Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2015 Makyajlı Yeni Ford C-Max Fotoğrafları Ve Detayları

Featured Replies

• Yanıt 54
  • Görüntüleme 64,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Canlı vatandaş çekimleri daha fazla hoşuma gitti sanırım yollarda çok şık olacak, n'olur beyaz almayın şunları   Yurt dışında lansman var, darısı başımıza            

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Trend 1,5 Dizel PS alınır (Beyaz renk) güle-güle binilir, benim de araba değiştirme zamanım da geldi sayılır  (..aslında benim değil de Hanımın...) anlayacağınız tek gözümü kısarak bakıyorum C-Max'e,

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

+1   ...bu arada CD yükleme ağzını yukarı almışlar ... değişik olmuş.     ...ve de İSMİ LAZIM DEĞİL AMA SİZ KİMİ KASTETTİĞİMİ ANLADINIZ! ... duymasın ... kuZu 17" Jant ile geliyor.     mu

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

(dayaklık Ford)

+1

...bu arada CD yükleme ağzını yukarı almışlar ... değişik olmuş.

CMAX%2011.jpg

...ve de İSMİ LAZIM DEĞİL AMA SİZ KİMİ KASTETTİĞİMİ ANLADINIZ! :) ... duymasın ... kuZu 17" Jant ile geliyor.

CMAX%2012.jpg

muHAHAHAHA :naughty:  

resimlere bakarken fark ettim ... komple grill ve stop resmi çekmemişim. Halbuki onlar da elden geçti ... pardon ya, pardon  :)

yeni tip stop grubu ...

CMAX%2013.jpg

grill ve havalandırma

CMAX%2014.jpg

Yanıtlama zamanı:

Cuma sabahı servisteyim Kaan abi. Showroom'u da kesin ziyaret edeceğim :)

Yanıtlama zamanı:

Cuma sabahı servisteyim Kaan abi. Showroom'u da kesin ziyaret edeceğim

...zaten geçen gün çok sessiz kaçtın gittin dostum, beklerim ...  

Yanıtlama zamanı:

geldim abi ismim lazım değil ama ben burdayım :) güzel olmuş, ne zaman alıyorsun kendine bi tane :) jantlarını sökerim :)

Yanıtlama zamanı:

...zaten geçen gün çok sessiz kaçtın gittin dostum, beklerim ...  

Bir ara bakındım ama oda boştu. Ben de biraz geç kalmıştım, hızlıca uzaklaştım :)

Yanıtlama zamanı:

Farlar konusunda Yakup Çağatay'a katılıyorum. Yine bir Ford klasiği demeden edemiyorum. Karartma olması gerekirdi. Cd yüklemenin ise torpidoda olması daha mantıklı. 

Yanıtlama zamanı:

Yeni C-max ülkemize hayırlı olsun.. Sanırım otomatik dizel henüz gelmedi c-max e. bir de 5 kapılı versiyonda arka kol dayama ve farklı renkte döşeme yok?  Cam tavan da açılmıyor sanırım? umarım focus a göre arasında çok fiyat farkı olmaz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yeni C-max ülkemize hayırlı olsun.. Sanırım otomatik dizel henüz gelmedi c-max e. bir de 5 kapılı versiyonda arka kol dayama ve farklı renkte döşeme yok?  Cam tavan da açılmıyor sanırım? umarım focus a göre arasında çok fiyat farkı olmaz.

Buraya bakarsanız belki cevapların bir kısmı çıkar. :)

Yanıtlama zamanı:

Buraya bakarsanız belki cevapların bir kısmı çıkar. :)

Anladığım kadarıyla hiç biri yok. Arka kol dayama ve cam tavan açılır olsa iyi olurmuş ama olan donanımlar da yabana atılacak veya gereksiz denecek cinsten değil. :) 

Yanıtlama zamanı:

...çoğunda var(dır) herhalde... gene de gitmeden önce alo demekte bence yarar var.

En yakın bayinize telefon açarak öğrenebilirsiniz, biz nasıl bilelim güzel kardeşim :)

Teşekkürler.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.