Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 ST ye bukadar uğraşana kadar RS 'i çıkarsalarda bir görsek nedir ne değildir. :) sen yapıyorsun ya Servetim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 :) sen yapıyorsun ya Servetim Estafurullah daha neler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 ST ye bukadar uğraşana kadar RS 'i çıkarsalarda bir görsek nedir ne değildir. 2016'da Mustang'da ki 2.3 Ecoboost motor ile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 (düzenlendi) 2016'da Mustang'da ki 2.3 Ecoboost motor ile Şimdi baktım kabaca 7 yılda bir çıkıyor RS, en son 2009 da son kasa RS 'i gördük, nedendir bilemiyorum tabi. 2.3L ecoboost 330bhp verecekmiş, her nekadarda final spec leri belli değilsede bukadarını biliyoruz. Spyshotlardan göründüğü kadarıyla dışından ST nin çok benzeri olacağa benziyor. Tabi 2016 ya kadar daha çok şekil değiştirir. Alabileceğimizden değilde işte insan bir iç geçiriyor. Haziran 27, 2014 Servet Özkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 (düzenlendi) Silinebilir, ilk mesajlar sonradan güncellenince, bakmadan da yeni mesaj yazınca kaza oluyor ara sıra... Haziran 27, 2014 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Abi zaten ilk mesajda var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Golf GTD rakibi olmuş dizel ve hoş olmuş bence Tabi bunlar hep Avrupa için biz sadece bakalim öyle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Dizel versiyon tam benlikmiş.. Ekonomik ve güçlü Benim gibi kendini emekliye ayırmış yarış tutkunu artık ara sıra coşan ancak coştuncada önde rakip bırakmayı sevmeyen aile babaları için Bir adet 2.0 TDCI SW rica ediyorum... Çokmu şey istiyorum ki ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 2016'da Mustang'da ki 2.3 Ecoboost motor ile Boncuk benim olacak, binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Elektrikli mi bu ya Ses yok hiç 2.0 240 mondeodan daha fazla ses cikar heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Buarada makyajsız versiyonda 2.0 eb 50-100 hızlanması 5.7 sn iken, şuan aynı güce sahip motor hızlanması 5.5 sn. Dizel versiyonun ara hızlanması ise yine 50-100 ve 4.vites 6.9 sn. Ayrıca malum ilk mesajda yazdığım gibi E6 şartlarında motor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Çok güzel olmuş, keşke benim de olsa ABD, MotorTrend ilk oturuşunu yapmış. Gülüşü kim'e benzettiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 - Focus ST, makyajlı üretimi başlayınca, ülkemizde satışı başlayacak. Stoklu değil sipariş ile sunulacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Amerika'da kullanılan regulasyonlar Avrupa'da da geçerli olsa keşke farlarda ki side reflexler hep hoşuma gitmiştir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap