Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271081 Cem abi program güncelleme yaptırdın mı hiç? Ben ekranı taktıralı 1 yıl oldu, şu ana kadar bir sorun gözlemlemedim. Hepsinde olacak diye bir kural yok zaten. Bence ucuza aldığımız bu paneller kalite kontrolundan geçmeyen ama yine de kullanılamayacak kadar arızalı olmayan ürünler. Yoksa bu kadar ucuza satılmazdı. İş görmeyecek demek değil, ama ufak tefek azizlikleri olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271084 Hepsinde olacak diye bir kural yok zaten. Bence ucuza aldığımız bu paneller kalite kontrolundan geçmeyen ama yine de kullanılamayacak kadar arızalı olmayan ürünler. Yoksa bu kadar ucuza satılmazdı. İş görmeyecek demek değil, ama ufak tefek azizlikleri olabilir. Mantıklı çünkü servis fiyatı neredeyse 3000 liraydı. Benim panelin camında da hafif bir iz var. Çizik mi tutkal vs mi yapışmış emin değilim. Ama kenarda kaldığı ve arkası siyah bölüme denk geldiği için yakından incelemez iseniz farkedilmiyor. O nedenle hiç çıkartmaya falan uğraşmadım. Belki de bu izden dolayı kalite kontrolü geçememiş olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl Yazar comment_271085 Hala çalışıyordu geldiğimde. Şimdi kontak kapadim hala aynı. Akü kutup başını nasıl söküp takıcam? Anlatabilecek olan var mı ? Şimdi bir teste girip çıktım belki düzelir diye yine yemedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271088 Ozan'a telefon et direkt, detaylı tarif etsin. Şu Ozan-Servet ikilisi her söktükleri şeyin videosunu çekselerdi detaylı bir "Kendin Yap" kısmımız olurdu! Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271097 Akünü kapağı söküp anahtar ile döndüreceksin. Yt'a replace battery Focus yaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl Yazar comment_271103 Akünü kapağı söküp anahtar ile döndüreceksin. Yt'a replace battery Focus yaz Geldim şimdi. Söktüler +yi ekran söndü. Resetleme yapacaklarmış takviye kablosuyla Halloldu Tabi resetlemeyle ortalama yakıt. Ses ayarlarim saat tarih herşey gitti birde camlar için bir kere basarak tamamen inme kalkma bozuldu. Neydi onun kodlamasi aşağı 3 kere yukari 3 kere miydi ? Bilen var mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271122 Kumandadansa dediğin. Arabaya bin kontak aç. Sonra açılmasını istediğin kapının camının düğmesine basılı tut tam açılmış olsa bile 10 sn. Her cam için yap aynısını Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl Yazar comment_271135 Kumandadansa dediğin. Arabaya bin kontak aç. Sonra açılmasını istediğin kapının camının düğmesine basılı tut tam açılmış olsa bile 10 sn. Her cam için yap aynısını Yok hayır abi arabanin içinden suan basılı tutmam gerekiyor en aşağı inmesi için Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl Yazar comment_271150 Kod: Hakkatten dikkatli okumak lazım Suan pek anlamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271216 Yok hayır abi arabanin içinden suan basılı tutmam gerekiyor en aşağı inmesi için aynı şey. sonuna kadar kapat biraz basılı tut indir kapat basılı tut olana kadar yap Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20197 yıl comment_494866 Merhaba ford ailesi aracım 2011 focus 3 dizel manuel makyajlı kasa. bit kac gündür arabayı ilk açtığımda kapılar açılıyor (Anahtarsız çalıştırma) marşa bastığımda arabada tık yok Anahtar tespit edilemedi uyarısı veriyor. Sonra kumanda devre dışı kalıyor açılan kapılar kapanmıyor. Tekrar tekrar deniyorum araba canı isterse çalışıyor. Çalıştığında ise arada anahtar aracın içinde değil uyarısı alıyorum. Ilk olarak elektrikçi çağırdım tek seferde çalıştı. Daha sonra sağlam bir anahtarcı ile görüştüm piller değişti sorun anahtarlarda değil. Bu kasada böyle bir sorun görmediklerini söyledi. Sanırım ben seçilmiş kişiyim ? ne yapmalıyım böyle bişey yaşayan var mı? Şubat 1, 20197 yıl Rıdvan Tuna tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20197 yıl comment_494881 10 saat önce, Rıdvan Tuna yazdı: Merhaba ford ailesi aracım 2011 focus 3 dizel manuel makyajlı kasa. bit kac gündür arabayı ilk açtığımda kapılar açılıyor (Anahtarsız çalıştırma) marşa bastığımda arabada tık yok Anahtar tespit edilemedi uyarısı veriyor. Sonra kumanda devre dışı kalıyor açılan kapılar kapanmıyor. Tekrar tekrar deniyorum araba canı isterse çalışıyor. Çalıştığında ise arada anahtar aracın içinde değil uyarısı alıyorum. Ilk olarak elektrikçi çağırdım tek seferde çalıştı. Daha sonra sağlam bir anahtarcı ile görüştüm piller değişti sorun anahtarlarda değil. Bu kasada böyle bir sorun görmediklerini söyledi. Sanırım ben seçilmiş kişiyim ? ne yapmalıyım böyle bişey yaşayan var mı? Aküyü ölçtürün nazlanmaya başlamış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20197 yıl comment_494889 12 saat önce, Rıdvan Tuna yazdı: Merhaba ford ailesi aracım 2011 focus 3 dizel manuel makyajlı kasa. bit kac gündür arabayı ilk açtığımda kapılar açılıyor (Anahtarsız çalıştırma) marşa bastığımda arabada tık yok Anahtar tespit edilemedi uyarısı veriyor. Sonra kumanda devre dışı kalıyor açılan kapılar kapanmıyor. Tekrar tekrar deniyorum araba canı isterse çalışıyor. Çalıştığında ise arada anahtar aracın içinde değil uyarısı alıyorum. Ilk olarak elektrikçi çağırdım tek seferde çalıştı. Daha sonra sağlam bir anahtarcı ile görüştüm piller değişti sorun anahtarlarda değil. Bu kasada böyle bir sorun görmediklerini söyledi. Sanırım ben seçilmiş kişiyim ? ne yapmalıyım böyle bişey yaşayan var mı? focus 3 2011 ve makyajlı.. makyajlı değildir neyse aküdür hiç değişmediyse.. benim ki 5 senede bitti sizinki çok bile gitmiş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın