Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201511 yıl comment_298496 bugün hortum ve yedek kap garantiden değiştirildi, garantisi bitenlerden para alıyorlar mı bilmem, Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201511 yıl comment_298499 bugün hortum ve yedek kap garantiden değiştirildi, garantisi bitenlerden para alıyorlar mı bilmem, Ben uğraşmadım verdim, şanzıman yağı değişimi, hortum değişimi, yedek su kabı değişimi, lastik onarımı işçilik dahil 175 TL. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201511 yıl comment_298503 Ben uğraşmadım verdim, şanzıman yağı değişimi, hortum değişimi, yedek su kabı değişimi, lastik onarımı işçilik dahil 175 TL. cem abi direk kendileri dahil etti benim bir talebim olmadı; aslında benim 3 yıllık garantim bitti, 2 yıllık uzatma almış idim, ayni seansta sol aks körüğünde yağ kaçağı vardı o da garantiden değişim yapıldı yaklaşık maliyet 500tl idi ben 120 tl ödedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201511 yıl comment_298817 Biraz evvel servisten aradılar.Otosan tarafından ecoboost motorların hortumlarında yenilemeye gidilmiş.(Zaten biliyorum) Cumartesiye gitcem değiştircem.Fakat benimki zaten yeni tip hortum.Anlamadım yinede değişecek mi acaba?.Bir de kafama takılan şu 1.0 motorlar için diye biliyordum değişim.Hatta 1.6 ecoboost sahibi arkadaşımın ücretle değiştirdiler.Acaba genel ecoboost motorlara mı yayıldı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201511 yıl comment_298820 Biraz evvel servisten aradılar.Otosan tarafından ecoboost motorların hortumlarında yenilemeye gidilmiş.(Zaten biliyorum) Cumartesiye gitcem değiştircem.Fakat benimki zaten yeni tip hortum.Anlamadım yinede değişecek mi acaba?.Bir de kafama takılan şu 1.0 motorlar için diye biliyordum değişim.Hatta 1.6 ecoboost sahibi arkadaşımın ücretle değiştirdiler.Acaba genel ecoboost motorlara mı yayıldı? Sadece 1.0 için az önce sordum bende servisteyken Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201511 yıl comment_298821 Sadece 1.0 için az önce sordum bende servisteyken Cumartesi sorayım bende bakalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201511 yıl comment_299415 değişim yapıldı.. su kabından, motorun sağında giren yere kadar, uzunca bir hortum takımı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201511 yıl comment_299423 Biraz evvel servisten aradılar.Otosan tarafından ecoboost motorların hortumlarında yenilemeye gidilmiş.(Zaten biliyorum) Cumartesiye gitcem değiştircem.Fakat benimki zaten yeni tip hortum.Anlamadım yinede değişecek mi acaba?.Bir de kafama takılan şu 1.0 motorlar için diye biliyordum değişim.Hatta 1.6 ecoboost sahibi arkadaşımın ücretle değiştirdiler.Acaba genel ecoboost motorlara mı yayıldı? Kemal 1.6'ya garantiden değiştirtmiş hem de su kabı ile beraber, sayfanın ilk mesajında yazıyor. Garanti kapsamı 1.0 için bile olsa 1.6'ların da değiştirtmesini mutlaka öneririm, üstelik onların güncel modelleri de gelmedi, yani bence hepsinde sıkıntı olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201511 yıl comment_299587 Bugün servisteydim. 1,6 eb ler için hortum değişikliği sadece patlak çatlak varsa yapılıyormuş. 1,0 ların hepsini değiştiriyorlar. Benim hortum yeni tip olmasına rağmen yenilediler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201511 yıl comment_299595 1,6 eb ler için hortum değişikliği sadece patlak çatlak varsa yapılıyormuş O zaman iş işten geçmiş olabilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201511 yıl comment_299598 Benim hortum yeni tip olmasına rağmen yenilediler. ...TSB yayınlanınca servisler direkt olarak "Ben Bilmem Merkez Bilir" havasına girerler, ihtiyaç olsa da, olmasa da hatta araç sahibi özellikle -dokunmayın- dese de onu santim sallamaz, değiştiririz (...veya TSB ne yapmamızı söylüyorsa onu yaparız...nokta) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201511 yıl comment_300577 arkadaşlar bu hortum sadece eco lardamı sorunlu bizim trendlerdeki hortumda değişmesi gereklimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201511 yıl comment_300582 arkadaşlar bu hortum sadece eco lardamı sorunlu bizim trendlerdeki hortumda değişmesi gereklimi Evet bildiğimiz kadarıyla sadece ecoboostlarda sorun yaşandı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201511 yıl comment_300583 arkadaşlar bu hortum sadece eco lardamı sorunlu bizim trendlerdeki hortumda değişmesi gereklimi Olsa yazılırdı Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201511 yıl comment_300591 Yarın için randevu verdiler bana da hortum için. Gitmişken yazılım güncellemesi talep etsem yaparlar mı acaba? örneğin sinyal lambalarının uyarı sesleri çok yüksek bununla ilgili güncelleme yapılarak sesin kısıldığını okumuştum. ne dersiniz? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın