Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201511 yıl Yazar comment_308443 Ve araç Titanium sanırım ama x paket yok. Farları niye siyah yapmamış bunlar. (dayaklık Ford) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201511 yıl comment_308444 (dayaklık Ford) +1 ...bu arada CD yükleme ağzını yukarı almışlar ... değişik olmuş. ...ve de İSMİ LAZIM DEĞİL AMA SİZ KİMİ KASTETTİĞİMİ ANLADINIZ! ... duymasın ... kuZu 17" Jant ile geliyor. muHAHAHAHA resimlere bakarken fark ettim ... komple grill ve stop resmi çekmemişim. Halbuki onlar da elden geçti ... pardon ya, pardon yeni tip stop grubu ... grill ve havalandırma Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201511 yıl comment_308461 Cuma sabahı servisteyim Kaan abi. Showroom'u da kesin ziyaret edeceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201511 yıl comment_308466 Cuma sabahı servisteyim Kaan abi. Showroom'u da kesin ziyaret edeceğim ...zaten geçen gün çok sessiz kaçtın gittin dostum, beklerim ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201511 yıl comment_308470 geldim abi ismim lazım değil ama ben burdayım güzel olmuş, ne zaman alıyorsun kendine bi tane jantlarını sökerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201511 yıl comment_308472 ...zaten geçen gün çok sessiz kaçtın gittin dostum, beklerim ... Bir ara bakındım ama oda boştu. Ben de biraz geç kalmıştım, hızlıca uzaklaştım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201511 yıl comment_308478 Farlar konusunda Yakup Çağatay'a katılıyorum. Yine bir Ford klasiği demeden edemiyorum. Karartma olması gerekirdi. Cd yüklemenin ise torpidoda olması daha mantıklı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl Yazar comment_309045 Türkiye http://www.ford.com.tr/otomobiller/yeni-c-max-ve-grand-c-max Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309055 Yeni C-max ülkemize hayırlı olsun.. Sanırım otomatik dizel henüz gelmedi c-max e. bir de 5 kapılı versiyonda arka kol dayama ve farklı renkte döşeme yok? Cam tavan da açılmıyor sanırım? umarım focus a göre arasında çok fiyat farkı olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl Yazar comment_309057 Yeni C-max ülkemize hayırlı olsun.. Sanırım otomatik dizel henüz gelmedi c-max e. bir de 5 kapılı versiyonda arka kol dayama ve farklı renkte döşeme yok? Cam tavan da açılmıyor sanırım? umarım focus a göre arasında çok fiyat farkı olmaz. Buraya bakarsanız belki cevapların bir kısmı çıkar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309060 Buraya bakarsanız belki cevapların bir kısmı çıkar. Anladığım kadarıyla hiç biri yok. Arka kol dayama ve cam tavan açılır olsa iyi olurmuş ama olan donanımlar da yabana atılacak veya gereksiz denecek cinsten değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309064 Şuan tüm bayilerde bulunuyor mu incelemek için ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl Yazar comment_309065 Şuan tüm bayilerde bulunuyor mu incelemek için ? En yakın bayinize telefon açarak öğrenebilirsiniz, biz nasıl bilelim güzel kardeşim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309066 ...çoğunda var(dır) herhalde... gene de gitmeden önce alo demekte bence yarar var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309067 ...çoğunda var(dır) herhalde... gene de gitmeden önce alo demekte bence yarar var. En yakın bayinize telefon açarak öğrenebilirsiniz, biz nasıl bilelim güzel kardeşim Teşekkürler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın