Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20197 yıl comment_494890 15 dakika önce, Mehmet Demir yazdı: focus 3 2011 ve makyajlı.. makyajlı değildir neyse aküdür hiç değişmediyse.. benim ki 5 senede bitti sizinki çok bile gitmiş Eski aracım Focus 1’in fabrikada takılan motorcraft aküsü tam 9.5 yıl gitmişti. Şu an Focus 3 2012 var üzerinde halen Ford logolu orjinal aküsü duruyor. Şubat 2, 20197 yıl Koray Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 20197 yıl comment_496396 Merhaba sorunla hâlâ uğraşıyorum ford yetkili servisine gittim. 6 gün herhangi bir problem yaşamadım sonra tekrar yaptı tekrar gittim bu sefer arac 5 veya 6 gün serviste kaldı her denemede çalıştığını söylediler. Aracı aldım 2 gündür sorun yoktu bugün tekrar çalışmıyor 2 dk sonra çalışıyor durumlar karışık Bilgisayara bağladıklarında beyinde hata kodu olmadığını söylediler Şubat 21, 20197 yıl Rıdvan Tuna tarafından düzenlendi Ekleme Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 20197 yıl comment_496399 Araç içi antenler anahtar pili immo kontrol edilmeli öncelikle Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 20197 yıl comment_496424 7 saat önce, Berke A. yazdı: Araç içi antenler anahtar pili immo kontrol edilmeli öncelikle Anahtar pilleri anahtar devreleri immobilizer ustasinda Antenler serviste kontrol edildi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 20197 yıl comment_496429 Anahtarı kontağa yakın hatta kontak anahtarı yuvasının kapağını açıp anahtarı yuvaya takıp deneyin. Tanıması lazım bu şekilde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 20197 yıl comment_496433 1 saat önce, Alper Sakallı yazdı: Anahtarı kontağa yakın hatta kontak anahtarı yuvasının kapağını açıp anahtarı yuvaya takıp deneyin. Tanıması lazım bu şekilde. Onu da defalarca denedim o yuvayı da araştırdım kumandanin pili bittiğinde o yuva manyetik alan oluşturuyor ve arabanın çalışmasını sağlıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20197 yıl comment_496438 Anten kablolarından biri kopuk dahi olsa o hatayı verir . Sizin probleminiz anten kablolarından birinde oluşan kopukluk . 3u birbirine bağlıdır 1i dahi köpük olsa o hatayı alırsınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20197 yıl comment_496441 8 dakika önce, Berke A. yazdı: Anten kablolarından biri kopuk dahi olsa o hatayı verir . Sizin probleminiz anten kablolarından birinde oluşan kopukluk . 3u birbirine bağlıdır 1i dahi köpük olsa o hatayı alırsınız Ilk servise gittigimde kopukluk var onardık dediler fakat arıza devam etti tekrar 3. Kez gidicem sanırım gelismeleri burdan sizinle paylaşıcam Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20197 yıl comment_496476 Akü ölçümü yaptırdım akü sağlam. Yarın servisten randevu aldım bakalım oraya gittiğimde arızaya geçmiyor inşallah yarın arıza verir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 20197 yıl comment_497123 Aramaya üşendim ama, bir ara sanki forumda konuşulmuştu; Kablonun biri emniyet kemeri vidasının altında mı ezilmiş, koltuk minderinin geçtiği demirin orada mı ezilmiş bi kablo ezilmesi, katlanması gibi bişey vardı Şahsuvaroğlunda bir araçta tespit edilen. Hatta tespit eilene kadar önce baya bi yeri sökülüp takılmıştı falan. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın