Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.0 Ecoboost Yağ Seviyesi Ve Motorda Değişmesi Gereken Hortum

Featured Replies

Solved by Kaan Yagizer

Yanıtlama zamanı:

bugün hortum ve yedek kap garantiden değiştirildi, garantisi bitenlerden para alıyorlar mı bilmem, 

• Yanıt 240
  • Görüntüleme 79,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

O gol'ü ilk yiyenlerden biriyiz,belki de birincisiyiz. Basit bir soğutma sistemi borusu yüzünden güzelim motoru yaktık bitirdik.   Teşhis raporundan aynen copy/paste yapıyorum " Silindirlerd

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Geçmiş olsun...   Oldu ki biz kaçırdık, siz kaçırdınız, atladık, uyuduk ... o zaman ne oluyor?  Şöyle ...   Diyelim ki malzeme hatasından dolayı motorunuzu -pişirdik- aracı servise götürüyor (yetk

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

... izninizle araya gireyim.   Öncelikle Cem Boneval'a katılıyorum. Ford-Avrupa'nın soğutma borusu değişimi ile ilgili TSB yayınlaması bence de gerekirdi. Üstelik ülkemizde yeni yayılmaya başlayan 1

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

bugün hortum ve yedek kap garantiden değiştirildi, garantisi bitenlerden para alıyorlar mı bilmem, 

Ben uğraşmadım verdim, şanzıman yağı değişimi, hortum değişimi, yedek su kabı değişimi, lastik onarımı işçilik dahil 175 TL.

Yanıtlama zamanı:

Ben uğraşmadım verdim, şanzıman yağı değişimi, hortum değişimi, yedek su kabı değişimi, lastik onarımı işçilik dahil 175 TL.

cem abi direk kendileri dahil etti benim bir talebim olmadı; aslında benim 3 yıllık garantim bitti, 2 yıllık uzatma almış idim, ayni seansta sol aks körüğünde yağ kaçağı vardı o da garantiden değişim yapıldı yaklaşık maliyet 500tl idi ben 120 tl ödedim :)  :claps:

Yanıtlama zamanı:

Biraz evvel servisten aradılar.Otosan tarafından ecoboost motorların hortumlarında yenilemeye gidilmiş.(Zaten biliyorum) Cumartesiye gitcem değiştircem.Fakat benimki zaten yeni tip hortum.Anlamadım yinede değişecek mi acaba?.Bir de kafama takılan şu 1.0 motorlar için diye biliyordum değişim.Hatta 1.6 ecoboost sahibi arkadaşımın ücretle değiştirdiler.Acaba genel ecoboost motorlara mı yayıldı?

Yanıtlama zamanı:

Biraz evvel servisten aradılar.Otosan tarafından ecoboost motorların hortumlarında yenilemeye gidilmiş.(Zaten biliyorum) Cumartesiye gitcem değiştircem.Fakat benimki zaten yeni tip hortum.Anlamadım yinede değişecek mi acaba?.Bir de kafama takılan şu 1.0 motorlar için diye biliyordum değişim.Hatta 1.6 ecoboost sahibi arkadaşımın ücretle değiştirdiler.Acaba genel ecoboost motorlara mı yayıldı?

Sadece 1.0 için az önce sordum bende servisteyken

Yanıtlama zamanı:

değişim yapıldı.. su kabından, motorun sağında giren yere kadar, uzunca bir hortum takımı..

Yanıtlama zamanı:

Kemal 1.6'ya garantiden değiştirtmiş hem de su kabı ile beraber, sayfanın ilk mesajında yazıyor. 

Garanti kapsamı 1.0 için bile olsa 1.6'ların da değiştirtmesini mutlaka öneririm, üstelik onların güncel modelleri de gelmedi, yani bence hepsinde sıkıntı olabilir. 

Yanıtlama zamanı:

Bugün servisteydim. 1,6 eb ler için hortum değişikliği sadece patlak çatlak varsa yapılıyormuş. 1,0 ların hepsini değiştiriyorlar. Benim hortum yeni tip olmasına rağmen yenilediler.

Yanıtlama zamanı:

Benim hortum yeni tip olmasına rağmen yenilediler.

...TSB yayınlanınca servisler direkt olarak "Ben Bilmem Merkez Bilir"  :) havasına girerler, ihtiyaç olsa da, olmasa da hatta araç sahibi özellikle -dokunmayın- dese de onu santim sallamaz, değiştiririz (...veya TSB ne yapmamızı söylüyorsa onu yaparız...nokta)  

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar bu hortum sadece eco lardamı sorunlu  bizim trendlerdeki hortumda değişmesi gereklimi

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar bu hortum sadece eco lardamı sorunlu  bizim trendlerdeki hortumda değişmesi gereklimi

Evet bildiğimiz kadarıyla sadece ecoboostlarda sorun yaşandı.

Yanıtlama zamanı:

Yarın için randevu verdiler bana da hortum için. Gitmişken yazılım güncellemesi talep etsem yaparlar mı acaba? örneğin sinyal lambalarının uyarı sesleri çok yüksek bununla ilgili güncelleme yapılarak sesin kısıldığını okumuştum. ne dersiniz?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.