Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Akü Biter Mi ? Niye Yapar ? Anahtar Tespit Edilemedi

Featured Replies

• Yanıt 40
  • Görüntüleme 12,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sabri bugün hiç gitme aracın yanına anlasın hatasını[emoji2][emoji2][emoji2]

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Geldim şimdi. Söktüler +yi ekran söndü. Resetleme yapacaklarmış takviye kablosuyla Halloldu Tabi resetlemeyle ortalama yakıt. Ses ayarlarim saat tarih herşey gitti birde camlar için bir kere bas

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Eto biter, akü bitmez.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Cem abi program güncelleme yaptırdın mı hiç? Ben ekranı taktıralı 1 yıl oldu, şu ana kadar bir sorun gözlemlemedim.

Hepsinde olacak diye bir kural yok zaten.

Bence ucuza aldığımız bu paneller kalite kontrolundan geçmeyen ama yine de kullanılamayacak kadar arızalı olmayan ürünler. 

Yoksa bu kadar ucuza satılmazdı.

İş görmeyecek demek değil, ama ufak tefek azizlikleri olabilir. 

Yanıtlama zamanı:

Hepsinde olacak diye bir kural yok zaten.

Bence ucuza aldığımız bu paneller kalite kontrolundan geçmeyen ama yine de kullanılamayacak kadar arızalı olmayan ürünler. 

Yoksa bu kadar ucuza satılmazdı.

İş görmeyecek demek değil, ama ufak tefek azizlikleri olabilir. 

Mantıklı çünkü servis fiyatı neredeyse 3000 liraydı. Benim panelin camında da hafif bir iz var. Çizik mi tutkal vs mi yapışmış emin değilim. Ama kenarda kaldığı ve arkası siyah bölüme denk geldiği için yakından incelemez iseniz farkedilmiyor. O nedenle hiç çıkartmaya falan uğraşmadım. Belki de bu izden dolayı kalite kontrolü geçememiş olabilir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hala çalışıyordu geldiğimde. Şimdi kontak kapadim hala aynı.

Akü kutup başını nasıl söküp takıcam? Anlatabilecek olan var mı ?

ed8e7724535011ebeaab1d00f7a1833f.jpg

Şimdi bir teste girip çıktım belki düzelir diye yine yemedi :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Akünü kapağı söküp anahtar ile döndüreceksin.

Yt'a replace battery Focus yaz :)

Geldim şimdi. Söktüler +yi ekran söndü. Resetleme yapacaklarmış takviye kablosuyla

Halloldu :yeah:

0f052b120aa855aa827b4dced5602c2d.jpg

Tabi resetlemeyle ortalama yakıt. Ses ayarlarim saat tarih herşey gitti birde camlar için bir kere basarak tamamen inme kalkma bozuldu. Neydi onun kodlamasi aşağı 3 kere yukari 3 kere miydi ? Bilen var mi

Yanıtlama zamanı:

Kumandadansa dediğin. Arabaya bin kontak aç. Sonra açılmasını istediğin kapının camının düğmesine basılı tut tam açılmış olsa bile 10 sn. Her cam için yap aynısını

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kumandadansa dediğin. Arabaya bin kontak aç. Sonra açılmasını istediğin kapının camının düğmesine basılı tut tam açılmış olsa bile 10 sn. Her cam için yap aynısını

Yok hayır abi arabanin içinden suan basılı tutmam gerekiyor en aşağı inmesi için
  • 4 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba ford ailesi

aracım 2011 focus 3 dizel manuel makyajlı kasa.

bit kac gündür arabayı ilk açtığımda kapılar açılıyor (Anahtarsız çalıştırma) marşa bastığımda arabada tık yok Anahtar tespit edilemedi uyarısı veriyor. Sonra kumanda devre dışı kalıyor açılan kapılar kapanmıyor. Tekrar tekrar deniyorum araba canı isterse çalışıyor. Çalıştığında ise arada anahtar aracın içinde değil uyarısı alıyorum. Ilk olarak elektrikçi çağırdım tek seferde çalıştı. Daha sonra sağlam bir anahtarcı ile görüştüm piller değişti sorun anahtarlarda değil. Bu kasada böyle bir sorun görmediklerini söyledi. Sanırım ben seçilmiş kişiyim ?  ne yapmalıyım böyle bişey yaşayan var mı? 

Rıdvan Tuna tarafından düzenlendi

• Yakup Ç. A., başlığı Akü Biter Mi ? Niye Yapar ? Anahtar Tespit Edilemedi olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Rıdvan Tuna yazdı:

Merhaba ford ailesi

bit kac gündür arabayı ilk açtığımda kapılar açılıyor (Anahtarsız çalıştırma) marşa bastığımda arabada tık yok Anahtar tespit edilemedi uyarısı veriyor. Sonra kumanda devre dışı kalıyor açılan kapılar kapanmıyor. Tekrar tekrar deniyorum araba canı isterse çalışıyor. Çalıştığında ise arada anahtar aracın içinde değil uyarısı alıyorum. Ilk olarak elektrikçi çağırdım tek seferde çalıştı. Daha sonra sağlam bir anahtarcı ile görüştüm piller değişti sorun anahtarlarda değil. Bu kasada böyle bir sorun görmediklerini söyledi. Sanırım ben seçilmiş kişiyim ?  ne yapmalıyım böyle bişey yaşayan var mı? 

Aküyü ölçtürün nazlanmaya başlamış. 

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Rıdvan Tuna yazdı:

Merhaba ford ailesi

focus 3 2011 ve makyajlı.. makyajlı değildir neyse aküdür hiç değişmediyse.. benim ki 5 senede bitti sizinki çok bile gitmiş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.