID-block module reprogramming must be performed first

Yanıtlama zamanı:

Aynen.

VID block hatası için bu sayfadan hangisini indirmek gerekli acaba http://civil.iffc.ru/ELMConfig/pcm_frw.htm benim araç 1,6L 115ps büyük ihtimale  SIM29  yazan yerdekilerden ama oksijen sensörü 4 ve 2 diye iki grup var 

Fatih Süleyman Özdemir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Son attığım şekilde değilmiş olay elm config den pcm modülünün yedeğini alıyorsunuz sonra aldığınız yedeği geri yüklüyorsunuz yüklemeden önce VID Block ile ilgili soru soruyor ona no yada hayır diyorsunuz işlem bitince artık hata vermiyor yani aynı dosyayı VID Block olayı olmadan geri yüklüyorsunuz 

Bu işlem biraz zaman alıyor en azından bir buçuk saatlik şarjı olsun bilgisayarın normalde yarım saatte bitti benim ama 

Yanıtlama zamanı:

http://tr.aliexpress.com/item/New-Car-Speed-Control-Switch-Cruise-Control-System-Kit-for-Ford-Focus-st-2-2005-2007/32578132324.html

Benim aldığım link burda tesisat kablosu eksikti o da paketten çıktı hem sağlam hem orjinale yakın birşey oldu tavsiye ederim.

Yanıtlama zamanı:

Ftdi olan driver yüklenecek http://www.ftdichip.com/Drivers/VCP.htm aşağıda windows için 32 bit yada 64 bit olanı indirip yüklemen gerek bunu yüklemeden önce bilgisayarım sağ tık özellikler ordan aygıt yöneticisi ordan com lu bişeydi tam hatırlamıyorum o sekmenin altında cihaz olacak ona sağ tıkla kaldır de kaldırırken de ürün driver dosyalarını sil gibi bişey vardı onu da işaretle sonra verdiğim yerden indirirsin bir de hangi program kullandın bende fds hiç çalışması elm config den yaptım herşeyi fordscan da çalışıyor 

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
On ‎30‎.‎12‎.‎2015 at 09:24, Bünyamin Tosun said:

arkadaşlar  swich montajı yapılmış elm cihazı ihtiyacı olanlar bana mesaj yoluyla ulaşabilir. 

Bünyamin kardeşim yeni üyeyim dolayısı ile mesaj gönderemiyorum sen bana telefonunu mesaj olarak atsan olurmu bana modifiyeli yani anahtar takılmış elm327 lazım. Moderatörlerden de özür diliyorum.

Yanıtlama zamanı:

Uzun süre önce sizler dolayısıyla heves edip aldığım cc yi takmayı düşünüyorum.

Şu el değiştiren elm327 kimde ise söylesin =) Sıra bize de geldi sanırım.

Yanıtlama zamanı:

herkese selam...

haluk bey ankarada çıkma düğme nerede bulabiliriz.. adres veya tel var mı

Yeni üyeyim özel mesaj atamıyorum, kusura bakmayın...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.