Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'e En Çok Yakışan Jant Modelleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kormetal'in Ford uyumlu ürettiği jant demek herhalde daha doğru Ford fabrika çıkışı bu jantları takmadığı için.

Orijinal jantlar zaten 7 x 16 ve ET50, yani uyum sorunu olmayacaktır. Fiyat nedir?

Orjinalde 7x16 ise ofset sıkıntısıda olmaz o zaman

takımına 700 TL fiyat aldım

Verdiğim linkteki bayii telefon ile aradım. Elinde olmadığını ve yeni ürün olduğunu öğrendim. 600TL fiyat verdi

4-5 senelik hesaba girmem ben olsam :)  senin bileceğin iş :)

Bundan önceki arabama 13 sene bindiğimi düşünerek böyle konuştum. Allah kaza bela vermezse buna da 8-10 sene binerim sanırım

• Yanıt 1,8k
  • Görüntüleme 414k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Yeni jant ağırlığı... Eski jant ağırlığı.... Yeni lastik ağırlığı.... Eski lastik ağırlığı.... Yeni jant ve lastik nitrojen dolu ağırlığı... Eski jant ve lastik

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Foto ölmüş

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

bence de kışlıklar için ayrı jant almak mantıklı hem jant lastik deforme olmuyor(senede 2 kere yapılan işten ne kadar deforme olur ayrı konu ama sökme takma sırasında makinanın jantı çizme ihtimali var) hemde söküp takması pratik hale geliyor, ben krikoyuda matkapla çalışacak hale getirdim evin önünde kendim değiştiriyorum. Orjinal saç jant aldım, bütçe uygun olduktan sonra replika alaşım jantta gayet uygun.

Yanıtlama zamanı:

Dediğim jantları taktırdım. Yakıştığını düşünüyorum. Tabii göreceli bir durum :)

c4ly.jpg

Yanıtlama zamanı:

Dediğim jantları taktırdım. Yakıştığını düşünüyorum. Tabii göreceli bir durum :)

c4ly.jpg

Yakışmış maşallah :nazar: güle güle kirletin

Yanıtlama zamanı:

c4ly.jpg

Jantlar guzel. Ama bunun 18 ini gorunce bunlarin kucuk kaldigini anliyorsun. Ve on sekizler daha guzel gorundugu icin bunlar sanki o kadar da yakismamis algisina neden oluyor. 18 incini hic gormemis olsak bu gun bir cok f3 un altinda bu jantlardan olabilirdi.

Yanıtlama zamanı:

Neredeyse 108 sayfanın tamamını okudum fakat içime şu s-max jantları kadar sinen işte budur! diyebileceğim bir jant modeli bulamadım kendime göre. Önümüzdeki 1 aylık zaman dilimi içinde bu hayalimi gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Şimdiden kendimce shopla(paintle  :kıhkıh: ) bu jantı bizim focusa kondurdum sizlerinde fikrini almak istiyorum nasıl durduğu konusunda. Ayrıca uyar mı bizim araçlara,uyarsa görüntü artışının yanında kayıplarımız ne olur ve lastikler içinde ne tür bir değişikliğe gidilmesi gerekir gibi sorularımıda cevaplarsanız sevinirim. İşte resimler, öncelikle s-max jantı sonrada shopla focusa uyarlanmış hali..

cgtf.png

cjth.png

Yanıtlama zamanı:

Biraz da aracı düşürürseniz gayet güzel olacaktır. Tabi bunun yanında hem yay takıldığından hemde ince yanak lastik olduğundan konfor azalacaktır. Ama bence değer.

Yanıtlama zamanı:

Yayla birlikte olursa bence olur :) yoksa bu haliyle sırıtır sanki :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Jant + lastik 1.500-2.000 TL arası tutacak diye tahmin ediyorum aşağı yukarı buna yay ücretinide katarsak şu an için altından kalkamam. Şöyle olabilir 1-2 ay yaysız kullandıktan sonra yay işine girebilirim hem o sırada gerçekten gerekli mi yoksa yaysızda hoş gözüküyor mu buda ortaya çıkar,bakalım ama genel kanı yakışacağı yönünde sanırım teşekkürler fikirleriniz için  :)  ufaktan ufaktan başlayayım ozaman bende jantı aramaya

Yanıtlama zamanı:

Çok mantıklı :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Jant + lastik 1.500-2.000 TL arası tutacak diye tahmin ediyorum aşağı yukarı buna yay ücretinide katarsak şu an için altından kalkamam. Şöyle olabilir 1-2 ay yaysız kullandıktan sonra yay işine girebilirim hem o sırada gerçekten gerekli mi yoksa yaysızda hoş gözüküyor mu buda ortaya çıkar,bakalım ama genel kanı yakışacağı yönünde sanırım teşekkürler fikirleriniz için :) ufaktan ufaktan başlayayım ozaman bende jantı aramaya

Ben göremedim ama kaç inç jant düşünüyorsunuz.? Bana 18 jant takmayinca verilen para yazık geliyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.